Michaels Transport Arvostelua

Flytteforretning

Keskitasoinen

TrustScore 3.5/5 tähteä

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kaikki arvostelut

4 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Teemme arvostelujen tarkistuksia

Kan klart anbefales

Vi havde en virkelig positiv oplevelse med Michaels Transport. De var meget omhyggelige og forsigtige med vore ting, og samtidig både venlige, høflige og effektive (det var timepris). De var en kæmpe hjælp under indflytningen og gav også en hånd med flere tunge ting, herunder at få vores bord samlet og sat på plads. Kommunikationen var god fra start til slut, og prisen var meget fair. Michaels Transport får vor varmeste anbefaling!

14. heinäkuuta 2026

Hold jer langt væk

Hold jer langt væk, de stjal smykker for flere års månedsløn og samarbejder på ingen måder. Vender ikke tilbage når de lover

1. kesäkuuta 2026

Bedste flyttemænd vi har oplevet - De varmeste anbefalinger fra os

De varmeste anbefalinger fra os. Vi skulle flytte i hus og var lidt nervøse, da vi tidligere har haft dårlige oplevelser med andre flyttemænd, men Michael og co. Tog os i hånden hele vejen. Hele holdet var meget effektive og meget venlige og gjorde hele oplevelsen rar og afslappet og kom med gode råd og hjalp med alt vi bad om. Vi kunne ikke have bedt om bedre flyttemænd. Vil anbefale til alle vi kender 😊

12. maaliskuuta 2026

Selvom min opgave bare var lille…

Selvom min opgave bare var lille (flytning af to granitkummer fra en have til en anden) var der topservice fra MJ transport. Det var nemt at lave en aftale og MJ transport fulgte den til punkt og prikke. Vil bruge dem til enhver tid :-)

25. huhtikuuta 2024

Flytningen med Michaels transport var Professionel og serviceminded.…

Flytningen med Michaels transport var hele vejen igennem en fornøjelse.Jeg fik en bekræftelse på sms 2 dage før og på dagen kom flyttebilen til tiden. Alle 3 flyttemænd var effektive og utrolig hjælpsomme og i godt humør fra start til slut. Alle møbler kom uskadte frem. Tusind tak for veloverstået flytning !

1. toukokuuta 2021

Har brugt Michaels transport nogle…

Har brugt Michaels transport nogle gange nu og er yderst tilfreds ALLE gangene.
2 mand mødte op til tiden og de var vildt effektive og serviceminded.
Vil anbefale Michaels transport til alle.

Og det er ikke sidste gang jeg ringer til dem når noget skal flyttes.

12. huhtikuuta 2021

Jeg havde bestilt flytning til lørdag…

Jeg havde bestilt flytning til lørdag morgen- men grundet problemer med i min nye lejlighed- måtte jeg aflyse/rykke aftalen- Michael var super sød og forstående og om bookede flytning- Da dagen kom og jeg skulle flytte- mødte 2 friske fyre op med godt humør- og rykkede mine ting på ingen tid- de var ovenikøbet så søde at hjælpe med at samle mit skab! De får 5 stjerner af mig!

7. maaliskuuta 2021

Michael Holm og hans folk stjal

Michael Holm og hans folk stjal en kasse med antikviteter og ignorerede efterfølgende alle henvendelser - og løb fra utallige løfter om at ringe tilbage

13. tammikuuta 2021
Michaels Transport-logo

Vastaus yritykseltä Michaels Transport

der er noget galt da jeg ikke er Michael Holm Men hedder Michael Madsen så tænker det er den forkerte flytte forretning du har givet anmeldelsen.
du er velkommen til at ringe.
tlf. 26804817

Service-minded og professionel

Jeg har anbefalet Michael at opfordre sine kunder til at give en anmeldelse på trustpilot. 3 anmeldelser på 11 år, kan næppe give et fyldestgørende indtryk af firmaet.
Min oplevelse var meget positiv.
Michael var fra første henvendelse service-minded og professionel.
De fuldførte opgaven til fuld tilfredshed og jeg vil til enhver tid anbefale dem til andre og selv bruge dem igen.

6. lokakuuta 2014

Super tilfreds med flyning

Aftalte at der skulle komme 2 mand og en flyttevogn kl. 11,00 - de var der 10,55 - arbejdede uafbrudt til de var fædige - søde - venlige og hjælpsomme - Passede på tingene og var omhyggelige. Da regningens time kom var der snarere skrevet lidt for få timer, end for mange.
Kan anbefales

22. marraskuuta 2013