MFrost Massage Arvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

4,8

Mikkel er en dygtig massør, der hurtigt og effektivt fik løsnet spændingerne i min ryg og nakke.

Jeg havde i dag den 03.januar 2026 mulighed for at prøve Charlotte, som er ny massør hos M. Hun var meget flink og respektfuld, og jeg følte mig tryg i hendes hænder. Hun ramte de rigtige steder på en... Näytä lisää

Bedste massage nogensinde! Mikkel er lige præcis den massør jeg længe har søgt. Han er god til at tage fat og få løsnet op hvis man har spændte områder og går i dybden når der er behov. Man kan... Näytä lisää

1. Hieroja

MFrost Massage tilbyder professionel fysiurgisk massage og sportsmassage i Hvidovre på Arnold Nielsens Boulevard 62B i stuen.

Erinomainen

TrustScore 5/5 tähteä

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Kaikki arvostelut

8 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Bedste massage nogensinde

Bedste massage nogensinde!

Mikkel er lige præcis den massør jeg længe har søgt. Han er god til at tage fat og få løsnet op hvis man har spændte områder og går i dybden når der er behov. Man kan mærke forskel allerede efter første behandling.
Han er behagelig og professionel og jeg føler mig i trygge hænder i hans behandling.
Kan varmt anbefales.

20. tammikuuta 2024

God massage.

God massage.
Mikkel er en dygtig massør, der formår at komme i dybden, så man har det bedre efter behandling.
Mikkel har mine varmeste anbefalinger.

Adressen er nem at komme til og fine hyggelige lokaler .

5. tammikuuta 2024

Endelig en massør som tager fat de…

Endelig en massør som tager fat de rigtige steder og koncentrere sig om lige nøjagtigt de steder der skaber problemer. Har fået min 1. behandling i dag og endelig sluppet af med den hovedpine jeg har haft de sidste 3 dage. Sød og imødekommende ung mand der ved hvad han gør. Jeg har fundet min faste massør fremover

12. joulukuuta 2023

Tusinde tak for den 5-stjernede anmeldelse :D

Nu har jeg gået til behandlinger

Nu har jeg gået til behandlinger, kan mærke det hjælper, næsten ingen smerter mere.
Jeg tror på det lykkedes med hjælp af behandlingerne 🙌🏻 tak herfra

12. joulukuuta 2023

Vastaus yritykseltä MFrost Massage

Tusinde tak for den flotte anmeldelse. Vi skal nok komme til bunds med dine smerter :D

Virkelig god massør

Mikkel er den eneste massør, jeg nogensinde har prøvet, som kan tage hårdt nok fat. Den bedste massør jeg har prøvet til dato.

29. marraskuuta 2023

💪

Fik endelig løsnet op.

Fik endelig løsnet op.
Har længe haft ondt i ryg og nakke, men den fik Mikkel klaret, virker meget kompetent og var helt tryg.
Næste tid er allerede booket.

2. marraskuuta 2023

Vastaus yritykseltä MFrost Massage

Glad for at kunne hjælpe :D

Kan varmt anbefale en gang massage hos…

Kan varmt anbefale en gang massage hos Mikkel Frost. Har lige fået massage på ryggen og benet må sige han ved hvad det drejer sig om 😊 så jeg har allerede bestilt en ny tid igen 👍

15. marraskuuta 2023

Vastaus yritykseltä MFrost Massage

Mange gange tak for anbefalingen!

Det er Længe siden

Det er Længe siden, jeg sidste har fået massage . Havde ondt i dag og fik hurtigt en tid. Der blev løsnet op og jeg har det allerede bedre. Mikkel er dygtig 😀super god oplevelse. Kommer gerne igen😀

7. marraskuuta 2023

Vastaus yritykseltä MFrost Massage

Tusinde tak for den flotte anmeldelse! 💪