Mexicarne Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,3

Virkelig en dejlig oplevelse! Min søn og jeg spiste der, efter en gåtur i byen. Vi fik lyst til at prøve Mexicarna. Man starter med at blive budt velkommen af meget venligt personale og træder ind i e... Näytä lisää

Vi var 6 Pers til aftensmad. Maden var ok ikke 100 % gennemført mexicansk kort og ikke noget udover det forventelige. Store portioner så store - så halvdelen gik ud. Det var ærgerligt. Overvej min... Näytä lisää

Suverænt godt Vi har besøgt Mexicarne flere gange og har været meget tilfredse hver gang. I aften fik vi Mexicarne gryde. Fuldstændig suveræn og lækker ret med virkelig mørt kød og lækker os... Näytä lisää

Virkelig, tak for i aften! Ved ankomst blev vi allerede mødt med et dejligt og bredt smil af vores tjener, vi blev ført til vores bord i en mega hyggelig mexicansk stemning. Vores tjener var enorm dy... Näytä lisää

1. Meksikolainen ravintola

México flytter til Holbæk. Vi er et Mexicansk bøfhus med et dansk twisto. Vi serverer mexicansk stemning, store bøffer og alt det du kender fra det Mexicanske køkken. For hvorfor tage til México, når du kan tage på Mexicarne. Om du er uno, dos, tres eller firs i din familia så er I alle velkomne og vi har massere af los plads. Vi glæder os mucho til at se jer! Adiós

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaaminen kestää yleensä yli kuukauden

Kaikki arvostelut

3 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Maden var smagfuld og pænt serveret

Maden var smagfuld og pænt serveret. Rigtig god value for money.

1. helmikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Mexicarne

Hej Jørgen :-) Tusind tak for din anmeldelse. Den betyder meget for os :-) Rigtig god dag og på gensyn :-) Venlig hilsen Melisa - Mexicarne

Misvisende at I står på til at man kan…

Misvisende at I står på til at man kan få rabat via ældresagen, når det så ikke gælder frokost. Undskyldningen var, at det var allerede med rabat.. Men en middelmådig bøf til 209,- er der ikke meget frokostpris ved, så tager jeg hellere en af de mange andre spisesteder i byen, til billigere penge og bedre mad.

30. tammikuuta 2025

Hej Signe,
Tak for din anmeldelse. Vi har ældresagen medlemskabsrabat fra søndag til torsdag på maden - men den gælder ikke på rabatter eller andre tilbud :-) // Melisa Mexicarne

Bestemt et besøg værd

Tak for en skøn oplevelse hos jer.
Mad som både så og smagte lækkert.
God betjening, hvor personalet var opmærksomme på vores ønske i forbindelse med booking så bare dejligt og kommer meget gerne igen.

7. joulukuuta 2024

Vastaus yritykseltä Mexicarne

Hej Annette :-) Tusind tak for din anmeldelse. Den betyder meget for os :-) Rigtig god dag og på gensyn :-) Venlig hilsen Melisa - Mexicarne

Pris og kvalitet hænger ikke sammen

22. marraskuuta 2024

Vastaus yritykseltä Mexicarne

Hej 😊 Tak for din anmeldelse. Jeg er ked af at læse at du ikke har været tilfreds, med din oplevelse hos os. Sådan skal det bestemt ikke være. Jeg vil sørge for gå videre med din henvendelse til de ansvarlige . Ønsker dig en god dag 😊 Venlig hilsen Melisa – Mexicarne Kundeservice.

Rigtig god mad

18. lokakuuta 2024

Vastaus yritykseltä Mexicarne

Hej Brian :-) Tusind tak for din anmeldelse. Den betyder meget for os :-) Rigtig god dag og på gensyn :-) Venlig hilsen Melisa - Mexicarne

Hyggeligt sted med god mad

Hyggeligt sted med god mad . Ikke for stærkt. Der er jo mexicansk. Men man kan smage de forskellige krydderier der er i . Vi fik lidt blandet fra menu kort. Vi var meget mætte efter vores besøg. Smilende og behagelig personale.

