Metis Supplements NV Arvostelua

TrustScore 4/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Ik gebruik METIS 08 sleep al een tijd en ben daar oprecht tevreden over. In die mate dat ik het al aan verschillende mensen( waaronder mijn volwassen kinderen) gegeven heb om te proberen en ze zijn er... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Beste Casper, zeker goede service, echter TE GOEDE SERVICE, want ik denk dat ik 2 abonnementen heb lopen. Dus 1 teveel. Vorigemaand nog 3zakjes ontvangen en gisteren terug, allebei betalend. Dus g... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Prima ervaring daar de levering conform belofte is afgeleverd. Postnl heeft ons keurig, meerdere malen per dag op de hoogte gehouden vd levering. Zo konden we onze dag gewoon inrichten zoals we gra... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Tevreden over product maar per ongeluk bestelling geplaatst via abonnement, wat ik niet wou! Probeer dit nu ongedaan te maken maar verder geen reactie op vele mails…. Dienst na verkoop is dus niet... Näytä lisää

1. Vitamiinit ja lisäravinteet

Yrityksen kirjoittama

Metis is een belgisch supplementen bedrijf opgericht door Apotheker D. Christiaen. Met meer dan 30 jaar ervaring in het vak ontwikkelde hij natuurlijke formules origineel voor zijn eigen familie.

Hyvä

Bedankt

Zal zeker nog bestellen

24. lokakuuta 2025

Vastaus yritykseltä Metis Supplements NV

Dag Leentje, bedankt voor je mooie review! Met Metis streven we steeds de beste kwaliteit en snelste service na.

Saanut 5/5 tähteä

Ondanks ik hier sceptisch tegenover…

Ondanks ik hier sceptisch tegenover stond. Heerlijk product.
Ik nam normaal altijd benzodiazepinen als ik niet kon slapen, maar dit kon ik niet blijven doen. Dit product werkt veel beter dan metarelax.

21. lokakuuta 2025

Vastaus yritykseltä Metis Supplements NV

Beste Robin, fijn te horen dat onze supplementen jouw slaapkwaliteit helpen verbeteren!

Zeer tevreden

Zeer tevreden

21. lokakuuta 2025

Vastaus yritykseltä Metis Supplements NV

Fijn om te horen dat alles vlot verloopt bij jou, Heidi!

Vlugge service

27. lokakuuta 2025

Vastaus yritykseltä Metis Supplements NV

Bedankt voor je mooie review, Ingrid! Met Metis streven we steeds de beste kwaliteit en snelste service na.

het werkt

snel en correct

23. lokakuuta 2025

Vastaus yritykseltä Metis Supplements NV

Fijn om te horen dat alles naar wens verloopt!

Saanut 5/5 tähteä

slaaploosheid na vijf jaar krijgt een oplossing

Inderdaad, de beste feedback, eerlijkheid, dienstbaarheid, vriendelijkheid en behulpzaamheid. Om reden dat de resterende dagen van oktober nogal hectisch zijn, zal het proefpakket de eerste dagen van november worden ingenomen; indien tevreden over het resultaat zal een bijkomende bestelling volgen.

23. lokakuuta 2025

Vastaus yritykseltä Metis Supplements NV

Dag Paul, bedankt voor je review. Hopelijk ben jij binnenkort ook verder geholpen met onze Metis-supplementen.

Saanut 3/5 tähteä

levering was correct en snel maar de…

levering was correct en snel maar de supplementen werkten niet voor mij

Vastaus yritykseltä Metis Supplements NV

Dag Ronny, jammer om te horen dat onze supplementen voor jou niet het gewenste resultaat hebben opgeleverd. Slaap is inderdaad iets heel persoonlijks, en het effect van natuurlijke supplementen kan verschillen van persoon tot persoon. De snelheid van het effect kan variëren — hopelijk merk jij ook snel verbetering bij consequente inname.

Bij mij werkte het na 4 dagen

Bij mij werkte het na 4 dagen. Ik was echt blij dat ik weer kon inslapen. Dankjewel!!!

Vastaus yritykseltä Metis Supplements NV

Fijn om te horen dat onze Metis-supplementen je een betere slaap bieden, Anita!

Saanut 3/5 tähteä

Bij gebruik tijdens stressvolle periode in de voormiddag ganse tijd zombieachtig gevoel.

Snelle en correcte levering.
Over mogelijke interferenties met andere medicatie ontbreekt elke informatie.

17. lokakuuta 2025

Vastaus yritykseltä Metis Supplements NV

Dag Jozef, bedankt voor je feedback. Wat mogelijke interacties betreft, raden we onze klanten altijd aan dit te bespreken met hun behandelende arts, aangezien die jouw persoonlijke situatie het best kent.

TOP LEVERING

Snelle levering, verzorgd verpakt, overtuigd door de andere positieve reacties die ik hier las! Super leuke herbruikbare potjes.

16. lokakuuta 2025

Vastaus yritykseltä Metis Supplements NV

Bedankt voor je fijne review, Caroline!

Saanut 4/5 tähteä

Tis al ietske beter maar tis nog niet…

Tis al ietske beter maar tis nog niet helemaal goed kom nog altijd om 5 uur wakker nu nog 1.nemen en is dat proef paket op gr guy

Vastaus yritykseltä Metis Supplements NV

Beste Guy, bedankt voor je review. Slaap is iets heel persoonlijks, en er kunnen verschillende redenen zijn waarom je op dit moment nog niet het optimale effect van de capsules merkt. Het proefpakket bevat slechts capsules voor 3 dagen. Het kan zijn dat jouw lichaam iets meer tijd nodig heeft voordat je het volledige effect ervaart.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin