Super professionelt forløb. I holder hvad I lover og ringer og følger op, og så er I super søde at snakke med. Min datter havde en online mentor i matematik i 2G, og nu er hun meget mere fortrolig med... Näytä lisää
Min dreng har for første gang i 4 år vist interesse for matematik. Takket være en sej og fokuseret mentor, der er god til at spotte hvor det bliver vanskeligt og hjælpe ham videre. Fra ingen tro på si... Näytä lisää
Faktiske mentor i Shahd. Hjalp vores datter i 1 og 2 G med kemi og matematik. Virkelig dygtig til formidling og omsætte svært stof til forståeligt. Vores datter er rykket fra 4 til 7 og vigtigst af al... Näytä lisää
Vi havde Jakub, som hjælpelærer, og han formåede med god pædagogik og megen tålmodighed at få vores søn løftet kraftigt - fra overvejelsen om at gå et klassetrin om, til at vores søn klarer sig langt... Näytä lisää
Vi styrker troen på egne evner gennem vores lektiehjælp af højeste kvalitet! Når et barn ikke trives i skolen, påvirker det hele familien. Trivsel og faglig præstation hænger ofte sammen. Det ved vi, fordi vi hver eneste dag bliver ringet op af forældre, der er bekymrede for deres barns trivsel eller faglighed. Det gør ondt at se sit barn mistrives. Heldigvis er der noget at gøre. Hvis barnet møder en mentor med de rigtige faglige og menneskelige kvaliteter, kan udviklingen vendes. Vi har igen og igen oplevet, hvordan styrket faglighed giver øget selvtillid og flere succesoplevelser. Den helt rigtige mentor kan vende udviklingen og forbedre både trivsel og faglighed markant. Det ved vi, fordi MentorDanmark, Nordens førende lektiehjælpsvirksomhed siden 2013, har hjulpet mere end 80.000 familier og har set, hvilken forskel en mentor gør i børns liv. Vores koncept er simpelt. Vi tager afsæt i den enkelte elev og matcher med en mentor, der passer til behov og præferencer. Vores mentorforløb er skræddersyet til det enkelte barns interesser og læringsstil, baseret på viden fra vores eksperter inden for pædagogik, dysleksi og motivation. Vi leverer kvalitetssikret lektiehjælp ved at engagere landets dygtigste studerende til at hjælpe børn og unge fra grundskolen og gymnasiet med deres personlige og faglige udfordringer i alle fag – og vi hjælper både fysisk og online. En mentor er en rollemodel og et forbillede i et ungt menneskes liv, og den opgave tager vi seriøst. For os handler det om at oplyse, inspirere og skabe lyst til læring. Alle mentorer har fået 12 eller 10 i deres undervisningsfag, og de screenes for personlige, faglige og pædagogiske kompetencer. De videreuddannes løbende i MentorAkademiet. Vi er en del af Gyldendal, og vi deler forlagets dedikation til kvalitet, oplysning og læring. MentorDanmark er mere end lektiehjælp - det er et løfte om at skabe en positiv forandring for den enkelte elev, både fagligt og menneskeligt.
Kvalitetssikret lektiehjælp
Vi finder det helt rigtige match inden for fem hverdage

Klareboderne 3, 5. sal, 1115, København K, Tanska
- info@mentordanmark.dk
- mentordanmark.dk
On vastannut 66 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaaminen kestää yleensä yli kuukauden
Super fed oplevelse
Super fed oplevelse! Jeg fik en mentor (Jonas) til Mat B fordi jeg lige havde dumpet mat skriftligt (00) og fået (02) mundtligt. Her var der 2 måneder til eksamen. Fik lært 2 års pensum på 2 måneder, hvorefter jeg ku præstere til 7 både mundtligt og skriftligt! Fik både bedre faglighed og selvtillid. Har aldrig været bedre til Matematik. Jonas var fleksibel og nem at forstå. Kan klart anbefales!

