Super persoonlijk en wát een kwaliteit. Wat een parel van een theewinkel. Ik kan deze alleen maar aanraden. Levering is altijd snel, en als je ter plaatse gaat wordt je zo vriendelijk geholpen. Ik... Näytä lisää
Ik ben al een geruime tijd een trouwe klant en altijd heel gelukkig geweest met mijn aankopen. In de winkel zelf krijg je altijd een duidelijk en uitgebreid antwoord op al je vragen en men geeft al... Näytä lisää
Snelle verzending, product zoals beschreven en netjes ingepakt met degelijk materiaal (incl. vriendelijk persoonlijk geschreven briefje en zakje thee om te testen!). Heel lekkere thee voor mijn cold b... Näytä lisää
Ik bestel online om af te halen en alles is altijd tiptop in orde! Ik heb mijn vaste theetjes gevonden maar er is zoveel om te ontdekken als je eens wilt afwisselen en ik ben tot nu toe nooit teleurge... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Wij zijn een mini-familiezaak die meer dan 200 soorten thee & infusies en mooie toebehorenverkoopt in een gezellige winkel in het hartje van Mortsel.
Statielei 65, 2640, Mortsel, Belgia
- info@melangethee.be
- melangethee.be
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Aanrader!
Super goede service. Heerlijke thee! Echt een aanrader :-)
steeds vriendelijk en goede service
Super persoonlijk en wát een kwaliteit.
Super persoonlijk en wát een kwaliteit.
Wat een parel van een theewinkel.
Ik kan deze alleen maar aanraden. Levering is altijd snel, en als je ter plaatse gaat wordt je zo vriendelijk geholpen. Ik ben ondertussen trouwe en vaste klant!
Heerlijke thee met persoonlijke touch!
Geweldige ervaring! De thee is echt heerlijk en van topkwaliteit, precies zoals verwacht. De levering was super snel en alles was netjes verpakt. Wat ik ook erg leuk vond, was het persoonlijke kaartje en het kleine proefmonster dat erbij zat – dat maakt het echt speciaal. Klantvriendelijkheid en service zijn hier duidelijk prioriteit. Zeker een aanrader voor iedereen die van goede kwaliteit thee houdt!
The taste is very good
The taste is very good, highly recommended
Kwaliteitsthee in Mortsel
Goede en vriendelijke communicatie,
Heerlijke thee, super kwaliteit thermosflessen
Alles perfect verlopen👍
Snelle levering ook naar Nederland en…
Snelle levering ook naar Nederland en altijd vergezeld met een kaartje met hartelijke tekst en een proefmonster.
Alles korrekt en snel
Heerlijke theetjes
Heerlijke theetjes! Snelle levering! Schoon verpakt! Leuk kaartje en met een attent extra proevertje! :-)
Zeer tevreden over de kwaliteit van de…
Zeer tevreden over de kwaliteit van de thee en de levering verliep perfect!
Steeds opnieuw super snelle levering.
Steeds opnieuw super snelle levering.
Heerlijke theemengelingen!
Super service !
Ruime keuze van zeer hoge kwaliteit
Snelle levering en zeer goede kwaliteit. En het bijgevoegde attent briefje met een bedankje maakt het extra.
Vlotte service met persoonlijke toets.
Vlotte service met persoonlijke toets.
Positief ervaren
De beste thee die er is!
Altijd super lekkere thee, verpakt met een persoonlijke groet, en snel geleverd.
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.