Miefitness Arvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

4,9

Mie er en ildsjæl og virkelig et rart menneske. Hun er tilgængelig og man kan løbende få nye madplaner og træningsplaner. Herudover tror hun på en og fremstår meget oprigtig og rigtig dygtig. Jeg kan... Näytä lisää

Lækre madplaner, gode enkle og lette øvelser til hjemme træning som ikke kræver at du shopper vild ind af maskiner. En fantastisk kvinde der følger en, på hele ens “rejse” til en bedre daglig dag med... Näytä lisää

Jeg vil give min varmeste anbefaling til Miefitness. Hos Mie får du et forløb, der er skraddersyet 100% til dine behov. Mie er både motiverende, tålmodig og dybdegående sit arbejde. Du bliver aldrig... Näytä lisää

Mie er en super rar person, man føler sig øjeblikkeligt tryg i at hun ved hvad hun laver. Super lækre madplaner, samt træningsplaner, Mie ved virkelig hvad der skal til for at skabe resultater og er s... Näytä lisää

1. Personal trainer

Hos os har vi altid dig som kunde i fokus. Det betyder at vi tager udgangspunkt i dig og din individuelle situation og sammen med dig finder en måde at opnå dine mål på. Det betyder også at vi har fokus på mindset, livssituation og mestringsstrategier, som alt sammen skaber rammerne for et godt forløb.

Erinomainen

TrustScore 5/5 tähteä

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Kaikki arvostelut

64 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Jeg er igang med forløb ved Mie og jeg…

Jeg er igang med forløb ved Mie og jeg har stadig et stykke vej endnu. Men har kun positivt at siger om Mie, fantastisk forståeligt for en og sætte sig ind i enhver. Det gør det mere personligt og lækket.
Mie er en fantastisk og lærerig, dygtigt coach. Min anbefaling er at man skal vælge Mie, der er styr på tingene og i forhold til kostplan, hvis man ønsker ændring sker det med det sammen eller man bliver kontakt af Mie hvis der er noget. Hun får rette en ind på kostplan og træning.
Super dejlig energi fra Mie og ikke mindst masse af smil. Du gør en glad 😀
Man kan altid få kontakt og rådgivning af dig eller dit team.

25. marraskuuta 2024

Super service

Jeg er super glad for mit forløb ved Mie, hun er så dygtig og mega inspirerende og jeg ville ikke være det foruden, hun er så støttende. Både træningsplanerne og måltidsplanerne er bare i top og jeg vil klart anbefale hende til alle som mangler en sparrings partner eller bare en der skubber lidt på fra side linjen. Jeg er så glad for jeg har taget Mie ind som min støtte. Så tak for dig Mie og tak for alt din hjælp ind til videre..
-Susanne

18. lokakuuta 2024

Fantastisk forløb, med god forståelse for egne ønsker

Jeg er pt i forløb hos Mie, og jeg kan varmt anbefale det. Der er forståelse for de svære uger, men ikke sådan at man føler, at man bare bliver talt efter munden. Og der er rigtig god, konstruktiv ros når det går godt :) Madplanen og træningsplanen er rigtig gode, og der er god forståelse for egne ønsker

13. lokakuuta 2024

Mie kan kun anbefales 🤩

Mie kan kun anbefales 🤩
Hun er så meget nede på jorden, dygtig til sit arbejde, lytter til hvad man har på hjertet og giver en kæmpe motivation og tryghed
Mie er et fantastisk menneske

11. lokakuuta 2024

Fantastisk vægttabsforløb

Er i forløb hos Mie og det er den bedste investering . Hun er meget menneskelig og er god til at rose når tingene går godt , men er også forstående hvis forløbet ikke helt går som forventet .
Føler mig tryg hele vejen igennem .
Kæmpe anbefaling herfra ✌️

10. lokakuuta 2024

Fantastisk vægttabsforløb

Er fortsat i vægttabsforløb med Mie (og tror mig, jeg har prøvet det før med andre) og for mig er hun meget nærværende og forstår min egen problematik. Alligevel formår hun at sætte sig i dag fra check-in til check-in og være opløftende også de uger hvor der ikke er gået så godt. Jeg betaler absolut gerne hver måned og glæder mig til at nå i mål som vi er godt på vej til!!!
Kæmpe anbefaling!!!

4. lokakuuta 2024

Jeg er lige nu igang med et forløb hos…

Jeg er lige nu igang med et forløb hos Mie, og det er det bedste jeg har jeg gjort for mig selv! Mie er virkelig den bedste coach man kunne tænkte sig, der er god kontakt med hende. Træningsplan og kostplanen er skræddersyet til mine behov, som er let og hurtigt, men det er super effektivt. Mie støtter en hele vejen, og jeg har virkelig udviklet mig. 😍
Jeg kan kun anbefale Mie som coach, hvis man ønsker at udvikle sig, og god Mie handler det ikke "bare" om at smide kilo, men det handler også om at have det godt i sin krop, både psykisk og fysisk ❤️

16. syyskuuta 2024

Klart et besøg værd

Klart et besøg værd! Mie er et energisk menneske med en god smittende energi. Mie er meget menneskelig og hendes forløb føles mere som en støttende veninde end en kedelig opgave. Mie har nogen gode pointer som er nemme at fordøje og forholde sig til, som man nemt kan bruge i sin hverdag.

