Medisonic Shockwave KlinikArvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,7

Jeg kom til medisonic Ballerup efter flere års smerter pga hæle sporer. Lægens anvisning var som altid øvelser, hvilket ikke virkede. Efter bare to besøg hos medisonic Ballerup mærkede jeg stor li... Näytä lisää

Efter mange forsøg hos fysioterapeut og massør uden held for at minimere smerter på min skulder, jeg fik shockwave behandling i Måløv Medisonic Det var behagelig og grundig. Jeg kunne mærke en forbed... Näytä lisää

Kom til Medisonic shockwave klinikken i Østerbro, med smerter knæet til min første behandling. Fine lokaler og man føler sig velkommen. Ingen ventetid, god service. Behandlingen foregik på en fin o... Näytä lisää

Jeg har foreløbigt kun været hos jer to gange , men jeg rimelig positiv allerede. Første gang var jeg glad for den efterfølgende mail, som fortalte om evt smerter. Anden behandling var mere smerteful... Näytä lisää

1. Kunnallinen terveyskeskus
  2. Kivunhallintaklinikka
  3. Erikoisklinikka

Medisonic Shockwave Klinik anvender shockwave behandlinger, der stimulerer kroppens naturlige helingsprocessor med nye celler, mere ilt og blodtilførsel, der giver smertelindring og heling, som giver dig din smertefri hverdag tilbage. Vi har stor erfaring og hjulpet mere end +1000 forskellige klienter tilbage til en smertefri hverdag og har masser af videoer, videointerviews og videnskabelig dokumenteret studier, der viser, hvor effektivt vores shockwave behandlinger virker mod følgende smerter og sygdomme: - Smerter i: lænd, ryg, hofte, bækken, ryg, knæ, led, skulder, nakke, albue, ankel - Diskusprolaps, iskias nervesmerter, hælspore - Kroniske smerter, fibromyalgi, spinalstenose, allergi - Sårheling, arvæv, tennis albue -Leddegigt, slidgigt, gigtsmerter, ME/CFS (træthedssyndrom) -Prostatabetændelse, prostatasmerte, Lichen schlerosus -Nervesmerter, nervebetændelse (neuropatiske smerter) -Knogleskørhed, cellulitis, smerter efter stråleskader - Inkontinens, smerter efter fødsel, eksem, tennis albue - Slimsækbetændelse, helvedesild, piskesmæld

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

On vastannut 83 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Kaikki arvostelut

418 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Jeg kan varmt anbefale denne klinik

Jeg kan varmt anbefale denne klinik. Det, der gør forskellen, er deres helhedsorienterede tilgang; de fokuserer ikke kun på det smertende punkt, men behandler også de omkringliggende områder. Efter blot tre behandlinger med shockwave har jeg fået det markant bedre i både lænd og hofter, og jeg er nu i stand til at gå lange ture igen.

8. huhtikuuta 2026

Meget god oplevelse!

Jeg fik behandling igår i Lyngby og sidder tilbage 24timer senere med en rigtig god fornemmelse. Jeg har, nu jeg skriver denne anmeldelse, nærmest ingen smerter, det er for godt til at være sandt. Jeg havde inden gårdagens behandling konstante smerter i mit højre knæ. Jeg er så spændt på at følge udviklingen. Jeg er ihverfald meget positiv indtil videre.
Bh Hancy Anba

26. maaliskuuta 2026

Har døjet med en dårlig skulder i…

Har døjet med en dårlig skulder i næsten et år.
Har fået blokader, uden det har hjulpet særligt meget.
Har fået 2 behandlinger med Shockwave og mærker markant fremgang.
Fantastiske medarbejdere, der er gode til at forklare hvad de gør og hvad man kan forvente.
Ser frem til næste behandling

26. maaliskuuta 2026

Ikke som forventet

Jeg havde en forventning at når man reklamere med at man kan fjerne skulder smerter så tænker man at de ved hvad de taler om men fik 5 behandlinger og i nuet var alting ok men sener havde jeg faktisk mere ondt end da jeg kom så PÅ mig virker det ikke må jeg sige

16. maaliskuuta 2026

Alt i alt en god oplevelse

God opsøgende service i forbindelse med reservation af tid, nemt at få tid, nemt at finde, nem parkering, afslappende og rolige lokaler, meget professionel og behagelig behandler.
Behandlingen kan føles ubehagelig men er absolut til at holde ud.

23. maaliskuuta 2026

Det er utroligt !!

Efter ca. 5 måneder med stærke rygsmerter og stråling ned langs det ene ben, blev jeg skannet i det offentlige system. Det viste sig, at jeg havde en diskusprolaps. Jeg har igennem flere uger gået til fysioterapeut og kiropraktor, men det hjalp desværre ikke. Jeg fik et gavekort af min familie til ovennævnte klinik, hvor jeg allerede efter første behandling kunne mærke en kæmpe forskel. Efter næsten et halvt år med masser af smerter ned langs det ene ben og problemer med bare at gå, så var smerterne nu næsten helt væk. Efterfølgende købte jeg 5 behandlinger og nu 14 dage efter sidste behandling kan jeg utroligt nok sige, at jeg er næsten på 100% igen efter et halvt år med masser af smerter og mange ting jeg ikke kunne. Jeg har netop været på Glostrup Hospital til en kirurgisk vurdering og her er man blevet enig om, at jeg ikke skal opereres. Så jeg kan kun klart anbefale Medisonic Shockwave Klinik (Østerbro)
Jeg kan kun ærgre mig over, at jeg ikke prøvede denne klinik meget tidligere i mit forløb. Vh. Jan

25. maaliskuuta 2026

Rigtig god behandling

Så fik jeg endnu en behandling af Cecilie i Ballerup. Dygtig, grundig og nærværende behandler. Allerede ved første behandling af mit ve. knæ svandt en del af mine knæudfordringer. Efter tre behandlinger af Cecilie mærker jeg store forbedringer.

23. maaliskuuta 2026

Fantastisk

Fik Medisonic Shockwave for min hælspore den 20/3-2026 allerede efter den her behandling som både var på hæl og rundt på hele min fod og af benet og knæet og lår har jeg kunne mærke en stor forandring jeg kan næsten gå uden smerter det er så fantastisk en mirakel kur jeg har fået.
Jeg fik god behandling og vejledning og fik os af vide jeg kunne få et tilbagefald, jeg har booket 2 behandlinger mere så jeg kan få det helt væk er så glad . Kan varmt anbefale var i Ballerup.

19. maaliskuuta 2026

Sød behandler

Sød behandler. Men absolut ingen effekt på hovedpinen, som jeg ellers blev lovet i tlf

19. maaliskuuta 2026
Medisonic Shockwave Klinik-logo

Vastaus yritykseltä Medisonic Shockwave Klinik

Hej Marta,
Kronisk hovedpine og migræne går ikke væk 3 time efter 1. behandling, der kroppen først lige gået igang med at arbejde og effekten af shockbølgerne er slet ikke kommet endnu efter 3 timer.
mvh Peter
Medisonic Shockwave Klinik