1. Rakennusyhtiö
  2. Rakennusliike
  3. Urakoitsija
  4. Kotirakentajat

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Velkommen hos Mester Byg, her kan du finde trygge rammer, pålidelig rådgivning og den helt rigtige ekspertise til den perfekte løsning for dig og din bolig. Hos Mesterbyg har vi over 25 års erfaring indenfor husbyggeri. Vi arbejder på at gøre det let f...

3,7

Keskitasoinen

TrustScore 3.5/5 tähteä

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 1 kuukauden sisällä

Håndværk i top

Vi har været meget tilfredse med byggeriet af vores hus, udført af Mesterbyg. Vi har haft et godt samarbejde med Jesper og de ansatte. Håndværket har været i top og vi er rigtig glade for resultatet. De udfordringer, man møder i en bygge proces, er blevet taget alvorligt og løst på en meget professionel måde. De bedste anbefalinger herfra.

29. huhtikuuta 2026

Har bygget med Mesterbyg i 2025

Har bygget med Mesterbyg i 2025. Vi har været utrolig glade for samarbejdet. Vi har fået leveret et fejlfrit hus, bygget helt efter vores ønske og vi mødte fra første dag et professionelt firma, som i hele processen var lydhør overfor os - også til de mindre ændringer vi fandt på undervejs. Vi kan varmt anbefale Jesper og Mesterbyg hvis I ønsker at bygge nyt hus. Besøg evt deres udstillingshus for at se hvad de kan👍🏻

1. kesäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä Mester Byg

Tusind tak for den fine anmeldelse Berit, det var en fornøjelse at bygge for jer.

Alt gik alt fra dag 1 😲😫

Alt gik alt fra dag 1 😲😫
De gravede det forkerte sted. Gulvene blev ikke dækket af så de var fyldt med malerstænk og ridser fra rundsaven som også blev brugt indenfor. 30 loft plader måtte skiftes pga tryk huller eller snavs. Hul til dør placeret forkert. Ekstra højde måtte eftermures. Maler var ovre væggene 3-7 gang for at udjævne. Flere spots placeret forkert. Det var en forfærdelig oplevelse hvor der ingen kommunikation var fra mesterbyg. De virkede yderst konflikt sky.
Hver gang noget blev udbedret gik nogen andet i stykker.
Selvom de ikke synes om vores byggesagkyndige så var det vores held at vi have købt denne ydelse så der omsider blev bygget korrekt
Øv øv for en oplevelse 😢
Vi byggede i 2020

2. huhtikuuta 2025

Tak for din anmeldelse.
Vi er naturligvis kede af at læse, at du ser tilbage på jeres byggeforløb i 2020 som en dårlig oplevelse. Det er ikke den standard, vi ønsker at levere.
Vi vil dog gerne knytte nogle kommentarer til forløbet. Undervejs i byggeriet blev der løbende fulgt op på de forhold, der blev påpeget – både af jer og jeres byggesagkyndige. Vi havde et godt samarbejde med jeres byggesagkyndige gennem hele processen, og vi har siden haft fornøjelsen af at arbejde sammen med ham på andre projekter med gode resultater.
I forhold til malerarbejdet blev dette godkendt af byggesagkyndig, men vi anerkender, at I som kunder ikke var tilfredse med resultatet. Derfor blev der efter dialog indgået en aftale om økonomisk kompensation, da I ikke ønskede yderligere håndværkere i boligen.
De nævnte loftplader blev desuden udskiftet som en reklamation, da det – i dialog med producentens anvisninger – ikke var muligt at opnå et tilfredsstillende resultat ved afrensning.
Vi bestræber os altid på at udbedre fejl og mangler korrekt og i dialog med kunden, og vi beklager, hvis I har oplevet kommunikationen anderledes.
Hvis der fortsat er forhold, I ønsker drøftet, er I meget velkomne til at kontakte os direkte.

Byggeri

Vi byggede med mesterbyg i 2022. Vi var rundt og se de forskellige udstillingshuse forinden og var ikke i tvivl om at det skulle være dem der skulle bygge for os. Huset var bare gjordt færdigt og så var kemien der med Jesper fra dag et. Vi er blevet mødt med forståelse i alle vores ideer og har fået det skønneste hus. De får de bedste anbefalinger herfra.

15. lokakuuta 2024

Vastaus yritykseltä Mester Byg

Tusind tak Elin for den fine anmeldelse. Det sætter jeg stor pris på

Vi byggede med Mesterbyg i 2021 og kan…

Vi byggede med Mesterbyg i 2021 og kan kun anbefale det.
Kompetent vejledning og rådgivning gennem hele processen og et dejligt slutresultat!

21. lokakuuta 2023

Vastaus yritykseltä Mester Byg

Hej Jakob, tusind tak for den fine anmeldelse, det var en fornøjelse at bygge sammen med jer.

Kan ikke anbefale Mesterbyg

Byggede med dem i 2019-2020. I den periode og efter helt frem til i dag har de udvist ansvarsfralæggelse, og utrolig dårlig til at kommunikere. Byggeprocessen og de efterfølgende gennemgange byggeriet har været ubehagelig. Både den gamle og den nye ejer er ikke til at samarbejde med. Ordret har ejeren sagt: "Hvad kunden ikke ved har de ikke ondt af". En kommentar der kom i forbindelse med en rettelse af tidligere udført arbejde. Vi kan ikke anbefale at bruge Mesterbyg.

16. syyskuuta 2024

Virkelig et godt firma

Virkelig et godt firma, som laver deres huse flot. De er professionelle på den måde de håndtere arbejdsopgaverne på.
God oplevelse.

23. maaliskuuta 2018