16. syyskuuta 2024

Forløb hos Mie

Jeg har lige gennemført et 5 måneders forløb hos Mie, hvor jeg har nået mit mål, men jeg troede faktisk, jeg gik ind i det uden forventninger, men de sidste par måneder er jeg flere gange blevet skuffet over for lang svar tid, ikke fyldestgørende svar. Flere gange er madplanen jeg har bedt om, kommet efter jeg har handlet og den sidste uge her, har jeg intet fået for af samme grund, jeg har tre gange, bedt om den og jeg spurgte om denne uge kunne krediteres, da jeg har betalt for en uge uden ydelse. Det var ikke muligt og jeg sendte yderligere en besked, den tydeligvis læst, da jeg nu er lukket ude af appen.
Jeg kan kun anbefale dette forløb, hvis man har selvdisiplin, for der er ikke en masse kontakt.

12. syyskuuta 2024

Stjerne coach

vil helt klart anbefale hende til andre. Hun har. Hjulpet mig så langt og har kun været igang i 2 måneder og er allerade blevet meget klogere💪🏽

7. syyskuuta 2024

Anbefaling af forløb

Jeg har været i forløb hos Mie et par måneder nu, og er Rigtig glad for forløbet. Mie er super på og hurtig til at svare på beskeder, og har været rigtig god til at tilpasse forløbet udfra at min situation har haft ændret sig lidt i forhold til de mål jeg havde da jeg startede. Planerne er dejlig overskuelig og laves på kort tid, og så har jeg svaret en del penge i mit budget da det ikke er specielt dyre madvarer. Så det har været en rigtig stor bonus. Jeg føler der er kommet mere struktur på både kost og træning selvom at jeg fortsat ikke er i mål endnu. Jeg har været rigtig glad for hos Mie og kan klart anbefale det til andre :) derudover er det klart bonus at vi arbejder alene, og alt korrespondance er direkte med hende og ikke et eller andet team bag ved man ikke ved hvem er, som er kan være tilfældet hos andre online coaches

5. syyskuuta 2024

Stor og varm anbefaling her fra 😍

Stor og varm anbefaling her fra 😍
Jeg startede mit forløb august måned. Og er stadig i det.
Mie har hjulpet og hjælper mig med at få buk med min livsstilsændring, hun er en god coach, hun er ligeså menneskelig som mig, hun ser mig lige værdig og det er fantastisk. Hun er en fantastisk person som hjælper en på rette vej, hun står altid klar til at hjælpe. Hendes madplaner er super gode og passer til hele familien, så der ingen særretter eller noget så det er Wing Wing…
Tøv ikke med at kontakt hende, hun kan hjælpe dig på rette spor og du kommer ikke til at fortryde💪❤️

1. elokuuta 2024

Jeg er stadig i mit forløb men indtil januar

Jeg er stadig i mit forløb men indtil videre.
Jeg er blevet sukkerfri, det har været en kamp fordi jeg plejer, at trøstespise.
Jeg lider af depressioner men efter jeg er kommet ud, at gå hver dag har jeg det bedre psykisk.
Jeg har været stiv som et bræt i mange år, jeg kan røre ved mine fødder nu 🥳
Og som en kæmpe bonus så har jeg tabt mig 6 kg indtil videre og jeg har stadig 5 måneder tilbage i mit forløb.
Hvis Mie ikke fulgte med i ens vægt, mål og kunne se hvordan man udvikler sig så tror jeg, at jeg havde tænkt det her magter jeg ikke i dag engang imellem, men det kan jeg ikke.
Jeg kan kun komme med en masse positivt at sige

4. elokuuta 2024

Mie er simpelhen så sød

Mie er simpelhen så sød, og hun har allerede efter 4 uger været mega motiverende i mit forløb. Jeg har på 4 uger allerede opnået resultater.
Træningen og madplanen er tilpasset mine behov, og er meget overskuelig.

Kan kun anbefale🌟🌟

31. elokuuta 2024

Kæmpe varme anbefalinger

Mie er et helt igennem fantastisk menneske, som her efter 4 uger har været en kæmpe motiverende faktor i mit forløb. Jeg har på 4 uger allerede opnået vilde resultater.
Min træning er tilpasset mig og mine behov, ligesom min madplan er tilpasset. Madplanen er let og overskuelig - og så er den familievenlig hvilket bare gør det så meget lettere at vi ikke skal lave to forskellige retter.
Kun de varmeste anbefalinger herfra, jeg er så glad for at jeg sprang ud i det! Og jeg glæder mig til st se hvor Mie fører mig hen

30. elokuuta 2024