19. heinäkuuta 2024

Vastaus yritykseltä Mexicarne

Hej Elisabeth :-) Tusind tak for din anmeldelse. Den betyder meget for os :-) Rigtig god dag og på gensyn :-) Venlig hilsen Melisa - Mexicarne

Hyggeligt sted

Vi har i dag været ude og fejre min fødselsdag. Det var bare en rigtig god oplevelse.
Venlig og kompetent betjening, og maden kom lynhurtigt og var super velsmagende.
Vi kommer helt sikkert igen😀

24. kesäkuuta 2024

Vastaus yritykseltä Mexicarne

Hej Tinna :-) Tusind tak for din anmeldelse. Den betyder meget for os :-) Rigtig god dag og på gensyn :-) Venlig hilsen Melisa - Mexicarne

Dejlig mad,God betjening

Dejlig mad sød og behagelig betjening . Vi kommer igen 😊👍

8. kesäkuuta 2024

Vastaus yritykseltä Mexicarne

Hej Torben :-) Tusind tak for din anmeldelse. Den betyder meget for os :-) Rigtig god dag og på gensyn :-) Venlig hilsen Melisa - Mexicarne

Lækker mad og venligt personale

Lækker mad (vi har prøvet nachos, enchilladas, tacos og burger), alt ville jeg gerne anbefale andre at prøve.
Rene toiletter i øvrigt.
Personalet er venligt og smilende og altid hurtige til at hjælpe :-)

23. toukokuuta 2024

Vastaus yritykseltä Mexicarne

Hej Kirstine :-) Tusind tak for din anmeldelse. Den betyder meget for os :-) Rigtig god dag og på gensyn :-) Venlig hilsen Melisa - Mexicarne

Hyggeligt

Det hele spillede maden, stilen, indeklimaet/temparaturen, servicen var ekstra god og var der på de helt rigtige tidspunkter.

2. toukokuuta 2024

Vastaus yritykseltä Mexicarne

Hej Kasper :-) Tusind tak for din anmeldelse. Den betyder meget for os :-) Rigtig god dag og på gensyn :-) Venlig hilsen Melisa - Mexicarne

Dejlig mad til en god pris

Dejlig mad til en god pris, kommer igen.

30. huhtikuuta 2024

Vastaus yritykseltä Mexicarne

Hej Pernille :-) Tusind tak for din anmeldelse. Den betyder meget for os :-) Rigtig god dag og på gensyn :-) Venlig hilsen Melisa - Mexicarne

Dejlig og velsmagende mad

Dejlig og velsmagende mad, sød tjener. Blev godt nok mæt. Meeen 50 kr for vand... Lige i overkanten

9. huhtikuuta 2024

Vastaus yritykseltä Mexicarne

Hej Karina :-) Tusind tak for din anmeldelse. Den betyder meget for os :-) Rigtig god dag og på gensyn :-) Venlig hilsen Melisa - Mexicarne

Dejlig mad

Dejlig mad, der blev serveret hurtigt. Venligt og smilende personale. Sender de varmeste anbefalinger til Mexicarne

27. maaliskuuta 2024

Vastaus yritykseltä Mexicarne

Hej Karen :-) Tusind tak for din anmeldelse. Den betyder meget for os :-) Rigtig god dag og på gensyn :-) Venlig hilsen Melisa - Mexicarne

Det var en god 6 stjernet oplevelse

Det var en god 6 stjernet oplevelse. Maden var perfekt og i tilpas mængde, personalet var søde, og i mødekomne fra man trådte ind i restauranten, til man forlod etablissementet, og der var rent og pænt.

8. maaliskuuta 2024

Vastaus yritykseltä Mexicarne

Hej Jan :-) Tusind tak for din anmeldelse. Den betyder meget for os :-) Rigtig god dag og på gensyn :-) Venlig hilsen Melisa - Mexicarne

Perfekt til en hyggelig aften.

Super hyggeligt- god betjening, dejlig mad, priserne gode. Godt udvalg på menu kortet

5. maaliskuuta 2024

Vastaus yritykseltä Mexicarne

Hej Sine :-) Tusind tak for din anmeldelse. Den betyder meget for os :-) Rigtig god dag og på gensyn :-) Venlig hilsen Melisa - Mexicarne

Alt var bare godt

Alt var bare godt. Super betjening og opmærksom. Meget smilende og imødekommende.
Lækker mad og super god stemning

14. helmikuuta 2024

Vastaus yritykseltä Mexicarne

Hej :-) Tusind tak for din anmeldelse. Den betyder meget for os :-) Rigtig god dag og på gensyn :-) Venlig hilsen Melisa - Mexicarne

God oplevelse

God mad, gode drinks, god betjening en rigtig god oplevelse.
Vi kommer igen og anbefaler klart stedet til andre, helt i top👍

15. tammikuuta 2024

Vastaus yritykseltä Mexicarne

Virkelig lækker krydret mad uden at…

Virkelig lækker krydret mad uden at være for stærkt. Hyggelig stemning og smilende, høflige og professionelle tjenere. Vi ventede ikke længe på maden og den var rygende varm. Vi vil klart anbefale dette sted og kommer helt sikkert igen.

6. tammikuuta 2024

Vastaus yritykseltä Mexicarne

Hej Henriette :-) Tusind tak for din anmeldelse. Den betyder meget for os :-) Rigtig god dag og på gensyn :-) Venlig hilsen Melisa - Mexicarne