Voordat ik op aanschaf over ben gegaan heb ik contact gehad met de klantenservice. Mijn vragen zijn goed beantwoord en bleken na aanschaf ook te kloppen. Snelle levering met duidelijke tijdens de bezo... Näytä lisää
De prijs en het bestelproces zijn goed. Telefonische bereikbaarheid niet mogelijk. Op vragen via de e-mail wordt snel gereageerd. Er was een breed probleem met betrekking tot de levering van Zaptec. D... Näytä lisää
Het was als leek allemaal wat verwarrend. Werd goed gereageerd op telefoon en chatberichten. Ze gaven al aan dat levering mogelijk langer kon duren als de 24 uur i.v.m. bezorgdienst. Twee dagen later... Näytä lisää
prettig en direct contact via chat, leuke korting gekregen. De wallbox werd snel bezorgd, prima geregeld. Eenvoudig aan te sluiten voor mij, omdat de kabels er al lagen. Binnen een paar minuten gepie... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Online webshop met de laagste prijs garantie. Vandaag besteld is morgen in huis!
Vlietkade 13a, 2761dt, Zevenhuizen, Hollanti
- +31852500130
- info@megaspullen.nl
- megaspullen.nl
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Super geholpen
Ik ben ontzettend goed geholpen. Al mijn vragen zijn beantwoord en er is mij een goede oplossing geboden.

Vastaus yritykseltä Megaspullen
Goede prijs en werk perfect
Leveren snel en product is goed en snel werkend op te hangen.
Na problemen met de wallbox contact op…
Na problemen met de wallbox contact op genomen met megaspullen die heeft de volgende dag gelijk een andere wallbox op gestuurd om deze te proberen top
Snelle levering en goede service
Snelle levering en goede service.
Was mijn huisnummer vergeten in te vullen, gelukkig kwam er een medewerker achter en werd het direct opgelost door even een mailtje te sturen.
Super bedrijf!

Snelle levering...slechte aftersales
De bestelling ging eerst (door mij) fout maar is keurig en snel recht gezet. De laadpaal is snel en nettjes afgeleverd, het aansluiten ging makkelijk en de paal doet wat je er van verwacht.
Ik had nog wel een vraag en telefonisch gaat het erg moeilijk dus ingesproken dat ze terug zouden bellen maar nu na 7 dagen is dat nog niet gebeurd, dat is niet zo netjes.

Vastaus yritykseltä Megaspullen
Heel snel verstuurd en product was van…
Heel snel verstuurd en product was van goede kwaliteit
Duidelijkheid en snelheid gaan goed samen
Goede telefonische toelichting. Online eind van de middag 17.00 besteld, volgende ochtend 09.30 in huis.
Goed werkend apparaat.
Levering was keurig en toen ik toch nog…
Levering was keurig en toen ik toch nog vraag had ben ik telefonisch uitstekend geholpen.
Fijn bedrijf
Toppers
Zeer tevreden
Goede telefonische uitleg
Snelle levering de volgende dag
Aanrader
Duurde een week voordat het product…
Duurde een week voordat het product werd bezorgd.
Zou een bericht krijgen als het product werd gestuurd. Niet gehad.
mooi lader bedankt werkt goed
Mooi product voor mooie prijs
De levering was heerlijk vlot
na wat opstart problemen met de…
na wat opstart problemen met de postbezorger dhl
geeft het bedrijf het prima opgepakt en de problemen verholpen
bedankt jongens
Alles was op tijd
Prima bedrijf. Aanrader.
Mooie overzichtelijke site en een prima aanbod voor een goede prijs. Snelle levering. Alles snel in goede orde ontvangen. Aanrader.