Jeg kom til medisonic Ballerup efter flere års smerter pga hæle sporer. Lægens anvisning var som altid øvelser, hvilket ikke virkede. Efter bare to besøg hos medisonic Ballerup mærkede jeg stor li... Näytä lisää
Efter mange forsøg hos fysioterapeut og massør uden held for at minimere smerter på min skulder, jeg fik shockwave behandling i Måløv Medisonic Det var behagelig og grundig. Jeg kunne mærke en forbed... Näytä lisää
Kom til Medisonic shockwave klinikken i Østerbro, med smerter knæet til min første behandling. Fine lokaler og man føler sig velkommen. Ingen ventetid, god service. Behandlingen foregik på en fin o... Näytä lisää
Medisonic Shockwave Klinik anvender shockwave behandlinger, der stimulerer kroppens naturlige helingsprocessor med nye celler, mere ilt og blodtilførsel, der giver smertelindring og heling, som giver dig din smertefri hverdag tilbage. Vi har stor erfaring og hjulpet mere end +1000 forskellige klienter tilbage til en smertefri hverdag og har masser af videoer, videointerviews og videnskabelig dokumenteret studier, der viser, hvor effektivt vores shockwave behandlinger virker mod følgende smerter og sygdomme: - Smerter i: lænd, ryg, hofte, bækken, ryg, knæ, led, skulder, nakke, albue, ankel - Diskusprolaps, iskias nervesmerter, hælspore - Kroniske smerter, fibromyalgi, spinalstenose, allergi - Sårheling, arvæv, tennis albue -Leddegigt, slidgigt, gigtsmerter, ME/CFS (træthedssyndrom) -Prostatabetændelse, prostatasmerte, Lichen schlerosus -Nervesmerter, nervebetændelse (neuropatiske smerter) -Knogleskørhed, cellulitis, smerter efter stråleskader - Inkontinens, smerter efter fødsel, eksem, tennis albue - Slimsækbetændelse, helvedesild, piskesmæld
Østerhøj Bygade 123A, 2750, Ballerup, Tanska
- info@medisonic.dk
- medisonic.dk
Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja
On vastannut 83 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Hurtig tidsbestilling
Hurtig tidsbestilling. God info ved ankomst.
Klinikkens briks virkede ikke så hygiejnisk.
Behandlingen blev udført under god vejledning. Tror det virker
Fantastisk god oplevelse, venlige og meget informative.
Fine lokaler og man føler sig velkommen. Ingen ventetid, god service.
Behandlingen foregik på en fin og rolig måde og min behandler Lukas var super god til at forklare hvad der skulle foregå og hvad man kunne forvente. Fantastisk god oplevelse, venlige og meget informative. Klart jeg vil forsætte hos Lukas.
Kan varmt anbefales.
God modtagelse
God modtagelse, godt og effektivt behandling.
Det var min første gang i en Medisonic…
Det var min første gang i en Medisonic Klinik. Jeg besøgte klinikken i Lyngby. Behandlingen var god, og jeg kunne mærke forskel på da jeg kom og til jeg gik. Behandleren var venlig og informativ, og selve behandlingen gik godt. Jeg har en ny tid i den kommende uge, og ser frem til en god behandling.
Jeg kom med store forventninger og et…
Jeg kom med store forventninger og et dumt knæ, der gjorde lidt ondt om natten. Alle smerter forsvandt - og her, 3 dage efter er der ingen smerter (der ellers havde generet i ca. 2 måneder). Med mig hjem fik jeg også gide råd til selv-helende processer og en 4 - 5 meget små, blå mærker på knæet. Behandlingen gjorde lidt nas i starten, men det ophørte efter en to - tre ‘av’er’ - og kom ikke tilbage. Jeg er begejstret.
Jeg får rigtig god hjælp af Alice
Jeg får rigtig god hjælp af Alice, samt noget af den bedste behandling jeg har prøvet, og væsentlig mindre smerter, kan kun anbefale andre til denne anderledes behandling, den hjælper.
Der er altid god tid til at lytte til…
Der er altid god tid til at lytte til de udfordringer, der har været siden sidste behandling og behandlingen afpasses efter dette.
Super professionel behandling
Super professionel behandling. Efter en behandling har jeg mærket en markant forbedring i min skulder.
Baseret på foreløbig to begandlinger
Jeg har foreløbigt kun været hos jer to gange , men jeg rimelig positiv allerede. Første gang var jeg glad for den efterfølgende mail, som fortalte om evt smerter. Anden behandling var mere smertefuld, men efterfølgende har jeg langt færre smerter og ser frem til de to næste behandlinger.
Vh Kirsten Melchiorsen
Professionel behandling
Professionel behandling. Følte jeg var i gode hænder og havde en god dialog om bahandlingen.
God behandling.
Jeg gik på Nørreport hos Peter i halvandet år. Han er meget dygtig og behagelig. Han har hjulpet mig meget, men alligevel ikke nok. Jeg har stadig smerte i den højre arm efter en blodprop.
Jeg har fået første behandling i denne…
Jeg har fået første behandling i denne uge, og jeg skal have næste behandling om en uge. God information om behandling og behandlingen var god og smertefri. Jeg håber, jeg får et godt samlet resultat efter flere behandlinger for LS
Det har gjort virkelig godt for mig det…
Det har gjort virkelig godt for mig det vil anbefale videre til andre
God behandling
Kompetente behandlere, der lytter til ens behov. Jeg mærkede en positiv effekt på mine smerter allerede efter første behandling.
Jeg kom med forbandet ondt i hælen
Jeg kom med forbandet ondt i hælen, når jeg gik og stod. Efter 3. behandling er jeg smertefri.
Ufattelig dejlig oplevelse
Min oplevelse af Medisonic Shockwave klinikken var meget positiv, jeg blev modtaget af en utrolig venlig kvinde (desværre kan jeg ikke huske hvad hun hedder) som virkelig vidste hvad hun talte om. Først og fremmest fortalte hun om behandlingen og hvordan det kunne føles når hun gik i gang, og forklarede også undervejs hvad hun gjorde, så jeg følte mig tryg. Om selve klinikken kan jeg sige at der var en hyggelig og rar atmosfære, så man følte sig velkommen lige så snart man kom ind. Jeg kan kun give de bedste anbefalinger.
Det er det bedste jeg har prøvet til…
Det er det bedste jeg har prøvet til dato
Anmeldelse
Er til freds med min behandling ind til videt det skal jo gøre ond inden det gøre godt. Er der nogle der siger venlig hilsen Annette Melin
Det blev en god oplevelse da de ting…
Det blev en god oplevelse da de ting jeg havde problemer med løses hurtigt
Så klart en anbefaling værd
Faglig påklædt behandler
Faglig påklædt behandler, som forklarede behandling og proces på en forståelig måde. Effekt var tydelig.