Rigtig god oplevelse
Super god oplevelse med min kemi-tutor som jeg havde online

God mentor
Det var virkelig sjovt med det mig og min mentor lavede. Han gjorder også meget ud af timen, så hvis jeg havde brug for hjælp blev han altid lidt efter timen, og det er det jeg godt kunne lide ved ham. Jeg synes det har været super hyggeligt, at har kendt min mentor, fordi jeg synes at han er god og sjov.
Før jeg havde min mentor lå jeg på 02 og 4, men efter jeg har haft det her forløb er lægge min karakter primært på 7 og det er jeg virkelig glad for

Vastaus yritykseltä MentorDanmark | Lektiehjælp og Privatundervisning
Det var en helt vildt god oplevelse
Det var en helt vildt god oplevelse, jeg valgte eksamensboost på 10 timer, og gik fra at få 00 til at få et stort 4 tal til mundtlig eksamen. Kunne ikke have ønsket mig en bedre vejleder end Lasse som jeg havde😀

Et rigtig fint forløb
Et rigtig fint forløb. Mentoren var sød, tålmodig og pædagogisk.

Vastaus yritykseltä MentorDanmark | Lektiehjælp og Privatundervisning
Super godt forløb fra start til slut
Super godt forløb fra start til slut. Vores datter har fået rigtig god hjælp fra hendes tutorer. Kan varmt anbefales.

Vastaus yritykseltä MentorDanmark | Lektiehjælp og Privatundervisning
Det har haft stor betydning for vores…
Det har haft stor betydning for vores datters forståelse for matematik i gymnasiet at mentoren var super dygtig og forstod at fremme hendes egen forståelse.
Det er første gang vi hørte hende grine mens de løste super komplicerede matematiske opgaver.
På selve dagen skrev Mentoren en SMS det gav det sidste skud selvtillid til hende. Super godt arbejde

Behagelig, effektiv og lærerig oplevelse med Mentor Danmark
Jeg skulle have hjælp til matematik skriftlig eksamen med matematik på A- niveau. Min mentor var super god til, at skære tingene ud i pap så man forstod selv de sværeste integralregninger. Generelt behagelig oplevelse:)

Vastaus yritykseltä MentorDanmark | Lektiehjælp og Privatundervisning
Super forløb og meget organiseret!
To forløb i Mat A og Fys A. Gået fra alt for lavt niveau til at forstå nærmest alt i pensum - på kun 2 uger. Intensivt arbejde, men gav pote:)
Tak til Andreas og MentorDanmark!

MentorDanmark - ja tak!
Grundig kortlægning og suveræn matchning af mentor og mentee. Imødekommende og løsningsorienteret dialog hele vejen. Et karakterspring fra 4 til 10. De varmeste anbefalinger herfra!

Vastaus yritykseltä MentorDanmark | Lektiehjælp og Privatundervisning
Jeg har haft en rigtig god oplevelse…
Jeg har haft en rigtig god oplevelse med mentor Danmark👍👍

Vastaus yritykseltä MentorDanmark | Lektiehjælp og Privatundervisning
Super forløb, dygtig og engageret mentor
Første mentor var et dårligt match så vi aftalte efter første møde at vi skulle prøve en anden mentor. Hun var et perfekt match underviste min datter i 9 kl. i fysik/kemi. Min datter har virkeligt lært meget og hygget sig meget med hendes mentor. Og netop fået 12 til sin mundtlige naturfagseksamen!

Mentor.dk
Det har været en fornøjelse at bruge Mentor.dk. Vores søn har fulgt et forløb på 1/2 år i matematik på niveau A - student.
Mentor.dk har fundet det helt rigtige match af mentor, som har undervist, guidet og vejledt.
Som vores søn siger: min mentor har lært mig mere på et 1/2 år end min lærer har lært mig i 3 år.
Så herfra skal lyde STORT TAK!

Vi er meget tilfredse
Den mentor pige, der underviser min datter, er dygtig og i stand til sit arbejde, og meget venlige, så min datter venter hende hver aftale med glæde.

Vastaus yritykseltä MentorDanmark | Lektiehjælp og Privatundervisning
Vi måtte igennem et mentorskift…
Vi måtte igennem et mentorskift undervejs. Det var lidt ærgerligt, men det kan jo ske.
Det har været et rigtig godt og fleksibelt forløb og har indtil nu resulteret i mindst et 12 tal til afgangseksamen i 9. klasse, som vi ellers SLET ikke havde set komme.

Fantastisk mentor
Fantastisk mentor som formår at tilpasse niveau til eleven så det skaber læring og tilegnelse af ny brugbar viden.

Underviser var super
Underviser var super
Vores datter syntes bare at det var langt tid med 1 time og 45 minutter.

Super faglig hjælp
Vi har været rigtig glad for vores forløb og det har løftet vores dreng fagligt.