Koop hier niet!!
Ten eerste moest ik heel lang wachten op het bestelde artikel. Uiteindelijk na 1,5 maand kreeg ik een defect apparaat. De klantenservice leest de mails niet of niet goed. Ze vroegen om een filmpje, deze heb ik gemaakt en bijgestuurd omdat ik mijn geld terug wil. Nu sturen ze me een nieuw apparaat waar ik niet om gevraagd heb. Ze hebben zelf een 90 dagen niet goed geld terug beleid maar geven dus geen geld terug. Pure oplichters ook omdat het gewoon uit China komt! Koop niet bij dit zgn.bedrijf!!
Update: na maanden emails versturen met een filmpje(waar ze om vroegen) dat het apparaat defekt was en ik mijn geld terug vroeg, kreeg ik eindelijk een mail terug waarin ze schreven dat het ze een nieuw apparaat zoyden sturen.
Hier had ik niet om gevraagd en mailde hen dat. Geen antwoord natuurlijk. Na 3 weken kreeg ik een groot apparaat wat totaal niet op het oorspronkelijke leek en waar ik dus niet om gevraagd had. Foto's opgestuurd via mail en wederom om mijn geld gevraagd....je raadt het al....geen antwoord!
Ze zijn nog geen ster waard! Waardeloos bedrijf, dropshipping en vreselijke klanten'service'!! Pure oplicgting. Gemeld bij fraude.nl, acm, radar en kassa
2e update: na weer een aantalmails wilden ze 25% vergoeden, daar was ik het niet mee eens waarop ze mailden dat ik weer een filmpje en foto's moest sturen. Eindelijk mail terug dat ze dan ipv 25 40% wilden vergoeden. Ben er niet blij mee, maar heb het geaccepteerd om van het hele gezeur af te zijn!
Denk goed na als je bij dit bedrijf iets wil bestellen!!