Miefitness Arvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

4,9

Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 5/5 tähteä

Mie er en ildsjæl og virkelig et rart menneske. Hun er tilgængelig og man kan løbende få nye madplaner og træningsplaner. Herudover tror hun på en og fremstår meget oprigtig og rigtig dygtig. Jeg kan... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Lækre madplaner, gode enkle og lette øvelser til hjemme træning som ikke kræver at du shopper vild ind af maskiner. En fantastisk kvinde der følger en, på hele ens “rejse” til en bedre daglig dag med... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Jeg vil give min varmeste anbefaling til Miefitness. Hos Mie får du et forløb, der er skraddersyet 100% til dine behov. Mie er både motiverende, tålmodig og dybdegående sit arbejde. Du bliver aldrig... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Mie er en super rar person, man føler sig øjeblikkeligt tryg i at hun ved hvad hun laver. Super lækre madplaner, samt træningsplaner, Mie ved virkelig hvad der skal til for at skabe resultater og er s... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Yrityksen tiedot

1. Personal trainer

Yrityksen kirjoittama

Hos os har vi altid dig som kunde i fokus. Det betyder at vi tager udgangspunkt i dig og din individuelle situation og sammen med dig finder en måde at opnå dine mål på. Det betyder også at vi har fokus på mindset, livssituation og mestringsstrategier, som alt sammen skaber rammerne for et godt forløb.

Yhteystiedot

2 tähteä
1 tähti

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia

Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.

Kaikki arvostelut

63 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 5/5 tähteä

Tilstede, jordnær og yderst kompetent!!

Jeg er enormt glad for hvor jordnær Mie er. For mig er det vigtigt, at jeg føler, at jeg kan få et lidt personligt forhold til min coach, da man jo skal have hjælp til at omlægge sin livsstil, og derved også giver bedst mening for mig, at man kan dele ud af hvad som lige spærrer ben herfor - netop for at kunne få den bedst mulige coaching.

Her er Mie simpelthen SUVERÆN! Hun er ekstremt god til at være til stede og til at løfte mig op igen. Jeg synes virkeligt, at hun er der, når man har behov for et pust eller en lille peptalk. Og hun er ikke bange for at komme lidt tættere på livet af mig, når behovet er der.

Vigtigst af alt, så synes jeg naturligvis også, at vores værdier matcher hinanden utroligt godt, hvilket jeg også mener er meget afgørende for, hvorvidt man får den succes ud af forløbet som man bestræber sig på 💪🏼

21. huhtikuuta 2026

Jeg kan varmt anbefale Mie

Jeg kan varmt anbefale Mie! Træningen er fantastisk, og der er fokus på hele familien, så det er nemt at få det til at passe ind i hverdagen.

Madplanen er tilpasset hele familien, og selv de mindste ønsker bliver taget seriøst og opfyldt, hvilket gør det både nemt og motiverende at følge.

Der er altid god støtte og motivation, og hjemmetræningen er virkelig effektiv og nem at gå til. Jeg har oplevet gode resultater og føler mig både stærkere og mere energisk.

Alt i alt en virkelig god oplevelse med en engageret og dygtig træner!

23. maaliskuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Mie gør et fantastisk stykke arbejde…

Mie gør et fantastisk stykke arbejde med sine klienter🤩🤩
Jeg er selv igang med et forløb hos hende og på trods af en åndssvag skade jeg pådrog mig for 14 dage siden har hun formået at holde gang i min gnist og vægten falder stadig selvom jeg er sengeliggende 🤩🤩🤩

For hende er mennesket vigtigst! ❤️
Selv med flyvende ADHD og fysiske begrænsninger for.mit vedkommende så ser jeg resultater der er realistiske for mig🙏🏼

Det bedste valg jeg har taget mit liv for min sundhed og mit helbreds skyld er Mie🙏🏼❤️

20. maaliskuuta 2026

Mie er fantastisk ❤️

Mie er fantastisk ❤️
Hun er der ALTID ! Også når alt bare ramler 🙏🏻🙏🏻 jeg vil klart anbefale alle , der har en drøm om en livsstilsændring , at kontakte mie !❤️ hun er så dygtig , hjertevarm , omsorgsfuld , forstående , ikke dømmende , og er hende der 100% ka give dig sparket bagi - på den kærligste måde ❤️ KÆMPE anbefaling herfra 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

6. maaliskuuta 2026

“Din nye bedste ven”

Et forløb hos Mie “giver dig din nye bedste ven“ hun er sød, personlig og vejleder med alt det bedste hun kan for at man får det bedste forløb. og står bare klar til det når man har brug for hende - også er det Mie personligt man er kontakt med gennem hele sit forløb så skønt! Hun kan varmt anbefales❤️! Og er pengene værd!

3. maaliskuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Mie er det sødeste menneske og hende…

Mie er det sødeste menneske og hende planer virker !! På blot 4 uger ser og mærker jeg en stor forskel , både på vægten men os bare generelt i mit liv
.. det er så dejligt at det hele er noget alle i familien kan være med til og kan få glæde af . Helt klart en varm anbefaling her . Man mangler absolut ingenting

27. helmikuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Mie er bare helt igennem sød og…

Mie er bare helt igennem sød og støttende. Hun er altid klar på en snak, og på trods af at jeg igennem en ekstrem hård periode, så har hun formået at hjælpe mig til et vægttab. Hendes mad planer er gode, familie venlige og lette at lave. Troede aldrig at jeg skulle spise så meget lækkert mad ved er vægttab. Så Mie du er fantastisk.

26. helmikuuta 2026

Kæmpe anbefaling

Kæmpe anbefaling
Mie er en stor inspiration og altid i nærheden.
Jeg kan varmt anbefale hendes forløb, det er nemt og enkelt at tilpasse i en travl hverdag.
Dejligt at opleve både overskud, madro og energi.
Jeg giver 5 store ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

20. helmikuuta 2026

Mie er fantastisk

Mie er fantastisk!
Hun tager alt i dit tempo, hun hjælper dig når motivationen ikke er i top, lækre madplaner og så er det virkelig rart hun sender video opdate ved hvert check in!🥰

20. helmikuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Jeg vil til alle og en hver

Jeg vil til alle og en hver, anbefale et forløb hos Mie. Hun er så forstående, ved hvordan det er at have små børn og pressede hverdage.
Min motivation hopper op og ned, og i de dårlige tider, er hun der bare endnu mere. Hjælper mig og opmuntre mig, når humøret svinger.
Så sød, dygtig og brænder for sit fag!
Kæmpe anbefaling ❤️❤️❤️

Saanut 5/5 tähteä

Fantastisk coach med hjertet det rette…

Fantastisk coach med hjertet det rette sted ❤️

Mie har været der for mig igennem tykt og tyndt. I hverdags situationer hvor alt er ramlet sammen med sygdom og børn. En forstående coach der ved, hvad det vil sige at være mor!

En coach der hjælper når det hele bare er rigtig træls. Når motivationen falder så griber Mie en. Og ikke bare griber men kommer med mange beskeder om ugen om hvordan det går og motiverer en 🙏🏻🙏🏻🙏🏻😍.

Rigtig gode madplaner og kostplaner. Har intet dårligt at sige om Mie. Kun stor stor stor anbefaling herfra.❤️

Havde jeg haft pengene til det havde jeg fortsat. Og det ikke fordi Mie er dyr, slet ikke. Det nogle andre private årsager økonomisk.

Så har du brug for hjælp så tag endelig fat i Mie 🤩

🌟🌟🌟🌟🌟

Saanut 5/5 tähteä

Det er klart det bedste jeg har gjort…

Det er klart det bedste jeg har gjort for mig selv
Mie er der altid når motivation er nede. Dejligt det er Mie personligt man har kontakt til.
Man ved bare at hun står klar, hvis man har brug for en snak.
Der bliver lavet en god madplan, som man til hver en tid kan bede Mie om at lave om. Gode træningsprogrammer
Det skulle jeg have gjort for langt tid siden.
Mine varme anbefalinger herfra.
Tak for dig Mie

Saanut 4/5 tähteä

Mie er imødekommende

Mie er imødekommende, hun er en kvinde med ben i næsen. Hun lytter til ens behov, ift kosten og træning.

