Merley Arvostelua

TrustScore 1.5/5 tähteä

Saanut 1/5 tähteä

Beställde en höst jacka från Merley Stockholm för att min kompis hade en därifrån och jag älskade den. Hon hade inget problem förutom lång leveranstid så jag tänkte att det var lugnt att beställa däri... Näytä lisää

Saanut 3/5 tähteä

Som många andra, upptäckte jag för sent att kläderna skickas från Kina. Då var redan beställningen lagd och pengarna dragna från kontot. Inte fullt två veckor tog leveransen och när den väl dök upp... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Beställde flera olika plagg men inget passade eller var i bra kvalitet. Fick information om retur, orkade gå igenom allt krångel med spårningsnummer och betalade 500 kr i frakt. Har sen lämnat in alla... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Värdelöst företag! Beställde en höstjacka därifrån och den var mer som en sommarjacka. Riktigt dålig kvalité! Det är egentligen ett Sheinföretag. De använder sig av deras bilder men tar mycket mer be... Näytä lisää

Huono

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kaikki arvostelut

1 arvostelu kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

VARNING

VARNING!

Rena bluffen!
Jättelång väntetid, dyr frakt går knappt att returnera och kostar mellan 150-400kr.
Dålig kundtjänst om det ens finna någon?
Som många skriver kom varorna från Kina och vi var inte nöjda med kvalitén.
Mail konversation enbart och tog två veckor, orkade inte skicka tillbaka men som tur var ingen summa.
Efter detta kommer jag läsa på innan jag köper från något företag.

3. elokuuta 2024

Bluff-företag!!

Bluff-företag!!! Hemsidan ser ut som namnet låter, en fin butik med rea på saker (men i själva verket är det billiga kläder från Kina) Lång leveranstid och det går inte att returnera utan att betala hutlös frakt till Kina. Mellan 150-400kr och dessutom en administrationsavgift på 150 kr. Dissar!!! 👎🏼

1. elokuuta 2024

Witte blouse ontvangen

Witte blouse ontvangen, was volledig uit de maat en niet zoals verwachting.
Wilde hiervoor mijn geld terug.
Op email wordt nergens op gereageerd.
Erg jammer, en weggegooid geld.

Groet, Jenneke

31. heinäkuuta 2024
Saanut 1/5 tähteä

Betala för Kina-grejer som man inte ens får!

På deras hemsida står detta under Leveransinformation: "Alla beställningar skickas inom 24 timmar. Därefter får du ett bekräftelsemejl där du kan spåra din beställning i realtid. Vi levererar med Postnord, DHL och Instabox."
MEN: beställningen skickades inte förrän efter 3 dagar och då upptäckte jag att den skickades från KINA.
Jag hann åka på semester eftersom det tog sån lång tid innan paketet kom. Resultat: jag kunde inte hämta ut det och ska nu ändå betala 500 kr för ingenting! Köp inte där!

10. heinäkuuta 2024

Fel på allt.

Fel på allt.. färg storlek..! O tar betalt 150-200 :- för o få skicka tillbaka till kina .. akta er för dessa bedragare

26. heinäkuuta 2024
Saanut 1/5 tähteä

Ser fint ut på bilderna men när det…

Ser fint ut på bilderna men när det kommer, håll er för skratt. Trasiga skor som skadats under transport. BESTÄLL inte härifrån. Glad att jag inte tog ett par dyrare skor. De skriver att returen kostar 150-400 kronor 🤣Skorna kostade 380kr. De står inte ens för retur när de själva orsakat det genom att transportera i en plastpåse

25. heinäkuuta 2024

Akta er!

Akta er!
Detta är ett bluff företag.

Super fin hemsida, men kläderna motsvarar inte bilderna utan är billigt skräp.

Det som är ännu värre är att det knappt går att göra retur på kläderna man köpt.
Ca 50% avdrag och man måste lösa returkvitton själv på sitt postombud.

Handla inte av medley.

1. heinäkuuta 2024
Saanut 1/5 tähteä

Ongelooflijk dat ik hier in getrapt…

Ongelooflijk dat ik hier in getrapt ben. Ik zie nu de andere reviews waar ik niet mee bezig gewas toen ik dit bestelde. De maten kloppen niet en retourneren gaat zo te lezen nooit lukken omdat er nooit iemand reageert en omdat het troep uit China is. Erg teleurstellend en echt weggegooid geld. Echte foute Chinese partij met een postbus in Zweden en niet in Amsterdam. Ik kan me daar alleen maar bij aansluiten: koop hier nooit iets, troep! En je wordt genaaid!

24. heinäkuuta 2024

BLUFF!!!

BLUFF!!!
Vi beställde ett par byxor via detta företag och som fler skriver kommer det från Kina, verkligen besviken. Byxorna passade inte och dem går inte att nå inte eller skickas tillbaka.

Självklart borde jag kollat upp företaget så jag får bara var mer uppmärksam nästa tillfälle, då jag oftast handlar via Klarna dock inte denna gången.

22. heinäkuuta 2024
Saanut 1/5 tähteä

Adressen på hemsidan är i USA men varor skickas från Kina.

Jag har nämligen avbeställt varor samma dag som jag beställt och inom några timmar, de meddelade att de har skickat iväg varor därför kan inte avbeställa den. Därefter hände allt detta som nämns.

Det verkar som att företaget i fråga är vilseledande och inte är transparent med sin företagsinformation. Genom att ange en svensk domänadress får de kunder att tro att de är baserade i Sverige, vilket inte är fallet. Att sälja varor av låg kvalitet dessutom att stå för returkostnader och ta ut administrationsavgifter gör att företaget framstår som oseriöst.

18. heinäkuuta 2024

VILL VARNA ANDRA!!

VILL VARNA ANDRA!!! Detta är ett bluff företag. Som många andra skriver här. Jag beställde ett par vinterstövlar. Bilderna på dessa stövlar, robusta, varma skinn stövlar.. De jag fick liknade inte på något sätt detta!! Det jag beställt.. rena skiten. Ändå! Hade jag försökt kolla upp denna sida, för det finns ju en hel del bluff sidor. KOMMER ALDRIG BESTÄLLA NÅGOT MER FRÅN DENNA SIDAN!!!

21. maaliskuuta 2024

Anmälan om bedrägeri

Utebliven leverans (tog över 1 månad) och när det väl annonserades att paketet var framme (SMS) fanns inget i butiken att hämta. Jag kommer gå vidare med en anmälan om bedrägeri inom näthandel. Har betalt ca 2000 kr men inte en centimeter tyg i min hand.

1. heinäkuuta 2024

DO NOT BUY!!! - SCAM

DO NOT BUY!!!
Its a scam. Cheap Chinese products for high prices and no return policy. After 20 emails to the customerservice for a few weeks now, still no response. Crappy merchandise and no aftersales. This is a scam! The comapny says “danisch design’ NOT TRUE!!!

15. heinäkuuta 2024

Op mijn vraag voor een…

Op mijn vraag voor een retourticket,omdat een shirt niet paste,werd niet gereageerd.Op verschillende mails werd ook niet gereageerd.Je kunt niet i contact komen met Merley mode.Ronduit zeer slecht!

3. kesäkuuta 2024

VARNING/BEDRäGERI

VARNING! VARNING!
detta är bluff företag. Bilderna på produkter de säljer är kraftigt missvisande. De liknar mycket andra kvalitetsmärken. Kvaliten på Merleys produkter är undermålig och ren bedrägeri. Annonsen på nätet ger intryck om att företaget är svensk/Stockholms baserad, men i verklighet kommer produkter från ett dubiös företag i KIna. Vill man returnera något måste man på egen bekostnad skicka dem tillbaka till Kina och även betala SEK 150 admin. avgift till Merley/Stockholm. Även transportfirman anger en adress som inte finns. Så, AKTA ER! Det hela är ett noggrant kalkylerat BEDRÄGERI!

11. heinäkuuta 2024
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin