Heel blij met mijn ring! De service was ontzettend vriendelijk, persoonlijk en behulpzaam. Er werd goed meegedacht en alles verliep prettig en soepel. Bedankt voor de fijne ervaring en de mooie ring!
Yritys on vastannut
Ik ben echt ontzettend blij met mijn aankoop! De vintage ring overtrof al mijn verwachtingen, nog mooier dan op de foto’s. Je ziet en voelt dat er met zorg mee is omgegaan. De bestelling werd sup... Näytä lisää
Ik ben supertevreden met de sieraden van Menina Amsterdam. De kwaliteit is verrassend goed en de ontwerpen zijn subtiel maar toch heel chic — precies wat ik zocht. De bestellingen worden netjes verpa... Näytä lisää
Een tijd geleden twee ringen besteld om daarvan eentje te kiezen en houden. Beide ringen waren prachtig en in perfecte staat, toch uiteindelijk een keuze kunnen maken. Ik ben meer dan tevreden met d... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Vintage jewellery from around the world begins a new chapter in your hands thanks to Menina Amsterdam. A girls dreams coming true ❤️
In de Wolken 226, 1186 BP , Amstelveen, Hollanti
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
De service was fantastisch! Binnen 2 dagen werd de ring aan de deur geleverd.

Vastaus yritykseltä Menina Amsterdam
Snelle en goede service! Juweel loopt volledig met de beschrijving. Voor het certificaat was het leuk geweest als er extra details opstonden, zoals parameters voor de kwaliteit van de edelstenen

Vastaus yritykseltä Menina Amsterdam
Super mooi ring die mij perfect past! Snelle levering en verpakt in een mooi doosje. Ik ben fan 💍

Vastaus yritykseltä Menina Amsterdam
Amazing shopping with them, order came super fast and I am very happy either the customer service and the jewellery

Vastaus yritykseltä Menina Amsterdam
Een top service! Mijn ring is zonder problemen helemaal mooi gefixt. Onwijs blij mee en naast dat is mijn ring echt prachtig!

Vastaus yritykseltä Menina Amsterdam
Heel snelle levering, degelijk verpakt met een lief handgeschreven boodschapje en in een handig ringendoosje. Niet onbelangrijk: prachtige ring ook! 😄

Vastaus yritykseltä Menina Amsterdam
Supermooie ring, duidelijke foto's en beschrijving. Snel verzonden en vriendelijk contact.
Ik kom zeker nog een keer terug.

Vastaus yritykseltä Menina Amsterdam
Super mooie ringen gekocht. Met een lieve persoonlijke noot erbij.

Vastaus yritykseltä Menina Amsterdam
Prachtige ring! Het bestellen en verzenden ging goed. Ring kwam in een mooi luxe doosje en was goed verder goed verpakt. Er was een handtekening nodig voor ontvangst. Geen negatieve opmerkingen te bedenken, alleen maar 100% positief! Nu sparen voor een nieuwe ring.

Vastaus yritykseltä Menina Amsterdam
Onlangs mijn tweede Menina ring gekocht. Supersnelle levering en zo mooi ingepakt. Echt een cadeautje om uit te pakken!
Ringen online bestellen is best een ‘risico’ maar met de service en behulp van de sizey ging het ook dit keer weer goed en past de ring perfect.

Vastaus yritykseltä Menina Amsterdam
Ik heb zelf de levering verschoven omdat ik de dag van levering weg was. Maar nu wordt het zomaar een dag opgeschoven. Probleem dat ik nu digitaal in overleg zit.....
Gebruik een leverancier die goede afleveringen heeft en zich er aan houd!

Vastaus yritykseltä Menina Amsterdam
Geweldige service!! PostNL had een fout gemaakt met het adres, daar reageerde Menina heel snel en fijn op. Ring alsnog snel bezorgd. En SUPER blij! Echt een prachtige ring. Mooie kwaliteit!