Mexican Heart - Discover handcraft Mexico Arvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

4,8

Excellent selection of Mexican goods. Best corn tortillas you can get in Denmark and it's really useful to have a place to get dried chiles from (ancho, guajillo, árbol, etc.). You can find some o... Näytä lisää

I bought a wedding present for a friend here, where time was of the essence. I called the shop and got in contact with Jakob who personally made sure that the package was sent on the same day. Fur... Näytä lisää

Jeg bestilte lidt for sent en levering ift hvornår jeg skulle give den som gave. Da jeg skrev og spurte til om leveringen kunne nå frem, ringede Jakob 5 min efter og tilbød at komme personligt forbi m... Näytä lisää

Bestilte 3 kg tørret chili om aftenen og fik varerne leveret næste dag, inkl. et tlf. opkald om hvor de var blevet stillet, så de var i tørvejr. God service, hurtig levering og i øvrigt konkurrence... Näytä lisää

1. Maahantuoja

Autentiske mexicanske gourmet produkter af højeste kvalitet fra Mexico til dig. Vi importerer ægte gourmet produktker fra producenter vi selv har mødt når vi er i Mexico, og udelukkende varer som vi selv kan stå inde for og som repræsenterer det bedste fra Mexico.

Erinomainen

Fungerede rigtig godt 👍

19. helmikuuta 2022
Mexican Heart - Discover handcraft Mexico-logo

Vastaus yritykseltä Mexican Heart - Discover handcraft Mexico

Hej Simon, dejligt at høre du havde en god oplevelse, og du kan godt glæde dig til dine chipotles. VH Mexican Heart

Skøn oplevelse

Super hurtig levering og meget fine chilier til en absolut fair pris. Jeg er glad for at have fundet jer!

27. lokakuuta 2021

Der gik noget helt galt med…

Der gik noget helt galt med forsendelsen, og det tog lidt lang tid før det kom til mig.

Dog var mexicanheart opmærksomme på det og kontaktede mig flere gange for at opdatere osv, utrolig god service nu hvor der gik ged i forsendelsen. Fik min bestilling i dag og det hele ser ud som det burde være

14. syyskuuta 2021

Har lige købt nogle forskellige…

Har lige købt nogle forskellige sodavand..der var desværre et par stk der gik i stykker i transport,det jo hvad der kan ske.så de tilbød at lev dem privat da de havde en tur til Odense et par dage efter.super service og 5 stjerner herfra.

3. syyskuuta 2021

Værd at købe hos

Værd at købe hos
Ikke alene er deres produkter suveræne. Prøv en af deres tørrede Ancho chilier i dine gryderetter. Du vil aldrig lave dem uden igen. Derudover har de en suveræn tilgang til service.

7. heinäkuuta 2021

Gode produkter fra Mexico

Fik min pakke fra mexicanheart.dk i går og har nået at smage de første chili salsaer, de smager superlækkert og kvaliteten af deres tørrede chlier har jeg ikke set i DK før, ikke sidste gang jeg handler her.

25. joulukuuta 2020

Levering lige til døren

Levering lige til døren! Jeg fik endda lige lidt baggrundsinformation om min øl, jeg havde bestilt - virkelig rar service. Stor anbefaling.

9. marraskuuta 2020
Mexican Heart - Discover handcraft Mexico-logo

Vastaus yritykseltä Mexican Heart - Discover handcraft Mexico

Hej Jørgen, tak for din anmeldelse , og god fornøjelse med dine IPAére du kan godt glæde dig :)

Mange hilsner
Mexican Heart

Good quality chilies

I bought dried chilies from them recently and they were the best ones I've been able to find in Denmark so far. Overall great quality products and great customer service for a very fair price. I will definitely order from this site again.

3. huhtikuuta 2020