Uppdatering. grejerna kom idag men inget svar ifrån mellolandet eller att ordern är skickad har jag fått så blev förvånad men vette fasiken om man vågar använda Beställde för nästan 500kr fick e... Näytä lisää
Vill inte ens ge en stjärna. Beställde den 4/4 och har ännu inte mottagit leverans. Mailat fem gånger, även upprättat en protonmail som dom ber om och mailat från den, dock utan framgång. Läste nu... Näytä lisää
Inte en enda stjärna vill jag ge i omdömet!👎Jag har väntat sedan13 december på min leverans som garanterades inom 1-4 arbetsdagar och om inte skulle man vänta ytterligare 10 dygn för att PostNord har... Näytä lisää
Betala först när varorna kommit fram
Beställde för en månad sedan men har fortfarande inte sett röken av varken varor eller mina pengar. Till slut gav jag upp och letade efter en ny säljare. Hittade Tanlabs som erbjöd färdigblandad nässpray och dessutom betalning efter leverans. De är något dyrare än andra aktörer, men det är det helt klart värt för att faktiskt få sina produkter. Paketet levererades snabbt, diskret och var proffsigt packat. Fem stjärnor
Återbetalning Tack
Beställde för ca 1000:- fick ett brev där det framgick att polisen tagit innehållet, kontaktade mellolandet som svarade att dom skulle skicka nytt paket. När så nästa paket anlände hade polisen åter igen tagit innehållet.
Där efter har jag efter minst 20 mail ännu inte ens fått ett svar.
Kräver pengarna tillbaka 👊🏻
Jag beställde för ca 1200 kr 10 dec
Jag beställde för ca 1200 kr 10 dec - 2024.
Jag har fortfarande inte fått något.jag har skrivit massor av gånger men dom svarar inte. Pengarna drogs direkt. Jag varnar alla att beställa härifrån.
Beställde varor 5/2 2025
Beställde varor 5/2 2025. Och har fortfarande inte fått något idag 17/1 2026. Mailat flera gånger utan svar, tillomed skaffat en ny mail som dem rekomenderar att göra om man vill få tag på dem. Otroligt oseriöst företag
Beställde för nästan 500kr fick ett…
Beställde för nästan 500kr fick ett mail direkt att beställningen är pausad tills betalningen kan bekräftas. Pengarna är dragna från kortet men ingen återkoppling på mail
VARNING: Riktiga skurkar
Riktiga skurkar! Ingen leverans trots genomförd betalning. UNDVIK OCH KÖP INTE FRÅN DESSA SIDOR!
Köp aldrig där ifrån du blir blåst på…
Köp aldrig där ifrån du blir blåst på alla pengarna.
Bluffsida
Man ser tydligt att ”polisbreven” inte är äkta då pappret är klippt med sax snett som polisen inte skulle gjort.
Deras e-mail kontakt är borttagen så funkar inte ens att maila dom.
Svarar aldrig på mail
Postnord tappat bort leveransen vilket måste reklameras av avsändaren men får inget svar på mail.
Mailat flera gånger till mellolandet men får aldrig något svar.
Åteekopplar inte. Ingen leverans. Karma
Åteekopplar inte. Trotts antal mejl. 1-4 dagars leverans tid.
Absolut bästa av allt är att ni håller till i Sverige. Och ni är så otroligt korkade som intw förstår konsekvenserna. Skratta bäst som skrattar sist ;)
Beställt flera gånger alltid fått det
Beställt flera gånger alltid fått det, förutom denna gång då det ej kom fram och då skicka dom ut nya produkter till mig.
Helt suvreänt!! Trovärdig sida. Frakten kan variera så håll i håll ut.
Blev blåst som alla andra här
Blev blåst som alla andra här. Beställ inte från denna hemsida. Synd att jag inte läste på innan jag gjorde min beställning.
Helt värdelösa
Helt värdelösa. Försöker blåsa en. Besök istället melanotangrossten.
Väldigt snabbt leverans
Väldigt snabbt leverans, beställde 16/6 och fick 19/6, inte scammers, tack för snabbt service
Välj ej detta blufföretag
Har skickat otal mail som inte besvarats och jag måste rekommendera potentiella kunder att välja ett annat företag för detta är en bluff. Det enda som återstår nu är att polisanmäla för bedrägeri.
Beställ om ni vill kasta era pengar i sjön
Jag har aldrig haft en sån dålig upplevelse av ett företag någonsin. Jag lade min beställning i mars och produkten kom aldrig fram. Efter tre veckor började jag maila och fråga vart mitt paket är och fick som svar det kommer snart. Sen gick det flera veckor till och jag frågar igen och får som svar att dem skyller på påskhelgen. Jag visste inte att påsk sträcker sig från början av mars till slutet av april? Nu rullar vi in på juni och dem är lurendrejarna slutat svara på mailen helt. Vilket skämt till företag. Beställ här om ni vill kasta pengar i sjön. Ett riktigt bluff företag!!
Jag beställde 31/3 och har inte fått…
Jag beställde 31/3 och har inte fått någon leverans, skickat mejl på mejl men inget svar. Ändå står det att dom svarar!!!
Betalat för produkten…skäms på er
Ännu en SCAM sida 👎
Ännu en SCAM sida 👎
Warning this is a SCAM ⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️
Beställde för 2 veckor sedan
Beställde för 2 veckor sedan. Har inte ens fått nån orderbekrätelse. På hemsidan står det leveranstid 1-4 dagar. 👎🏻👎🏻👎🏻 synd att jag inte såg dessa recensioner innan jag gjorde beställningen.
Vill inte ens ge en stjärna
Läste nu att flera fått hem brev/låda stämplat med polisstämpel och med en lapp inuti - det fick faktiskt vi också senast vi beställde. Till vår förvåning kom dock varorna i ett nytt paket.