Metaaltechniek Handelsonderneming B.V. Arvostelua 243

TrustScore 5/5 tähteä

4,8

Saanut 5/5 tähteä

Since meeting Dirk and the team when we were working in Holland in 2021, they have never once let me down, fast service, quick replies and great prices and product range 6 stars!!

Saanut 5/5 tähteä

Behulpzaam bij het zoeken naar naar het juiste materiaal voor de job alsook correcte en snelle levering.

Saanut 5/5 tähteä

Er wordt door Dirk v/d Pol Kok uitstekend advies gegeven over de producten en nieuwe producten. Dirk komt regelmatig langs om te informeren en adviseren. Erg tevreden over de producten welke g... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Na een kleine communicatiestoring een verkeerd product ontvangen, jammer want er was spoed bij. MAAR binnen 2 dagen het juiste product ontvangen op een manier die ik nog niet vaak heb meegemaakt!!! N... Näytä lisää

1. Työkalutukku
  2. Rakennuslaitteiden toimittaja
  3. Metalliteollisuuden toimittajat

Yrityksen kirjoittama

Metaaltechniek is een technische groothandel die zich onderscheidt met de kennis van het schuur- en slijpproces. Wij helpen bedrijven om dit proces te optimaliseren en zo op arbeidskosten te besparen. Hiervoor leveren wij diverse kwaliteitsmerken schuur- en slijpmiddelen, (pneumatische) machines en PBM's om zo een onafhankelijk advies te kunnen geven. Wij leveren veel uit voorraad en bieden scherpe prijzen. Neem gerust contact op voor advies of meer informatie.

4,8

2 tähteä
1 tähti

Pyytää asiakkailta arvosteluja

Q-fin Borstels

Goede demonstratie gekregen met een verhelderend resultaat

29. helmikuuta 2024

Vastaus yritykseltä Metaaltechniek Handelsonderneming B.V.

Goed te horen dat de demo zo goed is ontvangen! We vinden het belangrijk dat uw investering ook echt brengt wat u ervan verwacht. Daar helpen we graag bij! Bedankt voor deze mooie review!

Saanut 4/5 tähteä

Mijn vraag is naar tevredenheid…

Mijn vraag is naar tevredenheid beantwoordt.

27. helmikuuta 2024

Vastaus yritykseltä Metaaltechniek Handelsonderneming B.V.

Fijn dat u naar tevredenheid bent geholpen! Als we nog een stapje extra kunnen zetten voor die vijfde ster, dan horen wij dat ook graag!

Altijd correcte offertes

Altijd correcte offertes , goede adviezen in geval van defecte apparatuur.
Goede service in het algemeen.

29. helmikuuta 2024

Vastaus yritykseltä Metaaltechniek Handelsonderneming B.V.

Bedankt voor deze mooie review, heer Dirix! Fijn dat u ons zo positief ervaart!

Saanut 5/5 tähteä

Vlotte afhandeling aanvraag en bestelling

Snel offerte, goede prijzen, overzichtelijk en correcte orderbevestiging en snelle levering

14. helmikuuta 2024

Vastaus yritykseltä Metaaltechniek Handelsonderneming B.V.

Fijn dat je tevreden bent en zoveel positieve punten noemt, goed te horen! Bedankt voor deze mooie review!

Vastaus yritykseltä Metaaltechniek Handelsonderneming B.V.

Wat goed om te horen dat uw eerste ervaring met ons positief is, ook in België weten de bedrijven ons steeds beter te vinden. Daar zijn we blij mee!

Saanut 4/5 tähteä

Gemakkelijk en snel bestellen

Gemakkelijk en snel spullen bestellen en als het nodig is hebben ze goede kennis in huis

10. tammikuuta 2024

Vastaus yritykseltä Metaaltechniek Handelsonderneming B.V.

Bedankt voor deze mooie review Bart! Vooral de toelichting zijn we blij mee, fijn dat we je verder kunnen helpen met onze kennis en nieuwe producten!

Vastaus yritykseltä Metaaltechniek Handelsonderneming B.V.

Bedankt voor deze prachtige review! Juist dat stukje communicatie vinden we belangrijk, dus fijn dat we daar weer in geslaagd zijn! Veel succes met de machine en als u verder advies wenst, komt onze adviseur graag even bij u langs!

Top!

Top, juiste materialen en snelle levering

9. tammikuuta 2024

Vastaus yritykseltä Metaaltechniek Handelsonderneming B.V.

Fijn dat jullie zo tevreden zijn, daar doen we elke dag ons best voor. Bedankt voor deze mooie review!

Saanut 5/5 tähteä

Duidelijk en zorgzaam voor aanvraag en…

Duidelijk en zorgzaam voor aanvraag en opdracht. Heldere communicatie.

11. tammikuuta 2024

Vastaus yritykseltä Metaaltechniek Handelsonderneming B.V.

Wat fijn dat je onze service zo positief hebt ervaren! Een goede basis voor een mooie samenwerking! Bedankt voor deze mooie review!

Top allround leverancier

Levertijd, service, expertise en een eerlijke prijs is wat Metaaltechniek een zeer goede en betrouwbare leverancier maakt. Top! 👍🏻

8. joulukuuta 2023

Vastaus yritykseltä Metaaltechniek Handelsonderneming B.V.

Bedankt voor deze prachtige review! Daar doen we het voor!

Vastaus yritykseltä Metaaltechniek Handelsonderneming B.V.

Bedankt voor je mooie review Henk! Spoedje he? Daar weten jullie naar ons toe ook wel raad mee. Mooie samenwerking!

snelle levering

30. marraskuuta 2023

Vastaus yritykseltä Metaaltechniek Handelsonderneming B.V.

Fijn dat jullie tevreden zijn. Ook de weg naar België weten we (en de post :)) te vinden. Bedankt voor de mooie review!

Goede service.

Goede service.
Er is een mogelijkheid geboden om diverse artikelen op proef te proberen.
Goed meedenken.

27. marraskuuta 2023

Vastaus yritykseltä Metaaltechniek Handelsonderneming B.V.

Fijn dat de eerste ervaringen zo positief zijn, daar zijn we blij mee. Wat voor ons normaal is blijkt vaak toch zeer gewaardeerd. Dat motiveert, dus bedankt voor deze mooie review!

Garantie herstelling

Een machine die onder garantie volledig hersteld werd.
Waarvoor dank,

27. marraskuuta 2023

Vastaus yritykseltä Metaaltechniek Handelsonderneming B.V.

Wat een mooie review! Wij willen graag service verlenen, ook als er soms machines te snel stuk gaan. We zijn blij dat u dat waardeert en de moeite neemt dat hier te vermelden. Dankuwel!

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin