Melzano Arvostelua 72

TrustScore 1.5/5 tähteä

1,7

Saanut 2/5 tähteä

Saanut 4/5 tähteä

I’ve bought a pair of shoes and although it took them around 3 weeks to deliver and they don’t look exactly as in the picture, they’re still nice enough to wear.

1,7

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Saanut 1/5 tähteä

Retourneren, maar geen geld terug.

Ze laten je denken dat je je geld terugkrijgt, als je na veel stappen die je moet nemen je pakketje eindelijk in China hebt, maar dan begint een heel nieuw spelletje van aan het lijntje houden. Geen enkele intentie tot restitutie.

1. maaliskuuta 2026

Shoes

This is absolutely worst company to deal with u asked a refund or send me the right pair of shoes has it turned out to be fake and to this day from January I didn’t get a response I sent them emails and got nothing back do not buy from them

15. tammikuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Geen reactie op bestelling.

Ik heb 17 maart een betaling van 127 euro aan wielerkleding gedaan.Ik ben nog aan het wachten op de bestelling.De mailtjes worden niet beantwoord.Ik heb me gemeld bij niet bezorgd.nl

17. maaliskuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Retour van inferieur product 2 maanden na posten nog niet afgehandeld.

Speelgoed besteld wat bij ontvangst veel kleiner, fragieler en vaal van kleur bleek dan op de foto bij bestelling. Toen ik wilde retourneren werden mij tegen bijbetaling alternatieven geboden of een korting op het huidige produkt. dit was voor mij geen optie dus geretourneerd (op eigen kosten naar China). Inmiddels ligt het artikel al langer een maand bij de inklaring in afwachting van reactie van de ontvanger.
Melzano heeft vooralsnog niet gereageerd op mijn mail van 10 dagen geleden.

26. maaliskuuta 2026

Beetje genomen

Bestelling geplaatst waar ik al 10 dagen op wacht. Reageren niet op mail. Telefonisch niet bereikbaar. Goederen moeten zgn uit China komen. Vervoersbedrijf bestaat helemaal niet.

9. maaliskuuta 2026

ESTAFADORES CON MAYÚSCULAS

Unos verdaderos estafadores que no tienen un servicio post venta decente, no responden y las devoluciones no funcionan, “supuestamente” dicen que no llegan los paquetes y no devuelven nada, a parte de que los productos son de ínfima calidad, que en otras tiendas valen menos de la mitad.
No lo recomiendo para nada.

11. joulukuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Melzano (zelfde bedrijf als Vestragear)…

Melzano (zelfde bedrijf als Vestragear) levert artikelen die niet overeenkomen met de beschrijving op de website. in dit geval een glas in lood figuur wat een plastic plaatje blijkt te zijn. Kostprijs minder dan een euro, verkoopprijs meer dan 100 euro. Geld terughalen onmogelijk. KOOP HIER NIET!!!!!

27. tammikuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Echt een onbetrouwbare site en bedrijf

Echt een onbetrouwbare site en bedrijf. Producten op de site zijn anders dan beschreven en als je een product wilt retourneren dan kan dat niet en verwijzen ze je door naar een zogenaamde nieuwe klantenservice. Dus je bent gewoon je geld kwijt.

21. tammikuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Shocking poor quality- I ordered two…

Shocking poor quality- I ordered two hoodies. Not at all as described- stuck on transfer design, poor quality, return posted to China at my expense and still no refund a month later. Avoid this website- SCAM

10. joulukuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Niet bestellen via Melzano!

Een mini camera besteld en die kwam uit China. Ontzettend slechte kwaliteit en €49,95 verspild. Ik moest foto's eerst sturen.
3 december aangetekend naar China gestuurd voor bijna €24 en nog steeds mijn geld niet terug.
Bij bv een bol.com gaat dat wel anders.

23. joulukuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Please, please avoid at all costs

Please, please, please do not deal with these people. It's just a disastrous experience, which I wouldn't wish on my worst enemy. I should blame myself for not checking out the reviews. Imagine your worst possible buying experience online, and then multiply by a thousand.

8. joulukuuta 2025
Saanut 2/5 tähteä

Chinese spullen, die direct gekocht veel goedkoper zijn!

Dit bedrijf is gewoon een doorstuurwinkel van Temu. Je kan beter direct daar bestellen dat had voor een trui in mijn geval 25 euro gescheeld. Kostte nu 54,95 in de aanbieding, normaal aangeboden voor 105 euro via Melzano. Kreeg een andere trui dan op het plaatje, maar wel precies één die te koop is bij Temu.

12. joulukuuta 2025

Pina lampjes besteld

Pina lampjes besteld, echt forse prijs en namaak gekregen - levering duurde ook nog eens enorm lang en bij melden dat dit niet volgens afspraak is, krijg je geen correcte reactie.

9. joulukuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin