Dudespin Arvostelua

TrustScore 2/5 tähteä

Saanut 4/5 tähteä

De correspondentie tussen MedinaHome verliep een beetje moeizaam, waardoor ik eerst flinke kritiek had. Een aantal weken later kwam pas een tegenreactie en die was positief. De oorzaak lag bij de le... Näytä lisää

Saanut 3/5 tähteä

Bestelling geplaatst en dat verliep prima, maar na een week niks gehoord te hebben toch maar contact opgenomen voor verdere informatie. Dag erna de bestelling maar geannuleerd na nog geen reactie. D... Näytä lisää

1. Huonekaluliike

Yrityksen kirjoittama

Dudespin is a bold, high-octane online gaming platform built for players who demand non-stop entertainment, massive rewards, and an unapologetically cool vibe. If you are hunting for a cutting-edge digital arena where elite casino action meets ultimate financial freedom, your new favorite hangout has just arrived. Step into a massive, meticulously curated library packed with thousands of world-class titles. Explore an expansive universe of high-RTP video slots, innovative cascading mechanics, and colossal progressive jackpots capable of turning any standard spin into a legendary payday. If you prefer classic floor energy, our immersive live dealer studios stream high-definition table action straight to your screen, featuring professional croupiers hosting roulette, blackjack, and interactive game shows. Your winning journey kicks off with an unbeatable competitive edge. We welcome you with an explosive introductory package loaded with generous deposit matches and a heavy stack of free spins to skyrocket your bankroll from day one. To keep the momentum blazing, our ongoing promotional calendar features weekly reload boosts, high-value cashback perks, and thrilling tournaments with crystal-clear, player-friendly conditions. When you strike gold, waiting days for your money is never an option. Dudespin operates on an ultra-streamlined, lightning-fast payout engine, supported by globally trusted payment gateways and a strict zero-hidden-fee policy to ensure your winnings hit your account in record time. Protected by advanced security protocols and backed by round-the-clock expert support, Dudespin delivers the ultimate modern gaming experience. Join today, claim your epic welcome bonus, and let the winning streak begin!

Välttävä

Kaikki arvostelut

0 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 1/5 tähteä

Via bol.com bij medina home besteld

Via bol.com, Walter Home (wat medina home is) heb ik een kastje besteld. Die is nooit geleverd, en walter home is voor mij onbereikbaar. Eerst werkte het nummmer helemaal niet, daarna tijden in de wacht gehangen en nooit iemand gesproken
Volgens de klantenservice van bol.com waren ze de kast in het magazijn kwijtgeraakt. Afspraak gemaakt dat ik mijn geld terug zou krijgen, krijg ik opeens van Walter home een mail dat hij geleverd is. Gevraagd waar en wanneer, nooit meer antwoord gehad...
Nu al weken aan het mailen met de klantenservice van bol.com om mijn 150 euro terug te krijgen. De kast zou begin september geleverd worden, heb niks ontvangen en mijn geld nog steeds niet terug. Mijn review op bol.com weigeren ze te plaatsen...

Ze zijn ook nog eens heel duur. Meeste artikelen die ze verkopen kun je met een google zoekactie een stuk goedkoper vinden.

1. lokakuuta 2024

Vastaus yritykseltä Dudespin

Bedankt voor uw review. Volgens onze gegevens is de bestelling als geleverd gemarkeerd, maar we begrijpen dat u aangeeft het pakket niet te hebben ontvangen. Neem alstublieft rechtstreeks contact met ons op met uw bestelgegevens, zodat we dit verder kunnen onderzoeken en samen met de vervoerder kunnen opvolgen.

Saanut 1/5 tähteä

Ik heb nog steeds mn bestelling niet

Ik heb nog steeds mn bestelling niet. Wacht al bijna 3 maanden

18. maaliskuuta 2024

Vastaus yritykseltä Dudespin

Bedankt voor uw review. Neem alstublieft rechtstreeks contact met ons op en vermeld uw bestelgegevens, zodat we de status van uw bestelling kunnen controleren en dit verder kunnen opvolgen.

Prachtige bureau stoel

Prima service en snelle levering, bureau stoel zit goed en ziet er perfect uit

1. joulukuuta 2023

Vastaus yritykseltä Dudespin

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met Dudespin Casino te delen. We stellen je feedback op prijs.

Terrible customer-support

Min mor købte en stol igennem CDON af Medinahome. Stolen levede slet ikke op til annoncen, som sidenhen er blevet ændret. Kundeservicen har været katastrofal. I 9 måneder har vi forsøgt at returnere stolen uden held. Vi er blevet kastet rundt mellem kundeservicemedarbejdere hos hhv. CDON og Medinahome og ingen af dem sætter sig ind i vores sag. På et tidspunkt skriver en kundeservicemedarbejder at de bestiller afhentning til stolen. Herefter pakker vi den ned og gør den klar til afsendelse. Et par dage senere skriver de at de ikke kan tage stolen tilbage alligevel.

23. marraskuuta 2023

Vastaus yritykseltä Dudespin

Tak for din anmeldelse. Vi vil gerne gennemgå sagen nærmere. Kontakt os venligst direkte med dine ordreoplysninger, så vi kan undersøge forløbet og følge op på sagen.

Saanut 1/5 tähteä

Bad service with no reaction to customer

4 days ago, I ordered a makup table and 2 bed tables online and paid the invoice fully, then I got an confirmation email for my order without saying when will it be delivered to my house.

I tried to call their number in the website 5 times during working time but no one pickup (even though they said they are 7days available in the website), I sent email to klantenservice and receive NO response.

I am in trouble because trusting this company and I am going to call the police to see what they can do with this bad service company.

31. lokakuuta 2023
Saanut 4/5 tähteä

De correspondentie tussen MedinaHome…

Een aantal weken later kwam pas een tegenreactie en die was positief. De oorzaak lag bij de leverancier.
MedinaHome doet nu haar best alles weer in orde te krijgen en voor een restitutie te zorgen.

15. marraskuuta 2022

Vastaus yritykseltä Dudespin

Het Dudespin Casino Team bedankt je voor het achterlaten van een review. We waarderen je mening.

Burostoel perfect

Super snel geleverd. Goede communicatie en burostoel is perfect.

9. marraskuuta 2022

Vastaus yritykseltä Dudespin

Bedankt voor je feedback. Bij Dudespin Casino waarderen we elke klantervaring.

Fijne webshop

Fijne webshop, snelle levering en vriendelijk geholpen. Heb een nachtkasje gekocht voor een leuke prijs.

2. syyskuuta 2022

Vastaus yritykseltä Dudespin

We waarderen het dat je je ervaring met Dudespin Casino met ons hebt gedeeld.

Leuk en mooi product

Leuk en mooi product. Als cadeautje voor een ander, en na een paar dagen bezorgd.

17. elokuuta 2022

Vastaus yritykseltä Dudespin

Het Dudespin Casino Team stelt alle feedback van klanten zeer op prijs. Bedankt voor je review.

Slechte service

Slechte service, pakket naar verkeerd adres gestuurd. Nadat ik er 3 keer contact over heb gehad kon ik het pakket ophalen op nummer 31. Mijn adres is 1J…
Blijkt na 7 dagen gedoe ook nog eens niet de juiste stoel in het pakket te zitten.
Weer contact opgenomen, nu afwachten wat ze eraan gaan doen. Hele slechte service tot dusver.

21. heinäkuuta 2022

Leuk, maar kan beter

Dag erna de bestelling maar geannuleerd na nog geen reactie. Dat verliep prima en kreeg toen te horen dat er wat mis gegaan was. Al met al vervelend maar het is verder prima afgerond.

26. kesäkuuta 2022

Vastaus yritykseltä Dudespin

Bedankt voor het delen van je ervaring. Dudespin Casino waardeert iedere klant die de tijd neemt om een review achter te laten.

Saanut 1/5 tähteä

Levering bureaustoel zou vijf weken…

Levering bureaustoel zou vijf weken zijn, nu in zesde week, mail gestuurd info omtrent de stoel, niemand reageerd, driemaal gebeld ook geen reactie.

10. tammikuuta 2022

Vastaus yritykseltä Dudespin

We waarderen je eerlijke review. Bedankt dat je je ervaring met Dudespin Casino hebt gedeeld.

Niet normaal, zo duur

Zoek eerst goed uit of je het gewilde artikel niet goedkoper kunt krijgen bij een andere webshop! Deze site geeft een eigen naam aan een artikel zodat het moelijker te vinden is, maar verdubbelt dan de prijzen gewoon. Voorbeeld: tuinschuur 87x98x159 cm. Bij VidaXL €125, bij Medina €220

27. joulukuuta 2021
Saanut 3/5 tähteä

6 december een hoekbureau besteld heb …

6 december een hoekbureau besteld heb nog niets gehoord wanneer het geleverd wordt wel een lange levertijd hoor en ook geen informatie

23. joulukuuta 2021

Vastaus yritykseltä Dudespin

Bedankt voor je opmerkingen. Het Dudespin Casino Team hoort graag de ervaringen van onze klanten.

Saanut 1/5 tähteä

Slecht bereik klantenservices en extra invoerkosten

Slecht bereik klantenservices, zowel per mail als telefonisch. Telefonisch helemaal niet bereikbaar. Kon nog even 300euro extra invoerkosten betalen zonder dat dit gecommuniceerd wordt, verzocht om terugbetaling, maar uiteraard geen reactie. Meubel uiteindelijk wel binnen gekomen.

13. joulukuuta 2021

Perfect

Perfect, verwacht aan verwachting en bezorging als verwacht

11. joulukuuta 2021

Vastaus yritykseltä Dudespin

Dudespin Casino bedankt je voor het delen van je feedback.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin