Michaeloghussnedkeren Arvostelua 5

4,0

Hyvä

TrustScore 4/5 tähteä

Den bedste anbefaling

Har 3 gange benyttet mig af Michaeloghussnedkeren, alle 3 gange har jeg fået nye og speciallavede vinduer, altid dygtige og meget flinke medarbejdere.
Når man har et ældre træhus kan man støde på uforudsete opgaver og de er altid blevet løst til UG.

Varm anbefaling herfra. 👍👍👍

14. lokakuuta 2025

Måtte betale for det, som håndværkeren ødelagde

Edit: Jeg blev for nyligt kontaktet af bogholder fra Michael og Hussnedkeren, der beklagede mange gange og fortalte, at de var ved at følge op på nogle uheldige sager, som Carsten havde haft med nogle kunder. De har afskediget Carsten og ringede nu rundt for at undskylde og tilbyde os kompensation. Virkelig fin stil! Det er tydeligt, at han ikke repræsenterede dette firmas indstilling og moral, og vi har både fået kompensation, plaster på såret og en rigtig fin snak med firmaet, som jeg nu gerne anvender igen efter denne oplevelse.
Jeg ændrer derfor også min ene stjerne til 4 stjerner (hvilket ikke er noget, de har bedt mig om, men noget jeg selv synes er fortjent).

- - -

Skulle have skiftet én tagplade og tilkøbte en ekstra, den estimerede pris fra håndværkeren, Carsten, var 1400+250 kr. + moms. De kommer undervejs til at ødelægge vores tagrende ifm. arbejdet og tillægger derfor tre ekstra arbejdstimer og sender en regning på knapt 3200 kr.! Fordi de mener, at vi skal betale for reparationen af noget, de ødelægger. Fuldstændigt hen i vejret, og vi fraråder nu alle at anvende dette firma, selvom arbejdet med tagpladen var fint. Vil ikke støtte et firma, der tørrer egne udgifter af på kunden.

10. joulukuuta 2024

God og hurtig service

God og hurtig service
Frank kom og gav et tilbud på udskiftning af et facadebræt og inden for 8 dage var det klaret og regningen blev endda lidt billigere end tilbuddet , dem bruger vi igen
Jesper Clement / Øerkrogvejen i Ebeltoft

8. syyskuuta 2023

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili