We found this place on google maps and gave it a try, we are definitely satisfied with what this restaurant can offer! Great to try mexican AND halal food. Thanks to Adam for his good service 👍

Beste mad sted i Danmark, maden er sindssyg god og bare nogle dejlige folk der arbejder der. Især ham den unge lightskin, han er sgu flot, han laver sikkert mange damer.❤️😍😍

Lækreste mexikansk mad, fantastisk service. Hver fredag bestiller vi fra Mexihagen og de har aldrig skuffet. 🤤❤️

4,7

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

HOLD DIG FRA MEXIHAGEN, HVIS DU ELSKER DIG SELV

Jeg var på besøg hos Mexihagen tilbage i December. 26. December for at være helt præcis. Maden var forfærdelig og der var hår i mine tacos. Jeg manglede en hel Burritto samt Guacamole. Maden var også kold og smagte bare ikke særlig godt. Fald ikke for hypen omkring Mexihagen. Udover det smagte dårligt og der var hår i maden, samt mangler i min ordre, så har Mexihagen’s ejer (Benjamin) anerkendt fejlen. Men han har ikke gidet at gøre skaden god igen. Jeg har skrevet med ham på Instagram Via Mexihagen’s officielle Instagram. Vi har skrevet frem og tilbage i nogle uger, hvor han har tilbudt mig refundering eller en ny bestilling. Flere uger er nu gået og jeg har ikke modtaget nogen af delene, og nu svarer de ikke på mine beskeder. Derfor kommer jeg nu her for, at advare fremtidige kunder. Flere af mine venner advarede mig faktisk omkring Mexihagen og sagde det var overvurderet, men jeg tænkte at det lige skulle prøves, på trods af at det var en dyr omgang. Hold jer fra Mexihagen. Hjemmelavede Tacos smager alligevel bedre og er meget hyggeligere at lave sammen. Plus i sparer en bondegård. Det værste ved hele den Her hændelse har ikke engang været hændelsen i sig selv, da alle jo kan begå fejl og det skal der også være plads til. Men mere det faktum at de ikke har gjort skaden god igen. Nu her snart 2 måneder senere.

Pas på jer selv derude!:))

26. joulukuuta 2023

Jeg havde bestilt hjemmerørt Guacamole…

Jeg havde bestilt hjemmerørt Guacamole med hjemmelavet tortilla chips. Det var en skuffelse, det smagte ikke af noget som helst overhovedet. Guacamolen var store klumper af avocado med trævler, det er bare ikke lækkert, derudover var der noget brunt som lignede den yderste del af skallen. Det er ikke godt nok, beklager.

21. tammikuuta 2024

Forkert mad

Bestilte 6x3 tacos med kylling i amager men fik dem med kød istedet. Fandt først ud af det da jeg kom hjem til sydhavnen. Over halvdelen af maden blev smidt ud fordi mine børn ikke bryder sig om kød. Jeg prøvede at kontakte kundeservice så snart jeg fandt ud af det de var lidt svære at få fat I og var ikke til meget hjælp. De prøvede at finde en løsning men jeg skulle hele tiden kontakte dem selv for svar de lovede at vende tilbage med og da jeg gjorde det klart for dem at der ikke var tale om 3 tacos men 6x3 stoppede de helt med at svare. Jeg forventede ikke at de skulle give mig 18 tacos men at tilbyde mig 3 er respektløs. Jeg stoppede med at kontakte dem fordi jeg tænkte at det ikke var det værd at blive nedværdiget på den måde for noget selvom det desværre er noget man har betalt for.

29. marraskuuta 2023

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili