Saanut 5/5 tähteä

Jag började med MelioraPT hösten 2025 och är väldigt nöjd. Kontakten har varit smidig med snabba svar och bra stöd. Jag fick både kost- och träningsschema, som dessutom anpassades efter min nackskada.... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Är supernöjd! Bea tränare och appen funkar utmärkt. Jag gillar att app3n har en funktion där jag kan lägga in annan träning jag gör utöver mina styrkepass. Att jag fått flera träningspass utformade... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Ett bra och personligt upplägg av både mat och träning Får mycket peppning och feedback under veckan Snabb återkoppling vid frågor Bra med ett riktigt samtal med jämna mellanrum även om chatt... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Det är bra upplägg, lätta och goda recept. Bra uppföljningar med personliga möte. Snabb återkoppling på sina frågor. Det som drar ner betyget är att man måste logga maten i en app och träningen i en... Näytä lisää

1. Personal trainer

Yrityksen kirjoittama

Vi hjälper våra klienter att nå sin fulla potential genom en kombination av personlig träning, kostrådgivning och coaching. Tillsammans bygger vi hållbara vanor som fungerar i vardagen och håller över tid. Allt för att klienterna ska må bra, känna sig starka och bli den bästa versionen av sig själva.

4,7

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Investera i dig själv !

Jättetrevliga från start till slut. Bra upplägg och superbra coachning. Snabb återkoppling och när jag ville ändra något i träningsprogrammet så fixade min pt det direkt. Rekommenderas verkligen om du vill ta tag i träningen o kosten på ett enkelt sätt.. Med mycket eget ansvar och rätt stöd så kommer man långt.

9. syyskuuta 2025

Superbra!

Jättebra app och jättebra träningsprogram anpassade efter mina förutsättningar och önskemål.
Kanonbra med stöd, pepp och tips från PT.

Rekommenderars varmt

Jag kan verkligen rekommendera att prova på PT. Behövde själv hjälp med att komma igång med styrketräning. Har fått ett bra träningsupplägg utifrån mina behov och positivt personligt stöd för att lyckas.

Saklig och anpassad support

Saklig och anpassad support.
Jag behövde ett program med styrketräning för löpning/vardag som tilltalade mig samt tips på rätter/mat som skulle hjälpa till att ge resultat, vilket jag märkte snabbt.
Kan starkt rekommendera MelioraPT !

Väl värt pengarna!

Bra bemötande, anpassningsbara med både tider och sätt att kommunicera. Tex löste de så jag fick ha kontakt via chatt istället för telefonsamtal efter mitt önskemål.
Bra upplägg på pass, svarar snabbt på frågor och kommer med tips och pepp på vägen!

1. syyskuuta 2025

Toppen!

Jag fick ett oerhört trevligt bemötande. Det har varit superkul att komma igång med träningen och jag har fått jättebra stöd från MelioraPT! :)

4. heinäkuuta 2025

Superbra!

Fick jättebra hjälp med träningsupplägget och är supernöjd med coachningen!

3. heinäkuuta 2025

Lyhörd och bra coach

Lyhörd och bra coach, välanpassat upplägg utifrån mina mål och förutsättningar, väldigt nöjd med stödet jag får!

14. kesäkuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Gillar verkligen hur enkelt och tydligt…

Gillar verkligen hur enkelt och tydligt allt är. Det är första gången som jag känner mig trygg i min träning, och jag vågar testa nya saker utan att tvivla på mig själv. Jag känner mig tacksam över att ha hittat något som faktiskt fungerar bra för mig!

7. kesäkuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin