Vores datter og hendes veninde var forbi for at få taget billeder til kørekort – umiddelbart en meget simpel opgave. Desværre blev oplevelsen langt fra professionel. Under fotograferingen spu... Näytä lisää
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Vi havde i dag en meget uheldig oplevelse hos Michael With i forbindelse med at få taget pasfoto. Fra vi ankom, oplevede vi en stressende og ubehagelig stemning. Da vi skulle have taget bil... Näytä lisää
Outstanding - intet mindre. Fantastiske billeder og en god oplevelse. Gør en enestående indsats for at fange det udtryk, som gør billedet magisk, og som afspejler den person, der tages billede af. Ogs... Näytä lisää
En helt igennem god oplevelse for hele familien. Michael skabte en tryg og hyggelig stemning under fotograferingen. Vores datter på 1 år var glad og tilpas på grund af denne gode stemning. Der var god... Näytä lisää
Yrityksen tiedot
Yrityksen kirjoittama
Vi dækker flere forskellige felter: Erhverv, Bryllup, Studie og Deal. Find det felt, der dækker dit behov på michaelwith.dk.
Yhteystiedot
Tanska
- michaelwith.dk
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
Fantastisk fotograf
Fantastisk fotograf - jordnær, professionel og utrolig talentfuld.
På en regnfuld og grå tirsdag blev…
På en regnfuld og grå tirsdag blev dagen pludselig helt fantastisk da Michael bød os indenfor. På kort tid havde han skabt en fantastisk god kontakt til os. De billeder han dk taget oversteg i den grad mine forventninger - han kan noget ganske særligt og unikt
Stor stor ros til et fantastisk menneske og fotograf
Fremragende oplevelse hos Michael
Fremragende oplevelse hos Michael.
Han er suveræn til at fotografere børn, han når hurtigt ind til dem, og får dem på en sjov måde til at være naturlige og afslappede.
Det var virkelig en god oplevelse og kan klart anbefales.
Alt for mange gode - svært at vælge
Kan på det varmeste anbefale Michael With.
Vi fik nogle fantastiske billeder af vores søn, som var over al forventning. Der var alt for mange gode, så det var svært at vælge.
Vi kan næsten ikke vente med at få dem hjem.
Fuldstændigt fantastiske unikke…
Fuldstændigt fantastiske unikke billeder der ikke kan sættes pris på, taget af en fotograf med indblik og øje for ting der normalt aldrig ville kunne fanges på billeder.
Havde købt en sweatdeal hos MW
Havde købt en sweatdeal hos MW - havde ca 2 timers kørsel til Holstebro! Men det var køreturen værd mine to unger på 7 og 8 gav os nogle fantastisk billeder - glæder mig til at få dem hjem. Ved 1. øjekast kan MW godt virke lidt excentrisk men lad ham være det, det blir bedre og du får en rigtig god oplevelse med derfra! ☺️
Fantastisk oplevelse!
Fantastisk oplevelse!
Vi havde fået en sweet-deal til en fotosession hos Michael With, og vi havde en fantastisk oplevelse og fik en virkelig god og professionel service af Michael!
Michael skabte øjeblikkeligt kontakt til min søn på 2,5 år, og de talte lidt om lillesøster på 3 måneder, som vi selvfølgelig også havde med, og gerne ville have taget billeder af.
Der blev på intet tidspunkt brug for det slik jeg havde puttet i tasken, som “bestikkelse” for at få min søn til at “sidde stille”.. Michael og min søn havde en rigtig god kontakt hele vejen igennem, og sikke nogle billeder der kom ud af det! Også skønne billeder af lillesøster! Og billederne, der blev taget af de to sammen, blev så meget bedre end jeg havde turde håbe på!
Alt andet end “traditionelle”.. Han fangede virkelig den kemi der er mellem mine børn, og i et super flot lys.
Vi glæder os til at få de færdige billeder, som kan hentes om en lille uge.
En meget unik og fed oplevelse - kan kun anbefales.
Vi var i lørdags i Holstrebro for at få taget et familiebillede af mor og to døtre. Michael er en helt igennem fantastisk fotograf der virkelig ånder og brænder for hans arbejde og det kan man tydelig mærke. Han spørger virkelig ind til en og prøver at få de rette følelser igennem på billederne. Vi Han er så dygtig og tænker virkelig ud af boksen så vi får nogle spændende fede billeder ikke alle har. SÅ FEDT! plus at vi har det sjovt igennem hele fotosenssien. Vi glæder os meget til at hente vores billeder :)
Hilsen de to fra kolding og en fra Aarhus :)
Super god oplevelse af familie fra Ringkøbing
Super god oplevelse af fotografering af vores tre børn. Vi ankom med tre børn hvor det tydelig viste at de ikke havde lyst til at blive fotograferet, men det fik Michael da hurtig ændret. Selvom vores datter også er ret tilbageholdende, fik han hurtig alle tre med på at lave sjov og fik et super godt resultat. Vi tænkte først bliver der noget godt ud af det her men er meget improneret og glæder os til at modtage billedet allerede på torsdag en lille uge efter fotograferingen.
Kan kun anbefales.
Hilsen fra Ringkøbing
Elendig service...
Havde igennem Sweetdeal købt en fotosession hos fotograf Michael With.
Det tog over fire uger for ham at vende tilbage med en dato, og da dagen endelig oprinder får vi lov at vente ude på gaden 20 minutter over vores aftalte tid, da han stadig er i gang med at fotografere indenfor. Ikke OK når man har kørt i 1,5 time med to små børn.
Han virker tydelig irriteret da vi endelig kommer til, og vrisser af både os og børnene igennem fotosessionen.
Efter endt session bliver vi præsenteret for et middelmådigt fotomateriale som er ok til prisen for Sweetdeal, men på ingen måde værd at køre så langt efter. Han gjorde meget ud af at promovere alle hans tilbud frem for at gå fotomaterialet igennem med os. Det stod klart at mersalg var det eneste han var interesseret i.
Vi spørger ind til de digitale filer og brug af disse, da vi gerne vil bruge billederne til f.eks. screen saver og Facebook. Han slår fast at han aldrig udleverer de digitale filer, og at vi ikke må bruge billederne digitalt - Vi må kun få de papir-/metal kopier vi køber hos ham. Vi går selvfølgelig ind i en diskussion om dette, da et foto uden digital fil er noget nær værdiløst i 2018. Herefter kammer det helt over for ham. Han vil føre handlen tilbage, og nægter at udlevere det billede vi har betalt for igennem vores Sweetdeal. Da vi praktisk talt er taget som gidsel eftersom vi ikke kan tvinge ham til at udlevere det foto vi har betalt for....
ORIGINAL ANMELDELSE KORTET AF AHT. MAX TEGN PR FELT.
UPDATE, 30.08.2018
Hej Michael.
Forstår ikke hvad du bygger din kommentar på om at vores anmeldelse skulle være ”usand”. Anmeldelsen er netop skrevet præcis ud fra den oplevelse vi havde med din fotograf-virksomhed.
Vi vil derfor naturligvis gerne forsøge at præcisere brugeranmeldelsen og besvare dine kommentarer for at imødegå din kritik af os som kunder.
- ”Vi ankommer længe før tid”.
---------------------------------------------
Vi havde en aftalt og bekræftet tid hos dig kl. 11:15, og havde fået besked på at være præcis. Vi ankommer ved dit studie kl. 11:10, altså 5 minutter før tid, hvilket er ret godt ramt taget i betragtning at vi har 1,5 times kørsel til dit studie.
Synes ikke 5 minutter kan betegnes som ”længe før tid”.
Vi fik først lov at komme indenfor da du var færdig med din anden kunde kl. 11:34, altså godt 20 minutter over den aftalte tid med os.
Det præcise tidspunkt 11:34 husker vi fordi man kigger på uret rigtig mange gange når man skal vente så længe det samme sted med to små børn.
- ”Vi kommer væltende ind i dit studie”.
--------------------------------------------------------
Din bekræftelse af vores aftalte tid indeholder ikke nogen instruktioner omkring adgang til dit studie, udover adressen.
Dit studie ligger lige ud til vejen i hvad der ligner et lokale der tidligere har været brugt til købmandsvirksomhed. Når fordøren åbnes træder man altså bogstaveligt talt direkte ind i det rum hvor du fotograferer. Der er således ikke noget forlokale eller butik.
Der er ikke trykt nogen tekst på døren eller sat noget skilt op i døren med vejledning om, at der er studie lige på den anden side af døren. Da der, som du også nævner, er sat store tætsiddende gardiner op i alle vinduer, er det heller ikke muligt at forberede sig på hvad man træder ind i.
Efter at have orienteret os, banker vi på og træder derefter ganske roligt indenfor døren med vores børn på armen og siger goddag.
Det er svært at se i lyset af ovenstående, hvordan du kan betegne det som at vi kommer ”væltende ind”.
- ”Du vrisser ikke af os eller børnene”
--------------------------------------------------
”Vrisser” er et normalt udtryk at bruge, når folk med ord eller grimasser giver udtryk for irritation eller surhed.
Vores oplevelse af situationen var således:
Da vi først kom til hos dig virkede du faktisk oplagt, men allerede efter de første billeder ændrede dette sig da børnene ikke gjorde præcis som du bad dem om. Er ikke sikker på hvad du havde forventet dig af børn på hhv. 2 og 3 år, men de har deres egen vilje og opfattelse af situationen, og det må man som fotograf lære både at acceptere og forholde sig til, hvis man skal opnå et godt resultat og skabe en positiv oplevelse.
Din fremfærd var tydeligt et udtryk for irritation, særligt da vores yngste barn ikke længere følte sig tryg ved dig på grund af dine kommandoer og til sidst sure grimasser.
Vi stod også for skud under processen med såvel irriterede suk som slet skjulte bemærkninger, når vi ikke lige ramte din ønskede positur i første ”skud”.
Det mener vi kvalificerer sig udmærket til betegnelsen ”at vrisse”, og fremkalder bestemt ikke en positiv og tryg atmosfære i et fotostudie.
- ”Digitale filer fremgår tydeligt af Sweetdeal”
----------------------------------------------------------------
Nej, Michael. Det gør det ikke.
Da vi købte en Sweetdeal hos dig fremgik det at,
Citat start:
”Værdibeviset gælder til en fotosession (op til 75 minutter) og 1 stk. billede med hjem.”
:Citat slut.
Som også nævnt i vores oprindelige brugeranmeldelse er det helt normalt efter 2018-standard at forvente at et billede er tilgængelig i digitalt format, da stort set alt i dag bruges online. Bevares, et fotografi i papir kan sagtens pynte på væggen eller f.eks. en kommode, men det er den digitale kopi der repræsenterer den virkelige værdi.
Vores intention med at købe en fotosession hos dig var at få et dejligt familieportræt, samt et portræt af vores to børn. Dette havde vi tænkt os at bruge som screen saver samt på vores Facebook profil m.fl., hvilket vi antager bliver betragtet som ”at opføre sig efter ganske normale normer”, som du også henviser til.
Billedet i papir forstod vi blot som en ekstra service, så vi selv slap for at gå hen i en fotobutik og få billedet fremkaldt, hvis det var det vi ønskede.
Vi har ved flere tidligere lejligheder været ved fotograf, hvor standarden samtlige steder var at man fik 1 stk. billede i papir, samt en CD/USB-stick/download-link eller lignende med alle færdigredigerede billeder som var inkluderet i handlen.
Den eneste betingelse var at vi ikke måtte redigere i billederne, da et foto er repræsentativt for en fotografs standard. Sidstnævnte er vi naturligvis helt indforstået med.
Det kom derfor også som et chok for os, da du under gennemgang af fotomaterialet kontant meddelte at de digitale filer ikke ville blive udleveret uagtet antal billeder/services vi betalte for, samt at vi ikke måtte bruge billederne digitalt, herunder upload til Facebook.
Din kommentar om at ”det havde du aldrig gjort i alle de år du havde været fotograf, ud over måske til Erhvervskunder som betalte 70.000 kr – 80.000 kr” var nærmest nedladende, da vi naturligvis på ingen måde kunne honorere sådan et beløb.
- ”Hysterisk anfald hos en af de fremmødte”.
----------------------------------------------------------------
Lad os lige afstemme oplevelsen af situationen:
Ja vi diskuterer problemstillingen med de digitale billedfiler, men da ikke i en grad der tilnærmelsesvist kan sammenlignes med et hysterisk anfald. Det er en kort diskussion der foregår i et normalt tonefald uden brug af skældsord eller anden uvedkommende tiltale. Vi prøver at liste forskellige alternativer op som forslag til, hvordan vi kan finde en løsning der passer begge parter og som inkluderer udlevering af de digitale billedfiler.
