Ik lees in andere reviews wat kritiek op de levering, maar ben juist daar zeer over te spreken. Mss is er een nwe vervoerder? Dag na bestelling keurig gebeld om al een afspraak te maken. Levering week... Näytä lisää
Product op 16 mrt besteld maar nog niks geleverd. Volgens klantenservice is de levering in juni gepland. Ik wacht het af. Aangezien ik al wel een uitnodiging heb ontvangen om een review te geven is... Näytä lisää
leuke tafel, staat goed, stevig verpakt afgeleverd. Maar waarom is de blauwe beschermfolie onmogelijk te verwijderen van de sierdopjes van de wieltjes? Föhn, warm water; nada, noppes, kansloos. Dat... Näytä lisää
Een mooie bank bij Meubello besteld, Een gemakkelijke site om te bestelling. Ik werd goed op de hoogte gehouden over de bestelling. Prijs/ kwaliteit van de bank is goed. Over de bezorging ben ik ook... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Design meubelen kopen dat doet u bij de specialist in betaalbare design meubels van Europa! Meubello.nl is een begrip in binnen en buitenland, gespecialiseerd in het aanbieden van topdesign voor een eerlijke prijs, met de beste service. Onze collecties zijn samengesteld uit de meest trendy trends, van verschillende merken waaronder byMEUBELLO en nog vele andere topdesign merken. Meubello.nl houdt zich constant op de hoogste van de laatste nieuwtjes in designland, onze designspecialisten bezoeken geregeld de hotste designbeurzen van o.a. Brussel tot Dubai, dit om uw woonkamer, eetkamer, slaapkamer etc. te voorzien van het aller-aller laatste trends in meubel design. Meubello.nl is onderdeel van B&E Industries BV en is actief in Nederland, Belgie, Luxemburg. B&E Industries BV is een jong bedrijf met een "Customer Oriented Mindset", onder andere dankzij 10+ jaar ervaring in de meubelindustrie hebben wij rechtstreekse inkoop kanalen en onze eigen productielijn. Bij ons staat de klant op de eerste plek, wij zijn ervan overtuigd dat een tevreden klant een terugkerende klant is. Kopen bij Meubello.nl is safe, fun & betrouwbaar, kopen bij Meubello.nl is een garantie voor woonplezier en zonder enig risico, ben je toch niet tevreden met jouw bestelling? Geen probleem, je hebt 14 dagen de tijd om een beslissing te nemen over jouw aankoop. Voor vragen/opmerkingen helpen wij je graag verder. Onze klantenservice is telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00 via het telefoonnummer 085-0602798 of per mail via het e-mail adres: info@meubello.nl
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 38 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Service
Hi, we zijn heel blij met
Het meubel. We zijn absoluut niet tevreden over jullie transport bedrijf. Aan de telefoon zijn ze totaal niet enthousiast of denken mee. Als klap op de vuurpijl moest mijn vriendin zelf het meubel naar 1 hoog tillen. De twee mannelijke bezorgers hadden hier geen zin in.

Vastaus yritykseltä Meubello
Goed product tegen dito prijs
Goed product tegen dito prijs. Aardige mensen. Goede website. Verpakking was beschadigd bij aankomst, maar product gelukkig niet, zit waarschijnlijk bij vervoerder.
De lamp is prachtig,helaas maakt hij…
De lamp is prachtig,helaas maakt hij ergens kortsluiting zodat de lamp niet aangaat....
Balen.

Vastaus yritykseltä Meubello
Perfecte ervaring
Duidelijke website, goed doorzoekbaar, groot aanbod, duidelijke communicatie over de levering en ruim binnen de beloofde tijd geleverd. Perfect!
Geduld
Ben heel blij met mijn salontafeltjes. Enige minpunt is dat het wel erg lang duurt voor de bestelling verzonden wordt.
Mijn review van de bloemen ,verkeerde…
Mijn review van de bloemen ,verkeerde site verstuurd hierbij wil ik dit rechtzetten , sorry daarvoor .
Bij jullie ben ik tevreden .
Keurig ingepakt geleverd, helemaal top!
Het pakket werd keurig op tijd en heel goed ingepakt bezorgd. Er waren goede instructies meegeleverd zodat ik zonder problemen de prachtige salontafel kon voorzien van de pootjes. Verder is er ook een instructie meegeleverd hoe het hout te verzorgen zodat dit mooi blijft. Heel tevreden. Extra pluspunt: Er was een extra schroef meegeleverd. Eigenlijk gaat het altijd goed, maar ik vind een reserve wel prettig :)
Product is goed. Bezorging zeer vriendelijk
Aardige bezorgers. Duidelijk wanneer iets geleverd wordt. Blij met mijn product
Top product maar wel wat langer moeten wachtenn
De bestelling liet lang op zich wachten. Toen er uiteindelijk bericht kwam dat t verzonden was duurde t toch nog bijna een week voordat t gezorgd werd. Na in 1e instantie zelf contact te hebben opgenomen werd ik wel op de hoogte gehouden.
Het geleverde product is wel volledig volgens verwachting en goede kwaliteit. Erg blij mee.
Mooi
Het tafeltje was mooi en goed verpakt. De levering was vertraagd met vage berichtgevingen door het transportbedrijf.
Transport blijft ‘hangen’ dus tafel…
Transport blijft ‘hangen’ dus tafel laat nodeloos op zich wachten…nu contact gehad… donderdag levering beloofd… we gaan de goede kant op
Mooie kwaliteit voor een goede prijs
Mooie kwaliteit voor een goede prijs, bezorgtijd mag iets korter.
Meubel zeer goed ingepakt.
Meubel zeer goed ingepakt.
Gevraagd of ik een half uur van te voren belletje kon krijgen betreft bezorging. Ben keurig gebeld.
Veel service om te kijken voor een…vriendelijk
Veel service om te kijken voor een goede en snelle levering, zeer vriendelijk. Erg behulpzaam.
Maar als het artikel eenmaal vanuit het buitenland in de winkel is. Duurt het wel een paar dagen voordat het naar de klant gaat. En moet je een paar keer bellen of ze het aub willen opsturen naar je, dat is dan weer jammer
Houten bank besteld
Het product is mooi afgeleverd binnen de beloofde levertermijn, zonder beschadiging en naar binnen gedragen. We misten alleen een bevestigingsmail die ons zei wanneer dit juist uitgeleverd zou worden maar daar heeft de klantendienst snel op gereageerd.
Ik twijfel tussen 3 en 4 sterren
Ik zit een beetje te dubben tussen 3 en vier sterren. De levertijd kwam overeen met wat op de website beloofd werd maar de afwerking van het meubel valt een beetje tegen voor de prijs: de deurtjes hingen er bij levering wat scheef bij en kunnen niet voldoende bijgesteld worden om ze helemaal recht te krijgen. Een deurtje lijkt ook een klein beetje krom te zijn. Ook de legplanken in de kast zijn net niet helemaal netjes op maat. Allemaal niet erg genoeg om het terug te sturen maar iets meer aandacht had een stukken mooier dressoir opgeleverd. Ten slotte kwam het bezorgingsbedrijf dik 2 uur later dan het beloofde tijdsvenster. Voor mij geen probleem maar je zult maar net andere afspraken hebben.
Ben zeer tevreden goede communicatie en…
Ben zeer tevreden goede communicatie en levering en de levering was binnen het tijdspad dat afgesproken was. En ik ben een prachtige salon tafel rijker.
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.