Mekster.no Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,4

Å vise fram hvem produsenten er var avgjørende i valget hvor jeg skulle kjøpe. En del konkullegaer selger samme delen for lavere pris, men da er det uklart hvem står bak som produsent. Det er kjent at... Näytä lisää

Det som bra sog dek verktøy det eg kjøpte var noko trenger av til toppen seller okso bildeler som er stor pluss nor driver skru du ser trenger riktig vertøy det arbeide så har dere det. Heilt topp

1. Auton varaosaliike
  2. Auton puhdistuspalvelu
  3. Autotarvikkeet
  4. Työkalukauppa

Tietoja yrityksestä Mekster.no

Mekster – for deg som bryr deg om bilen din

Mekster er en komplett nettbutikk for deg som ønsker kvalitetsprodukter til bilen, enten du er entusiast, gjør-det-selv-mekaniker eller bare vil ta godt vare på kjøretøyet ditt. Hos Mekster finner du et bredt og nøye utvalgt sortiment av reservedeler, biltilbehør, bilpleieprodukter, verktøy og motorolje, tilpasset de fleste bilmerker og bilmodeller på markedet.

Våre mest populære kategorier

Reservedeler Tilbehør Verktøy Bilpleie Olje
Enten du skal utføre service på bilen, bytte slitedeler eller forbedre bilens utseende og komfort, tilbyr Mekster produkter fra kjente og pålitelige leverandører – alltid med fokus på høy kvalitet og riktig pris. Nettbutikken er enkel å bruke, med smidig søkefunksjon og tydelig produktinformasjon som gjør det lett å finne riktige bildeler til akkurat din bil.

Med rask levering, trygg betaling og pålitelig kundeservice er Mekster et naturlig valg når du handler bildeler og bilutstyr på nett. Her får du både trygghet og bekvemmelighet – slik at du kan holde bilen i topp stand, forbedre kjøregleden og forlenge bilens levetid, år etter år.

Meksters motormagasin – Lesestoff for de som bryr seg om bilen din!

Motor-magasin

Mekster

For deg som bryr deg om bilen din
Vårt mål er å gjøre billivet ditt så enkelt og smidig som mulig. Ta gjerne kontakt med vår kundeservice på kundeservice@mekster.no dersom du har spørsmål om produkter, bestillinger eller leveranser.
Prismatch på reservedeler & motorolje
Når du handler reservedeler hos Mekster kan du være trygg på at du handler til veldig gode priser - om du finner det billigere et annet sted, matcher vi prisen!
60 dagers åpent kjøp med gratis returer
I en verden full av stress tilbyr vi sjenerøse returordninger for å gi deg god tid til å sjekke varene du har kjøpt i ro og mak.

Kjøp reservedeler

Finn riktige reservedeler til bilen din

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

Pyytää asiakkailta arvosteluja

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 1 viikon sisällä

Kaikki arvostelut

481 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Tatt veldig lang for å få varene.

Tatt veldig lang for å få varene.

25. elokuuta 2026

Hei!

Takk for at du deler erfaringen din. Vi beklager at leveringen tok lengre tid enn forventet. Vi forstår godt at dette kan være frustrerende. Dersom det fortsatt er noe ved bestillingen som ikke er løst, ber vi deg gjerne kontakte kundeservice slik at vi kan undersøke saken nærmere og hjelpe deg videre.

31. elokuuta 2026

Hei!

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen. Det er hyggelig å høre at du er fornøyd med leveringstiden. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

veldig bra

veldig bra
ok

23. elokuuta 2026

Hei!

Takk for den gode anmeldelsen. Det gleder oss å høre at du er fornøyd, og vi setter pris på at du valgte å handle hos oss.

Mekster AB

Produktet kom i rimelig tid

Produktet kom i rimelig tid, som man selvfølgelig forventer når man forhåndsbetaler. Jeg ville gitt 5 stjerner hadde ikke Mekster mast så mye om å gi fidbækk - i min verden kjøper man et produkt, mottar det, monterer det (selvfølgelig passer produktet), og er ferdig med hele prosessen. Skal ikke være nødvendig å gjøre så mye utover det på fjollete digitale platformer

21. elokuuta 2026

Hei!

Takk for tilbakemeldingen. Vi er glade for å høre at produktet kom frem innen rimelig tid og at alt fungerte som forventet. Vi forstår også synspunktet ditt når det gjelder forespørsler om anmeldelser, og setter pris på at du delte dine tanker med oss.

rask levering

rask levering
topp produkt

Hei!

Takk for den hyggelige anmeldelsen. Det er flott å høre at du er fornøyd både med leveringstiden og produktet du mottok. Vi håper å kunne hjelpe deg igjen ved en senere anledning.

👍👍👍👍

God pris. Bra produkt.

29. elokuuta 2026

Hei!

Tusen takk for tilbakemeldingen. Det er veldig hyggelig å høre at du er fornøyd med både pris og produkt. Vi setter stor pris på anbefalingen din.

God cervise...

27. elokuuta 2026

Hei!

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen. Det er hyggelig å høre at du er fornøyd med både leveringstiden og servicen du har fått. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din med oss.

God dialog på mail

God dialog på mail , kjapt å greit levert 🙂🙂🙂🙂🙂

27. elokuuta 2026

Hei!

Takk for den hyggelige anmeldelsen. Det er godt å høre at du opplevde god dialog på e-post, og at leveransen kom raskt og greit frem. Vi setter pris på tilbakemeldingen og håper å kunne hjelpe deg igjen ved en senere anledning.

Hei!

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen. Det er flott å høre at du fikk riktige deler levert raskt. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din med oss.

Mekster AB

Fått deler som ikke passer til…

Fått deler som ikke passer til bilden.har prøvde finne tlf nr til dere men det har der tydeligvis ikke her i Norge da komme jeg til Sverige dem kunne ikke hjelpe meg.sente en e post,eller chat side som dere har men har ikke fått noe svar.får prøve sende det i retur til dere og prøve få tak i det et annet sted siden det er så vanskelig å få tak i dere.

24. elokuuta 2026

Hei!

Takk for at du deler opplevelsen din. Vi beklager at delene du mottok ikke passet, og at du opplevde det som vanskelig å komme i kontakt med oss.

Vi ser at det er registrert en retursak og at returetikett allerede er sendt til deg. Det stemmer også at vi ikke har telefonsupport i Norge, og at våre svenske kolleger dessverre ikke har mulighet til å håndtere saker som gjelder Mekster.no.

Dersom du fortsatt har spørsmål eller trenger ytterligere hjelp i forbindelse med returen, er du hjertelig velkommen til å kontakte kundeservice på kundeservice@mekster.no, så skal vi hjelpe deg videre.

Meget bra.👍

Meget bra.👍

24. elokuuta 2026

Hei!

Takk for den positive tilbakemeldingen. Det er hyggelig å høre at du er fornøyd med handelen hos oss. Vi setter pris på vurderingen din og håper å få hjelpe deg igjen ved en senere anledning.

Feil Lim på Nettside og Feil Lim til Meg

De hadde rett og slett Feil Lim på Nettsiden deres! Eller rettere sagt et lim som IKKE eksisterte! Så jeg fikk en Pakke med FEIL LIM på døren...! Så ble det mange Mailer fram og tilbake! Og de forstod IKKE helt hva problemet var! Så jeg måtte sende mange Bildefiler av Nettsiden deres før de forstod det! Tidkrevende! Men jeg fikk Returnert Limet til Slutt!

17. elokuuta 2026

Hei!

Takk for at du tok deg tid til å dele erfaringen din. Vi beklager at informasjonen på nettsiden førte til at du mottok feil produkt, og at det tok tid å avklare situasjonen. Vi forstår godt at dette opplevdes unødvendig tidkrevende.

Vi setter pris på at du gjorde oss oppmerksomme på feilen, og er glade for at returen til slutt ble gjennomført. Tilbakemeldingen din hjelper oss med å forbedre både produktinformasjonen og kundeservicen vår.

Hei!

Takk for den gode anmeldelsen. Det er svært hyggelig å høre at leveransen var både rask og effektiv. Vi jobber hver dag for å gjøre handelen så smidig som mulig, og setter stor pris på tilbakemeldingen din.

Mekster AB

Jeg bestilte glidesett sett til…

Jeg bestilte glidesett sett til bremsene.Den ene settet var nytt og komplett. Det andre var tydelig åpnet og manglet bred O ring og monteringspaste. Ringte kundetlf og fikk beskjed om at nummer ikke var i bruk. Sendte så melding til dere,refnr 186KGE som jeg ikke har fått svar på. Dette er første gang jeg har noe å klage på. Tidligere bestillinger har gått helt fint.

Hei!

Takk for at du deler opplevelsen din. Beklager at du mottok et glidesett som ikke var komplett. Vi forstår godt at dette er skuffende, spesielt når tidligere bestillinger har fungert problemfritt.

Vi kan se at det ble sendt et svar til henvendelsen din 28. august. Dersom du ikke har mottatt dette, ber vi deg gjerne sjekke søppelpost- eller spam-mappen, da enkelte e-poster dessverre kan havne der. Vi vil også sørge for at svaret sendes på nytt.

Takk for at du gjorde oss oppmerksomme på dette, og vi håper å få løst saken så raskt som mulig.

Mekster AB

Venter fortsatt på min leveranse

Venter fortsatt på min leveranse, ingen info om forsinkelsen

Hei!

Beklager at leveransen din er forsinket, og at du ikke har mottatt informasjon underveis. Vi forstår godt at dette er skuffende når man venter på en bestilling.

Ta gjerne kontakt med kundeservice, så kan vi undersøke status på sendingen og gi deg mer informasjon om hva som har skjedd.

Kort leveringstid

11. elokuuta 2026

Hei!

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen. Det er veldig hyggelig å høre at du er fornøyd med leveringstiden. Vi jobber kontinuerlig for å sikre en rask og smidig handleopplevelse, så det er ekstra kjekt å få høre at vi har lykkes.

9. elokuuta 2026

Hei!

Takk for den flotte tilbakemeldingen. Det er hyggelig å høre at leveringen gikk raskt og at du er fornøyd med opplevelsen. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele erfaringen din.

Rimelig rask levering.

9. elokuuta 2026

Hei!

Tusen takk for omtalen. Vi er glade for å høre at du opplevde leveringen som rask. Vi jobber kontinuerlig med å gi kundene våre en smidig handleopplevelse, og det er hyggelig å få bekreftet at det fungerer.

Treg levering

Treg levering, men ellers er alt i orden

16. elokuuta 2026

Hei!

Takk for at du deler din opplevelse. Vi beklager at leveringen tok lengre tid enn forventet, samtidig som vi setter pris på at resten av opplevelsen var i orden. Hvis det var noe spesielt som skapte forsinkelsen, er du velkommen til å kontakte kundeservice slik at vi kan se nærmere på saken.

Mekster AB

Rett produkt, vanskelig å få tak i

Andre leverandører har ikke dette produktet.

13. elokuuta 2026

Hei!

Takk for tilbakemeldingen. Det er godt å høre at du fant produktet du var ute etter. Vi vet at enkelte deler kan være vanskelige å få tak i, og vi er glade for at vi kunne hjelpe deg med å finne riktig produkt.