Da det til sidst står klart at det på ingen måde vil være muligt for os at få de digitale filer med i handlen samt retten til brugen af samme, udbryder ”en af de fremmødte” i ren afmagt »W.T.F.« og går herefter for sig selv for at skjule tårerne over den enorme skuffelse hele oplevelsen hos dig er mundet ud i, alt inklusive.
At du, med afsæt i dette enkelte udbrud der var affødt af afmagt og ikke direkte rettet mod dig som person, vælger i din besvarelse at beskrive hele diskussionen fra ende til anden som et ”hysterisk anfald” der inkluderer ”uacceptabelt sprogbrug og opførsel”, er direkte usandt og danner på ingen måde et retningsvisende og ærligt billede af den diskussion der faktisk foregik.
- ”I er ikke berettiget til økonomisk refundering”.
--------------------------------------------------------------------
Jo, det er vi faktisk.
Da handlen er videreformidlet af Sweetdeal, har Sweetdeal ingen mulighed for at refundere os, da de allerede havde udbetalt beløbet til dig.
Handlen inkluderede en fotosession og 1 stk. billede. Da vi ikke kunne få udleveret billedet af dig, havde vi ikke modtaget den vare der var betalt for og aftalt i handlen.
Vi er derfor fuldt berettiget til at få refunderet vores indbetaling.
Det skal her også tydeliggøres at du selv ønskede at føre handlen tilbage.
Endvidere skal det tilføjes at du, trods talrige henvendelser fra såvel os som Sweetdeals kundeservice over knap 3 uger, ikke har besvaret disse henvendelser og dermed heller ikke kan betragtes at have haft indsigelser.
- ”Oplyst at det kan tage op til 3 uger for tilbagebetaling”
Dette er ikke sandt.
Vi blev tydeligt oplyst at det ville 3-5 dage for overførslen, da du ikke havde kontordage hver dag.
Havde vi fået oplyst at det ville tage op til 3 uger, ville vi klart og tydelig have gjort indsigelse, da dette er helt ude af proportioner i forhold til normal juridisk praksis, hvilket er 10 dage max.
Men vi kan bekræfte at vi omsider har modtaget vores indbetalte beløb retur.
- - -
Vi vil gerne slutte af med at tilføje, at det er virkelig nedslående at du tilsyneladende virker fuldstændig upåvirket over vores oplevelse med dig. Ved at læse din besvarelse på vores brugeranmeldelse virker det åbenlyst til at du nærmere har skrevet den til alle dem som måtte læse den på Trustpilot, end som et direkte svar til os på den dårlige oplevelse vi havde som kunde hos dig.
At du tilmed er fræk nok til at benytte din besvarelse til at lave reklame-spin for din virksomhed med henvisninger til positive anmeldelser diverse steder, findes der ikke ord for.
Trist…

Vastaus yritykseltä Fotograf Michael With
Dygtig og fantastisk med børn!
Min kæreste, datter og jeg havde bestilt et Sweetdeal ved MW. Vi tog hele vejen fra Horsens, men turen var hele oplevelsen værd. MW var vildt imødekommende og var fantastisk med vores datter på 1.5 år.
Billederne var over al forventning!
Stor kado til MW!
Venlig hilsen de unge forældre fra Horsens!
Fotograf ud over det sædvanlige
Vi har virkelig haft en fantastisk oplevelse hos Michael. Tænk at være så dygtig og langt ud over det almindelige, som man kan forvente af en fotograf og samtidig så ydmyg.
Tak for den ærlighed du giver i dine sessions. De billeder vi købte af vores datter giver mig tårer i øjnene.. du fangede virkelig noget dér.
Vi købte kun den fotograf-deal, fordi det var hos Michael og det fortrød vi på ingen måde. Guld værd - virkelig!
Billeder over forventning
Vi er en familie på 3, hvor vores datter på nu 2 år har været super svær at fange på billeder grundet generthed.
Michael gav hende den tid der skulle til og fangede hende spot on som den hun præcis er. Jeg er vild med ‘ægt’heden’ i billederne, sindet af hende som kommer så fint frem, hvilket også gjorde anledning til tåre da jeg/vi så billederne for 1. gang på computeren.
Michael er unik, speciel, arbejder målrettet og ved hvad han vil. Vær’ åben og lad trygt ham styre showet, så får man de vildeste billeder.😊💥
Vi kom en lille familie på 4 helt fra…
Vi kom en lille familie på 4 helt fra Sønderjylland op til MW for at få taget billeder. Vi havde før set hvad han kunne med andre familier og vi ville så gerne prøve at se om det lykkes for os også... og det gjorde Det!! Michael TAK for nogle gode billeder- glæder os til at modtage dem og få dem på væggen ❤❤❤❤
På gensyn 😉
Mvh Birgitte Rask Fernandez & familie
Hverken professionelt eller billigt
Vi var hos MW i februar via en sweet deal. Oplevelsen har været yderst blandet. Michael var ok til at få kontakt til vores datter på 5, men ikke vores søn på 1. Det virkede som om det var svært at holde overblik, når vi var 4 med 2 så små børn. Sweet dealen viste sig som forventet at være en stor gang mersalg, det var jeg dog forberedt på. 4 billeder endte med at koste 2200,- MW tilbød at levere ved lejlighed i Kolding, hvis vi kunne vente til det lige passede. Fint med os, men det varede alt for længe og 2 gange lovede han, at de ville blive leveret uden vi hørte fra ham. Nu er billederne endelig kommet og de er fine, men oplevelsen er, at man er andenrangskunde som sweet deal kunde og kommunikationen med MW er unødig besværlig og ofte præget af manglende svar eller en noget vredladen og fornærmet attitude. Fine billeder men ikke specielt billigt og absolut ikke en god oplevelse samlet set.
Vi havde den mest fantastiske…
Vi havde den mest fantastiske oplevelser i studiet i går sammen med. Michael. Vi er et ægtepar med kritiske sygdomme begge to og ja jeg ville gerne have nogle billeder af os inden det var for sent. Og Michael du bestod opgaven til ug simpelthen fantastisk tårerne fik frit afløb. Af hjertet tak Michael du drømmer ikke om hvor glad jeg er. De kærligste hilsen fra kaj og Marianne der kun kan anbefale dig.
Top profesionel og altid en god…
Top profesionel og altid en god oplevelse at få fotograferet sine børn hos Michael With. Man kan komme med ideer om hvordan billederne skal være, men Michael får med sin kreative tænkende altid billederne til at blive så meget bedre.
Man fortryder bare aldrig de billeder man får taget af sine børn, og slet ikke at det bliver hos Michael With.
Super dygtig fotograf
Vi havde et fantastisk bryllup og Michael Withs billeder er med til at holde minderne i live. Han er lige til og har været meget nem at arbejde med. Vi har netop modtaget bogen med vores billeder, og vi har aldrig set så flot en bryllupsbog! Personligheden lyser ud af billederne, og det er lykkedes ham at fange et fantastisk nærvær og har fået bygget en historie op om billederne. Vi havde et master shoot dagene efter brylluppet, og selvom vi var trætte, så var det en kæmpe oplevelse, og vi er simpelthen så glade for resultatet. Michael havde brugt lang tid på at lave research for at finde det perfekte sted at tage billederne, og havde indhentet tilladelse fra slotsparken til at have fotoshootet der. Vi kan på det varmeste anbefalet Michael With som fotograf.
Sweet deal
Jeg har købt en sweetdeal hos Michael i november måned. Jeg aktiverede den med det samme og fik besked om at vi skulle vente indtil vi blev ringet op. Ventetiden på booking af fotograferingen har været lang og derfor kun 4 stjerner.
Jeg har nu fået en tid hos Michael og vi glæder os alle til at få en god oplevelse hos ham.
Når vi har været hos Michael vil jeg opdatere min anbefaling igen.
Igen en super god oplevelse
For anden gang har vi været hos Michael With for at få et af børnene fotograferet og det var igen en fantastisk oplevelse.
Første gang var med en lille pige på 6 mdr. og vi var lidt betænkelige ved om det ville lykkes, at få nogle gode billeder efter en køretur på halvanden time. Vi havde ikke haft grund til bekymring, da vi blev mødt af en meget professionel og tålmodig fotograf der snakkede og spurgte ind til hvad vi ønskede.
Efter en time var der nogle fantastiske spændende billeder - nu var det så bare rigtig svært at vælge de billeder ud vi gerne ville have med hjem, men også her hjalp Michael
Anden gang var med en pige på 3 år og igen oplever vi en professionel og tålmodig fotograf og igen har vi fået de mest fantastiske og unikke billeder.
Vi har fået nogle helt unikke billeder af børnene og vil til en hver tid bruge og anbefale fotograf Michael With.
Tusind tak.
Trustpilot-kokemus