Hjælper lige butikken lidt på vej. Jeg købte sæt 60320 hvor prisen (350 kr.) var under laveste pris på Pricerunner Super god købsoplevelse ordre bekræftigelse kom lige bagefter købet. Et par... Näytä lisää
Fantastisk pris og fantastisk kundeservice. Glæder mig til at handle her igen!
Det var gode priser og hurtig levering vi fik hos MHG klodser. Da jeg så ville bytte 2 display cases, fik vi igen hurtig og god service. Kan virkelig godt anbefale MHGklodser.
Var lidt skeptisk, da jeg før er blevet snydt online af en nyoprettet webshop, men det blev heldigvis gjort til skamme :-) Hurtig og fleksibel levering fra Mathias. Thumps up.
Hos MHGklodser elsker vi LEGO®. MHGklodser blev startet 17/04-2022. Det blev startet på vores passion inden for LEGO®. Vi hos MHGklodser beskæftiger os udelukkende med LEGO® produkter. Vi sælger både nuværende produkter jf LEGO, men vi har også et stort udvalg af udgåede LEGO® sæt.
Krogdalen, 2750, Ballerup, Tanska
- mhgtoys@gmail.com
- mhgklodser.com
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Fantastisk pris og fantastisk…
Fantastisk pris og fantastisk kundeservice. Glæder mig til at handle her igen!
Det var gode priser og hurtig levering…
Super service
lynhurtig levering kvalitetsprodukter…
lynhurtig levering kvalitetsprodukter M.V.H.S.Svendsen
Hjælper lige butikken lidt på vej
Hjælper lige butikken lidt på vej.
Jeg købte sæt 60320 hvor prisen (350 kr.) var under laveste pris på Pricerunner
Super god købsoplevelse ordre bekræftigelse kom lige bagefter købet. Et par timer efter fik jeg tracking nummer og pakke havde jeg næste hverdag. Pengene blev også først trukket da pakken var ankommet til pakkeshoppen.
Eneste ting jeg kunne have ønsket var muligheden for at betale med mobile pay, men det er en detalje
Lyn hurtigt levering og en virkelig en god pris
Alt lige efter bogen. Så kan varmt anbefales.
Hurtig betjening og afsendt med gls
Det gik hurtigt
Super oplevelse
Konkurrencedygtige priser, hurtig levering og solid beskyttende indpakning af varer.
Leveret varerne
Jeg er meget tilfreds
Jeg er meget tilfreds! Rigtig hurtig og god service hos Mhgklodser.com!
Der er desværre meget få varer på lager af Lego Star Wars, da meget er udsolgt, så det kunne være fedt, hvis lageret blev fyldt op igen med Lego Star Wars :-)
Nem og hurtig bestilling og levering👍
100% i orden vare og hurtigt leveret
Super Hurtig
Bestilte en Lego bil lørdag KL. 8 Den blev sendt samme dag. Super hurtig.
Super hurtig betjening
Hurtig levering.
Varen var præcis som beskrevet.
Rigtig god indpakning.
Alt i alt en rigtig god oplevelse
Kan varmt anbefales.
Hurtig levering