4,3

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

Fantastisk håndværk

Tusind tak til Melika for at gøre min brudekjole endnu mere fantastisk og få den til at sidde, som var den skræddersyet helt fra bunden til mig! Melika er utrolig sød, meget kompetent og går tydeligvis det ekstra skridt for sine kunder.
Prisen afspejler det flotte håndværk – og ønsker man en kjole, der fremstår som skabt til én på den store dag, er det virkelig godt givet ud!

3. syyskuuta 2025

Enormt sød og imødekommende

Melika var enormt sød og imødekommende, og lavede et utroligt flot arbejde på min brudekjole, som skulle tilpasses min gravide mave.
Meget kompetent og rigtig god til at vejlede, både i forhold til potentielle ændringer på kjolen, samt hvordan jeg fik kjolen på og fik sat den op i løbet af dagen (der blev påsyet mulighed for ophæng af slæb).
Der var god tid under alle prøvninger, og jeg fik lov at se kjolen sammen med både smykker, sko og slør.
Kan varmt anbefales!

20. elokuuta 2025

Nærvær, passion og perfektion!

Jeg købte min brudekjole velvidende at den skulle tilrettes. Sælgeren sagde "omkring 2000 kr." Da jeg kom hen til Melika og kom i kjolen sagde hun "WAUW". Hun gav mig følelsen af at jeg havde valgt den helt rigtige kjole. Men hun viste mig også hvordan den kunne blive fuldstændig perfekt til mig. Den skulle tilrettes flere steder og jeg endte med at betale 5000 kr. Havde jeg vidst det da jeg stod i butikken, havde jeg ikke købt kjolen, MEN nu hvor jeg ser tilbage på min bryllupsdag, på billederne og på alle folks reaktioner, så betyder det INGENTING! For som Melika sagde til mig flere gange - det er ikke kun én dag. Det er minder og billeder - og følelser.
Jeg følte mig 100% tryg ved Melika og selvom den skulle rettes til flere gange, så lovede hun mig at den blev klar til mit bryllup. Og den sad PERFEKT! At være skrædder er et håndværk og når det gøres med perfektion så tager det tid. Så Melikas priser er ikke høje - kvalitet koster og jeg vil til hver en tid anbefale alle brude at tage forbi Melika og betale for at drømmekjolen passer perfekt.
Melika, tak fordi du sørgede for at jeg følte mig som en dronning til mit bryllup. Du får mine varmeste anbefalinger.
Kærligst, Annedorte.

23. kesäkuuta 2025

Fantastisk sparring og smukt håndarbejde

Den største anbefaling, jeg kan give, er at gå til Melika med din brudekjole. Hun står klar, når en brud i nød ringer kort tid før sit bryllup og er i kjolekrise - og så er hun endda virkelig dygtig til at fikse krisen!

Jeg ringede til Melika, da jeg skulle have syet min brudekjole om til en gravidvenlig kjole, og skrædderen, jeg havde tid hos, mente ikke, det kunne lade sig gøre med mine ønsker. Jeg var knust, men Melika tog imod mig med åbne arme og forstod og imødekom alle mine ønsker. Derudover kom hun med mange gode faglige råd, så det var den helt rigtige sparring for mig og en kæmpe lettelse at gå derfra.

Det var også en stor glæde at hente kjolen igen og se det flotte stykke arbejde, Melika havde lavet på få dage. Desværre nåede min mave at vokse mere, end jeg troede, så den var svær at lukke i ryggen. Derfor ringede jeg til Melika med ideen om, at vi kunne lave en stor flot sløjfe til ryggen. Det var to dage før brylluppet, men Melika greb mig og min idé med det samme og syede den smukkeste sløjfe til min kjole. Det endte med, at sløjfen var det, jeg elskede mest ved kjolen. Så Melika får de største anbefalinger herfra!

20. huhtikuuta 2024

Desperat brud blev reddet af skrædder-engel

Meilka er den sødeste og dygtigste person! Hun blev min rednings-engel i sidste øjeblik, og jeg er evigt taknemmelig!

Jeg skulle giftes d 20 Juli, og troede alt var fint med min kjole. Havde været ved en skrædder tæt på min bopæl, som andre havde anbefalet. Og hun virkede glad og tilfreds med hendes arbejde, og så gik jeg glad derfra.
Men et par dage efter begyndte en dårlig mavefornemmelse at rumstere. Op til brylluppet var det lykkedes mig at tabe mig en del - noget som jeg gerne ville vise frem. Det betød også, at min kjole (som vist var købt lidt for stor til at starte med) skulle syes en del ind. Og min mave sagde mig, at den ikke var syet nok ind. Så midt i alles sommerferie, og med 2 uger til den store dag, gik jeg på jagt efter en anden skrædder. Og no surprise, alle var jo allerede enten optaget eller på ferie.
Men så pludselig tikkede et svar ind fra Melika. Hun kunne ikke have på sig, at jeg skulle gå op af gulvet i en kjole jeg ikke havde det godt med. Og da jeg sendte hende et billede af "situationen" var hun helt sikker - den skulle i hvert fald fikses! Og så skidt pyt med hun var midt i sommerferie. Hendes faglige stolthed sagde, at hun skulle hjælpe mig!
Så jeg hoppede i bilen og kørte 1,5 time op til Melika i Silkeborg, og tror jeg havde været der i 15-20 sekunder og så faldt mine skuldre helt ned. Hun var den HELT RIGTIGE til det her! Hun havde styr på sit kram, var hurtig og effektiv - efter hun havde sat 3 nåle, så sad kjolen SOM EN DRØM!
Jeg tudede hele vejen hjem af glæde, og da jeg 3 (TRE) dage efter hentede kjolen var den helt perfekt! Pludselig skulle jeg ikke slås med brysttape mere, og kjolen kunne snørres HELT ind til min talje. Det var blevet MIN kjole og min mavefornemmelse var helt fantastisk!
Melika gjorde et virkelig flot stykke arbejde, og hun forvandlede min kjole til noget helt fantastisk, som jeg aldrig havde turde håbe på.
Jeg sendte også et takkekort :) Og jeg kommer helt sikkert igen. Den køretur tager jeg GERNE for at sikre at fremtidens dåbskjole, festkjoler og andet vigtigt tøj sidder ordentligt.
Hun får min STØRSTE anbefaling!!

16. heinäkuuta 2024

Ret dyrt

Ret dyrt men okay, det virkede til de havde styr på det. Egentligt skulle der ikke laves meget ved min brudekjole, men alt der var lavet, løsrev sig allerede fra receptionen 🙈

16. syyskuuta 2023

Jeg ringede desperat til melika 2 uger…

Jeg ringede desperat til melika 2 uger inden mit bryllup, fordi jeg manglede en skrædder der kunne tilrette min brudekjole hurtigt. Hun tog mig ind dagen efter, og ikke engang én uge efter, var min brudekjole klar. Hun sørgede for, at jeg fandt glæden for min brudekjole, og forvandlede den fra en “sidste udvej”-kjole, til min drømmekjole. Hun forstod virkelig at få en brudekjole til at sidde perfekt! Alt har hun siddet og syet i hånden, og det var bare så flot et arbejde. God service, søde mennesker, og godt håndværk. Hvad skal en skrædderi ellers kunne :-)

22. elokuuta 2023

Tak for at gøre en fantastisk…

Tak for at gøre en fantastisk brudekjole til min fantastiske brudekjole. Jeg følte mig 100 % tryg ved jeres ekspertise og råd. I fik min kjole til at sidde helt perfekt og lavede nogle rigtigt fine detaljer.

26. elokuuta 2022

Øv oplevelse

Mega søde mennesker - dog fik jeg en maks. pris dagen vi aftalte hvad der skulle laves, og gangen efter var det pludselig steget 700kr. De tager timepris og selvfølgelig skal de have for deres arbejde, men jeg følte jeg blev økonomisk straffet for at være glad for at snakke! Derudover frarådede de mig at få den lagt op, men endte med ikke at kunne danse brudevals eller gå almindelig uden at hive op i kjolen. Har udover det ikke hørt fra hende efterfølgende på trods af aftale.
Lidt en ØV følelse at sidde med.

31. elokuuta 2022

Tak for jer

Vi havde en helt igennem fantastisk oplevelse, som underbyggede glæden til den kommende dag.

Alle medarbejder var kompetente og helt igennem professionel, med et straf af omsorg og glæde på mine vegne.

De var så gode til at “tegne” og fortælle og kan varmt anbefale dem til alle brude.

23. elokuuta 2022

Vanvittige priser og ekstremt dårligt håndværk

Desværre den dårligste skrædder / syerske jeg har oplevet.
Dels en brudekjole som skulle tilpasses og til hver prøvning havde de lige glemt at lave noget af det aftalte. Yderligere så går det alt for hurtigt og de overvejer ikke konsekvensen at de forandringer de laver - og brudekjolen bliver derfor kortere bagpå en foran, hvorfor man ender op med nogle halve løsninger.
Dertil kommer nogle fuldstændige vanvittige priser.
Deres arbejde er under al kritik - hvorfor jeg ikke vil anbefale at bruge dem overhovedet.

17. kesäkuuta 2022

Vi har meget tilfredse!

Vi brugte Melika tilbage da vi skulle giftes. Først til at sy min brudekjole, som blev helt perfekt!
Og derefter var hun en sand life-saver, da min mands skræddersyede jakkesæt kom 2 måneder for sent hjem, og til og med ikke passede. Her hjalp Melika os igen! Vi kan klart anbefale hende! Man bliver mødt af et venligt og professionelt personale, og føler sig taget godt hånd om

7. toukokuuta 2021

Fuldstændig vanvittig pris

Fuldstændig vanvittig pris
De tager ca. 3x så høj en pris som alle de andre skræddere (15-20 forskellige om året) jeg har erfaring med - Dertil er resultatet langt fra bedre.
Prisen skal aftales på forhånd, da det alt for hurtigt stikker helt af, uden information herom.

Virkelig dårlig service

29. marraskuuta 2019

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili