Minder kon niet. Had bestelling gedaan met als betaalmiddel KLARNA! Nadien bestelling geannuleerd, maar KLARNA blijft mij lastig vallen i.v.m. de betaling!!! Blijkbaar geeft MENZZO de annulatie niet d... Näytä lisää
1 ster is helaas een te hoge score voor deze online store. De website ziet er gelikt uit. De kwaliteit is ver onder niveau. Het lijkt er op dat er uitsluitend afgekeurde artikelen worden verkocht. Bij... Näytä lisää
Bestel niets op deze website! Op 21 februari van dit jaar heb ik twee stoelen besteld. Kort daarna heb ik de bestelling op tijd geannuleerd, maar het geld was natuurlijk al meteen afgeschreven.... Näytä lisää
Weliswaar langer moeten wachten dan in eerste instantie was afgesproken. Maar een keurig excuus ontvangen en andere opties werden geboden. Wij wilde zelf wachten en zijn blij dat we dat geduld hadden.... Näytä lisää
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
They made a mistake by sending the…
First I waited for weeks to arrive what I bought. Them they made a mistake by sending the wrong items and now they tell ME to pay for sending it back!!!!
So I paid money for something I did not want and still need the item that a waited for for weeks.
Slechte communicatie wordt gebruik…
Slechte communicatie wordt gebruik gemaakt van een vertaal app.
Product voldoet niet aan verwachtingen en door de slechte communicatie begrijp ik niet wat er wordt bedoeld. 2 maanden wachten op producten die kwalitatief slecht zijn.
artikel besteld die niet op voorraad…
artikel besteld die niet op voorraad was, hiervan werd 2 keer de leverdatum verschoven. Na 8 maanden had ik er geen vertrouwen meer in.
2 keer Contact opgenomen met klantenservice (email ) en heb dit uitgesproken.
Wordt behulpzaam verder geholpen en ik kreeg opties.
Uiteindelijk een ander produkt op voorraad uitgezocht met een korting.
En dit produkt werd binnen 2 weken geleverd.
Kortom teleurgesteld voor het eerste bestelde produkt
Maar blij met het geleverde produkt.
Diefstal!!! Tafel niet geleverd
Ik heb in november een bestelling geplaatst een bestelling van bijna 500€. Er werd aangegeven dat het pas in februari geleverd zou worden, we zijn ondertussen 18maart en nogsteeds niks. Ze hebben vorige week gebeld ze zoude vorige vrijdag leveren. Geen chauffeur gezien en nog sterker, ze doen zelfs niet de moeite om even te verwittigen dat ze niet komen! Ik heb hier speciaal verlof voor genomen! Echte diefstal noem ik dit. Geen tafel geen geld terug en nog steeds geen nieuws van MENZZO!
Moest ik een dikke 0 kunne zetten had ik dat ZEKER gedaan!
Beautiful products!
Goed product
Oplichting, geen terugbetaling
2 maanden geleden een bestelling gedaan die ik wou annuleren. Ik heb ze gelijk een email gestuurd waarin ik bevestigde dat ik een verkeerd product had besteld en een andere vorm wou, waarop zij antwoorde dat wanneer ik het andere product bestelde ik dan pas mijn geld terug zou krijgen.
Hele discussie want ik wou eerst mijn geld terug, maar uiteindelijk toch het ander product besteld.
En vanaf toen hielden ze me aan het lijntje waarbij ik nog steeds op mijn terugbetaling en levering van me bestelling wacht!
Ik had eerder de reviews moeten lezen want ik ben niet de enige zo te zien!
Ik adviseer hier geen aankoop te doen!
The plates are beautifull
The plates are beautifully. Even nicer than they looked online.
The shipping was good, date of arrival as advertised.
The plates were well packed, very safe so they didn't break. All were in perfect condition.
Very happy with the plates!
zeer goede service!
Still waiting for my money back since…
Still waiting for my money back since the 14 thbif december. Every reply on my emails are the same.
Dont buy here, its a scam!
Mooie tafel
Makkelijk te bestellen. Tafel ziet er net zo uit als op de afbeeldingen. Gemakkelijk te monteren. Levering was veel eerder dan aangegeven, dus dik pluspunt.
Prima service
Zeer goed aan gekomen tevreden
Verkeerde matriaal gebruikt
👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
Duurt te lang
Duurt te lang
Jullie zijn slecht bereikbaar
Nog geen vergoedingsregeling ontvangen augustus besteld eind januari pas geleverd 😰
Henk Ottema
Bon produit à un prix raisonnable. Très soigneusement et bien emballé pour l'expédition. Instructions claires quant à la date et à l'adresse de livraison du produit.
Les frais d'expédition sont cependant un peu élevés.
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.