Saanut 5/5 tähteä

Mycket nöjd med den hjälp jag har fått av Meetly. De har hjälpt oss med att leta upp passande och trevlig festlokal för en julfest, som serverade fantastisk mat. Hjälpte oss med att boka bra hotell... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Hjälp med att hitta lokal för julbord Mycket nöjd med den hjälp jag har fått av Meetly. Kajsa på Meetly hjälpte mig med att hitta en jättetrevlig och passande lokal som serverade fantastisk mat för... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Yrityksen tiedot

1. Konferenssi- ja kokoushuonevuokraus

Yrityksen kirjoittama

Sveriges största bokningsbolag inom event och konferens.

4,3

2 tähteä
1 tähti

Pyytää asiakkailta arvosteluja

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaaminen kestää yleensä yli kuukauden

4,3

Kaikki arvostelut

7 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 1/5 tähteä

Jag skulle få en offert och någon som…

Jag skulle få en offert och någon som skulle ta kontakt inom 24 h men har fortfarande inte hört något.

7. helmikuuta 2026
Meetly-logo

Vastaus yritykseltä Meetly

Tack för din kommentar. Vi tar alltid feedback på stort allvar och har därför undersökt detta noggrant.

Vi kan tyvärr inte hitta någon förfrågan som matchar din beskrivning i vårt system. Vi har även försökt nå ut via den e-postadress som angavs i samband med omdömet vid flera tillfällen, men utan återkoppling.

Hos oss på meetly.se är det en självklarhet att återkoppla inom utlovad tid, och vi har tydliga rutiner för att säkerställa detta i samtliga kundärenden.

Om detta trots allt avser en faktisk kontakt med oss är du varmt välkommen att höra av dig med mer information, så ser vi till att reda ut det omgående.

Teamet på Meetly

Hjälp med att hitta lokal för julbord

Hjälp med att hitta lokal för julbord
Mycket nöjd med den hjälp jag har fått av Meetly.
Kajsa på Meetly hjälpte mig med att hitta en jättetrevlig och passande lokal som serverade fantastisk mat för vårt julbord. Det var en härlig upplevelse för oss alla men speciellt härlig för mina utländska kollegor. Hennes hjälp var oersättlig! Och som av en beställning började det snöa under dagen; vintersagolik kväll. En riktig lyckat julbord. Tack Kajsa!

21. marraskuuta 2024

Meetly är toppenbra

Jag har haft glädjen att använda Meetly under flera år och dom har då alltid levererat med råge. Fått hjälp att hitta bra lokaler och trevliga ställen - som jag själv kanske inte tänkt på - vilket har varit toppen. Fått hjälp av både Linn och Kajsa och andra och alla har varit så serviceminded, trevliga och lösningsfokuserade så det har varit ett nöje att jobba med Meetly.

11. joulukuuta 2024
Saanut 4/5 tähteä

Julfest 400+ personer

Vi har använt oss av Meetly flera gånger och har en personlig kontakt som vet ungefär vilket behov vi har. Senast var vår julfest för drygt 400 personer som var super lyckad! Vi fick hjälp med ett alternativ som passade oss perfekt! God mat, DJ, karaoke, flipperspel och pingpong bord, det fanns något för alla.

6. joulukuuta 2024
Saanut 5/5 tähteä

Hjälp med lokal för julfest, övernattning, DJ och buss

Mycket nöjd med den hjälp jag har fått av Meetly.
De har hjälpt oss med att leta upp passande och trevlig festlokal för en julfest, som serverade fantastisk mat. Hjälpte oss med att boka bra hotellrum till våra inresande gäster. Meetly hjälpte oss också hitta en superbra DJ. De hjälpte oss även med att boka en buss, som körde gästerna från festlokalen till city på natten.

Nu hjälper Meetly oss att leta lokaler till en sommarfest!

12. joulukuuta 2024

Utmärk service

Utmärk service, mycket (snabb och) tillmötesgående (av Kajsa).
Kan verkligen rekommendera deras tjänster - utmärkt då de verkligen kunde hjälpa (mig med julbords-reservation i ett sent skede hittade det flera alternativ)! TACK ⭐⭐⭐⭐⭐

17. syyskuuta 2024

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin