Snydt af et dyrt "tilbud"
I april 2026 annoncerede Galina Rasch på Facebook et tilbud på 4.300 kr. for Cosmelan pigmentbehandling i hendes klinik Mesofocus inden 27/4.
Det viste sig, at tilbuddet svarer til den almindelige pris for behandlingen som oplyst på klinikkens hjemmeside. I prisen indgår produkter til hjemmebehandling til en værdi ca. 2.500 kr. Iflg. illustrerende foto drejer det sig om 6 produkter. Det forklares, at huden undersøges med specialudstyr forud for behandlingen.
Jeg benyttede mig af ”tilbuddet”. Der blev ikke foretaget nogen hudundersøgelse med specialudstyr. Jeg fik uden videre smurt Cosmelan creme-masken på og fik udleveret 5 produkter til hjemmebehandling. Herefter krævede Galina 4.720 kr.
Denne ”merpris” kan ikke forklares ved værdien af de produkter jeg fik udleveret til hjemmebehandling, der på Galina hjemme side fås til 2.649 kr. / 2.384 kr.
Da det væsentligt oversteg den oplyste pris både i tilbuddet og på hjemmesiden, bad jeg om en specificeret regning, hvilket hun afslog.
Jeg har iflg. markedsføringsloven krav på en specificeret regning, og har efterfølgende både telefonisk og på mail gentaget min anmodning, ligesom jeg har bedt om tilbagebetaling af det for meget opkrævede beløb på 420 kr.
Galina har ikke svaret på mine henvendelser.
Alle Galinas Cosmelan produkter er på ”tilbud” med mulighed for rabat 10% hvis man tilmelder sig klinikkens nyhedsbrev. Cosmelan behandling og produkter fås adskillige steder, men Galinas priser er trods tilbud og rabat generelt dyrere end andre.