Man får hvad man ønsker 😊
Jeg har kun gode ting med herfra. Jeg er på min 6 uge og jeg har allerede tabt mig 4 kilo.

Saanut 5/5 tähteä

Er så glad for mit valg om at starte…

Er så glad for mit valg om at starte forløb hos Mie, hun er virkelig dygtig og nem at snakke med når det hele bliver lidt hårdt og træls til tider.
Jeg kan 100 procent kun varmt anbefale hende forløb ❤️

Varmeste anbefaling 🫶

Jeg er så glad for, at jeg endelig tog skridtet og kontaktede Mie.
Det har været en virkelig positiv oplevelse fra start til nu.

Madplanerne er nemme, overskuelige og passer til hele familien – uden at man skal stå i køkkenet i timevis. Det har gjort en kæmpe forskel i vores hverdag, og det føles endelig realistisk at holde fast i.

Mie svarer hurtigt, er nærværende og oprigtigt engageret. Man kan tydeligt mærke, at hun brænder for sine klienter og virkelig ønsker deres succes.

Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger 💛

16. helmikuuta 2026

Søde dejlige Mie❤️

Jeg kan varmt anbefale Mie

Hun er sådan et dejligt og sympatisk menneske.❤️

Da jeg startede hos hende i starten af Januar, havde vi en rigtig god samtale om mine ønsker og drømme for det her forløb. Hun lytter til en, og forstår fuldt ud at man er mor og måske ikke lige altid har overskuddet, men hun prøver og motivere en og kommer med gode forslag til hvordan man kan klemme træning og overskud ind i en travl hverdag. 🥰

Hun er god til at komme med feedback til en, på de ugentlige check in, og hun lytter til ens ønsker til madplan. Hun er altid klar hvis man har spørgsmål, og man kan altid komme i kontakt med hende. Hun er der fuldt ud til at støtte en🥰

9. helmikuuta 2026

Mine bedste anbefalinger

Mie er rigtigt god til at tage det i dit tempo, hun motivere og hepper på dig, hun sender video feedback efter hvert tjek ind, hvor hun giver ros og fortæller om de forandringer der er sket med kroppen uge for uge, når man kontakter hende for man svar indenfor svar tiden, ja ofte før. Hun sikre at der ingen stress er omkring hendes forløb og hun tager hensyn til den travle hverdag man har. Jeg er super glad for jeg har valgt Mie Fitness på min sidste vægttabsrejse og livsstil ændring.

Kan kun give mine varmeste anbefaling

9. helmikuuta 2026

Mie Fitness er en fantastisk coach

Mie Fitness er en fantastisk coach
Jeg er pt igang med 5 uge af forløbet og har på intet tidspunkt følt at jeg står alene i processen.
Hun er sød og nærværende hele vejen igennem.
Hun svarer hurtigt hvis man skriver til hende, uanset om man har spørgsmål, brug for råd, er ved at miste motivation. Svarene er altid personlige og søde.❤️
Man får ligeledes en skræddersyet madplan, med lækre og lette opskrifter som sikre at man er mæt i løbet af dagen. Man kan løbende få ændringer i planen
Jeg var i begyndelsen nervøs for hvad der ville ske hvis jeg havde dage jeg ikke kunne holde mad- eller træningsplanen - men Mie fik mig hurtigt overbevist om at det var okay og at jeg ikke skulle være for hård ved mig selv - og efterfølgende hjalp hun mig tilbage på sporet.❤️
Alt i alt kan jeg varmt anbefale Mie og hendes forløb 😁

7. helmikuuta 2026

Kan varmt anbefale Mie

Kan varmt anbefale Mie. Lækre opskrifter, god kommunikation, svarer hurtigt på beskeder og er forstående når man har haft en presset uge.

6. helmikuuta 2026

Trustpilot-kokemus

Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin