Vores datter og hendes veninde var forbi for at få taget billeder til kørekort – umiddelbart en meget simpel opgave. Desværre blev oplevelsen langt fra professionel. Under fotograferingen spu... Näytä lisää
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Vi havde i dag en meget uheldig oplevelse hos Michael With i forbindelse med at få taget pasfoto. Fra vi ankom, oplevede vi en stressende og ubehagelig stemning. Da vi skulle have taget bil... Näytä lisää
Outstanding - intet mindre. Fantastiske billeder og en god oplevelse. Gør en enestående indsats for at fange det udtryk, som gør billedet magisk, og som afspejler den person, der tages billede af. Ogs... Näytä lisää
En helt igennem god oplevelse for hele familien. Michael skabte en tryg og hyggelig stemning under fotograferingen. Vores datter på 1 år var glad og tilpas på grund af denne gode stemning. Der var god... Näytä lisää
Yrityksen tiedot
Yrityksen kirjoittama
Vi dækker flere forskellige felter: Erhverv, Bryllup, Studie og Deal. Find det felt, der dækker dit behov på michaelwith.dk.
Yhteystiedot
Tanska
- michaelwith.dk
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
26/3-2022 fantastisk og unik oplevelse
26/3-2022 var min familie og jeg på tur og skulle have taget billeder. Det var en deal, som jeg havde fået af en kollega, hvorfor jeg ikke kendte til Michael overhovedet. Oplevelsen var så unik og følelsesladet, at hele min familie og jeg vil anbefale Michael i alle sammenhænge. Fantastisk dygtig mand, som man kan mærke er engageret helt ud i hjørnerne. På en god time kom min familie og jeg fra den ene ende af følelsesregisteret til det andet. Min mor specielt blev meget berørt. Han var god til at aflæse os, og bare rar at være i rum med. Vi var hurtigt trygge. Min søster og jeg har allerede snakket om, at den dag, vi skal giftes med hver vores - så kontakter vi Michael. Ingen tvivl om det.
Unik fotograf
Unik fotograf, der skyder verdens bedste billeder 👍 Kan varmt anbefales. Vi kommer helt sikkert igen.
Virkelig god oplevelse
Jeg har nu to gange haft en fotosession med mine børn hos Michael With. Min oplevelse er at Michael er en virkelig dygtig fotograf og han har et virkeligt godt tag på børn. Jeg bor i Dronninglund og regner bestemt med at kører de 200km frem og tilbage igen når børnebillderne trænger til at fornys.
Forventninger ikke indfriet
Jeg havde for store forventninger til ‘en prisvindende fotograf’.
Der var flere måneders ventetid på at få en tid til fotografering. Jeg oplevede at det er meget svært at komme i kontakt - bl.a. sendte jeg 2 mails med 2 måneders mellemrum, med ønske om at blive kontaktet for at booke en tid. De blev aldrig besvaret.
Mine tvillinger er 5 år og forbindelsen mellem barn og fotograf var overraskende god. Det var en god oplevelse.
Jeg blev meget overrasket over priserne. Vi købte 2 billeder til 3.000 kr. hvilket jeg synes er rigtig dyrt.
De færdige billeder er flot belyst og teknisk flotte billeder. Men min ene søn havde et rødt sår på kinden som ikke er redigeret væk, hvilket er direkte skuffende.
Jeg må indrømme at jeg havde forventet noget andet i dén prisklasse.
Vi har ikke hængt billederne op, og vi kommer ikke tilbage.
Fik lavet et familie billede som jeg…
Fik lavet et familie billede som jeg havde glædet mig til. Blev så skuffet. Jeg er en stor pige og han placerede mig midt i billedet og mine børn og børnebørn bag og ved siden så jeg blev fremhævet meget grimt og uprofessionelt billede. Billedet er gemt langt væk. Sidste gang jeg kommer der og får taget billeder. Øv

Vastaus yritykseltä Fotograf Michael With
Fotograf i verdensklasse!
Fotograf i verdensklasse!
Micheal er sjov, karismatisk og helt sin egen. Det er en fantastisk oplevelse at være inde hos Micheal der lykkes med at få vaskeægte smil på alles læber med sin fantastisk jyske humor.
Jeg er meget tilfreds med behandlingen…
Jeg er meget tilfreds med behandlingen under fotosessionen og kvaliteten af produktet. Michael er tålmodighed og sjov, god til at få naturlige smil frem på læberne.
Professionel og dygtig
Vi havde en rigtig god oplevelse hos Michael, han er meget professionel og dygtig til at få udtryk frem som stemmer overens med formålet med fotografierne. Vi skulle have taget billeder til mormor, og de var præcis som de skulle være.
Fantastisk fotograf
Fantastisk fotograf
Var ude ved Michael With med min barnebarn på 1 år. Der blev taget nogle skønne billeder af ham.
Min varmeste anbefaling herfra.
God oplevelse hos Michael
God oplevelse hos Michael, kører turen værd fra Vejle. Gode priser
Blev virkelig rørt
Blev virkelig rørt, da jeg så Michaels værk... Det var næsten ikke til at vælge mellem portrætterne af børnene. Vi er så glade for udfaldet, fordi der er så meget udtryk i billederne. Kan kun give mine varmeste anbefalinger.
Fantastisk oplevelse og smukke…
Fantastisk oplevelse og smukke billeder. Kommer helt sikker tilbage igen.
Michael er super god
Michael er super god til at lette stemningen omkring vores toårige dreng! Vi fik lov at komme 2 gange fordi den første gang gik helt i fisk, det er god service!!! Der er tid til sjov og ballade hvilket er dejligt når man har to små starutter med! Cool billeder vi fik lavet!
Mega god oplevelse
Deal
Det var en rigtig god oplevelse og nogle mega gode billeder. Han var super god til at vinde tilliden til vores noget generte datter, og læste super hurtigt hvordan han skulle læse hende.
Dejlig oplevelse man ikke kommer til at fortryde
Vi kom fra Viborg og havde fået en deal. Det var en god oplevelse med en fotograf der ved hvad han laver. Helt igennem fantastiske billeder af vores børn samt et ekstraordinært flot billede af vores søn. Noget af det bedste man kan bruge penge på!
Jeg havde d.13/12 2020 Mine 2 teenagere…
Jeg havde d.13/12 2020 Mine 2 teenagere til fotosession. Selve optagelsen gik fint, Michael gjorde sit bedste for at få noget brugbart ud af mine 2 trætte børn der ikke var helt tilfredse med at være blevet hevet ud af sengen kl 9 søndag morgen for at få stukket et kamera helt op I ansigtet.
Grundet corona skulle jeg efterfølgende vælge motiv på 2 meters afstand. Børnene havde købt en deal da det skulle være en julegave til deres mormor, jeg ville så benytte mig af ekstra bestilling med 20 % rabat. Det var virkeligt vanskeligt at vælge på afstand og ikke megen betænknings tid. Jeg spurgte om det var muligt at efterbestille, hvortil svaret lød at "optagelserne ikke blev gemt, Michael har mange kunder der gladeligt betaler 50000 kr for en fotosession/billeder". Ergo var det bare at få valgt! Jeg valgte 2 papir fotos (Det ene var med i dealen) og et synes jeg selv dyrt vægbillede. Alle 3 forskellige motiver af mine børn. D.17/12 var billederne klar til afhentning i Holstebro. Jeg var spændt og glad over disse personlige gaver til min mor og jeg selv. Desværre levede det indkøbte i mine øjne dyre væg billede på ingen måde op til hvad jeg havde set på computeren og på corona afstand 4 dage tidligere. Jeg prøvede at betragte billedet i forskellige lys og med spot på som anbefalet, men jeg var grædefærdig. Jeg kunne heller ikke se mine børn i billedet. Jeg kontaktede d.18/12 Michael og fortalte om situationen. Jeg spurgte om der var en form for fortrydelsesret. Jeg kunne nu se at et af de motiver jeg havde valgt på papir fotos skulle jeg også have valgt til vægbilledet. De viste mine børn som jeg ser dem.
Jeg er helt på det rene med at jeg selv har valgt motiverne osv MEN jeg synes det er utrolig dårlig service og stil, at uanset fotografen ikke måtte have et løsningsforslag til kunden så burde Michael som et absolut minimum give et svar. Jeg føler mig i hvert fald ikke godt behandlet som kunde.
Outdoor pilot projekt optagelse
Michael er et meget kreativt og engageret menneske med blik for de gode motiver.
Vi har brugt Michael flere gange gennem børnenes opvækst.
Børnene er nu blevet voksne, og vi ønskede at prøve noget andet end studieoptagelser. Så vi købte en deal til en outdoor optagelse ved Vesterhavet. Igen overgik det alle vores forventninger.
2 timer blev tilbragt ved vandet med sjov, spas og venlig instruktion. Der blevet taget flere vidt forskellige motiver, så der var noget forskelligt at vælge imellem.
Kan absolut kun anbefale Michael.
Fantastisk oplevelse og fantastisk flot…
Fantastisk oplevelse og fantastisk flot resultat af vores studie-deal. Vi er SÅ taknemmelige for de vidunderlige billeder og det er bestemt ikke sidste gang Michael skal tage billeder af os og vores familie. Han er vanvittig dygtig og yderst professionel. De varmeste anbefalinger fra os! 🌟🌟🌟🌟🌟
Studie-deal
Fantastisk oplevelse at besøge Michael With! Han var eminent god til at fange børnene, og resultaterne af billederne taler deres helt eget sprog! Det er kunst, og vi er intet mindre end begejstret og imponeret!!
De varmeste anbefalinger til ham fra os.
Trustpilot-kokemus
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.