Nie polecam, kompletny brak szacunku, wiedzy, nic sie nie dowiedziałam, zero pomocy, biorą 100 zł, a nic kompletnie nie pomogą, brak wsparcia, porażka
Absolutnie nie polecam
Absolutnie nie polecam. Lekarz słyszał cóż innego, niż mu mówiłem. Poważne objawy wykluczające mnie z pracy z dziećmi uznane zostały za infekcję wirusową gardła (biały nalot, powiększone węzły chłonne, ból przy przełykaniu śliny promieniujący do ucha i barku), jednak nie dostałem recepty, tylko zalecenia, żeby leczyć to... paracetamolem. W mailu lekarz zalecił pić syrop na kaszel, chociaż o kaszlu nic nie wspominałem.Kpina. L4 wystawione na 3 dni. Pracuję zawodowo z dziećmi. Zapytałem czy w 3 dni wyleczę wirusa. Odpowiedział, że przeziębienie minie w 3 dni. Konsultacja miała odbyć się o 8:00 i miała być wykonana przez kobietę, jakiś mężczyzna zadzwonił do mnie po dziewiatej, gdy już pisałem maila z żądaniem zwrotu opłaty. Fatalna organizacja, z postawy lekarza rowniez nie jestem zadowolony, nie polecam.
Teleporada w sprawie poważnych…
Teleporada w sprawie poważnych dolegliwości kręgosłupa- skierowanie na SOR. Mimo poważnego stanu dostałam 2 dni zwolnienia. Po zgoszeniu niezadowolenia przychodnia uznała, że wszystko odbyło się prawidłowo. Czuję się potraktowana przedmiotowo i nie skorzystam ponownie z usług.
Lekarz kazal zrobić test combo czy jest…
Lekarz kazal zrobić test combo czy jest grypa i wtedy wystawi receptę.A ja mam się skontaktować mailowo.
Pisalam kilka maili i dzwonilam , zero kontaktu i L4 na dwa dni.
Kpina i oszustwo
Kpina
Przy przedłużaniu zwolnienia i otrzymaniu antybiotyku na zapalenie gardła, kontynuacji choroby ,dostałam 3 dni zwolnienia L4,parcuje w pyle i przy klejach .Jest to wyciaganie pieniedzy bym przyszla kolejny raz,kpina ,nie polecam
Moja teleporada w Medicept (18.08.2025
Moja teleporada w Medicept (18.08.2025, godz. 16:20) była absolutnie rozczarowująca. Lekarz praktycznie nie prowadził rozmowy – przez długie chwile milczał, a jego zaangażowanie sprawiało wrażenie, jakby całkowicie ignorował pacjenta. Zależało mi na rzetelnej konsultacji i zwolnieniu lekarskim na tydzień, tymczasem zaproponowano mi L4 tylko na jeden dzień, bez uzasadnienia i bez realnego zainteresowania moim stanem zdrowia.
Czułam się zlekceważona i pozostawiona bez pomocy. Zdecydowanie nie polecam tego lekarza ani tej wizyty – oczekiwałam profesjonalizmu, a otrzymałam usługę na bardzo niskim poziomie.
Bardzo nie miła i ubsługa pani doktor…
Bardzo nie miła i ubsługa pani doktor Milena . Nie powina pracowac z klientami. NIE REKOMNDUJE!
Polecam !
Polecam !
Choć na początku nikt nie dzwonił, to po 30 min zadzwonił Pan doktor i wyjaśnił, że jest duże obłożenie i stąd spóźnienie. Bardzo profesjonalne podejście teleporady ginekologa. Polecam Pana Klimowicza.
Trustpilot-kokemus
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.