Saanut 5/5 tähteä

Snelle levering en top mixer! Makkelijk en handig voor gebruik! Snel gepakt en opgeruimd dus ideaal voor je smoothie in de ochtend of om een gezonde saus in te maken.

Saanut 4/5 tähteä

Twee jaar geleden heb ik het tosti apparaat COOK-IT XL van Media Evolution gekocht. Het apparaat is alleen gebruikt voor tosti’s en dat werkte uitstekend, tot voor kort. De platen werden ineens niet m... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Slowjuicer gekocht via bol.com. Binnen 6 weken begon het apparaat tijdens gebruik te roken en was het gewoonweg brandgevaarlijk! Opgestuurd en een nieuw apparaat ontvangen. Hierbij bleek de afdi... Näytä lisää

1. Sekatavaramyymälä
  2. Verkkokauppapalvelu

Yrityksen kirjoittama

Media Evolution B.V. hanteert een uiterst selectief aanbod van producten. Door onze werkwijze bieden wij enkel kwaliteitsproducten aan en proberen wij onze klanten altijd tevreden te stellen

3,9

4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Saanut 5/5 tähteä

Snelle levering en top mixer

12. huhtikuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Great products and fast delivery

Great products and fast delivery!
I ordered the Fruit Blender, sandwich maker and the water flosser from Ryer. Everything works great! Customer service is also quick and polite.

11. helmikuuta 2026

Brandgevaarlijke producten

Slowjuicer gekocht via bol.com.
Opgestuurd en een nieuw apparaat ontvangen. Hierbij bleek de afdichting te ontbreken en liep de sap van alle kanten uit het apparaat. Wederom een nieuw onderdeel ontvangen. Begin januari begint het apparaat weer te roken. Contact opgenomen met het bedrijf en aangegeven dat ik ontbinding van de koopovereenkomst eis, dit doen ze natuurlijk niet. Na wat heen en weer gemaild met bol.com en media evolution is de eindstand dat je er met beide partijen niet uitkomt.
Aangezien ze aangeven geen andere optie te bieden terwijl er sprake is van een herhaald en ernstig gebrek met veiligheidsrisico binnen de garantieperiode, zie ik mij genoodzaakt verdere stappen te ondernemen.
Ik adviseer de mensen die een probleem hebben met dit bedrijf een melding te maken bij ConsuWijzer en NVWA dat er een grondig onderzoek word gestart want hier is sprake van non-conformiteit.
De overige reviews liegen er niet om.

5. tammikuuta 2026

Koffiezetapparaat aangeschaft via bol

Koffiezetapparaat aangeschaft via bol. Had er een probleempje mee en contact opgenomen met de klantenservice. Een heel snelle reactie via mail gekregen en zij hebben dit zeer snel opgelost. Ondanks de feestdagen heb ik heel snel een nieuw toestel ontvangen. Heel blij mee.

17. joulukuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Bij deze dien ik een klacht in!

Bij deze dien ik een klacht in!

Op 21 maart 2023 heb ik de ryer tapijtreiniger besteld met bestelnummer 1570738674. Deze ging binnen 1 jaar kapot, de slang was gescheurd. Na lastig contact met media evolution heb ik uiteindelijk een nieuwe opgestuurd gekregen. Dit duurde vrij lang en hierover werd ik niet op de hoogte gehouden. Ik moest er steeds zelf achteraan mailen.

Uiteindelijk de nieuwe vlekkenreiniger gekregen. Helemaal top, tot 19 november 2025 de slang weer scheurt. Na geen vertrouwen meer in het product te hebben heb ik gemaild dat ik mijn geld terug wilt. Toen werd er aangegeven dat de garantieperiode voorbij is. Volgens media evolution geldt de garantieperiode op het eerste product en niet op het nieuwe, tweede product.

Contact met bol.com gehad, de collega die ik toen sprak was het met mij eens en zou media evolution berichten. Echter kreeg ik kort daarna hetzelfde bericht van media evolution. Totaal geen sympathie dus!

Bizar dat ik in 2 jaar tijd 2 producten kapot heb aan hetzelfde probleem en dat hier totaal geen oplossing aangeboden word!

19. marraskuuta 2025

Prachtige koffer!

Verleden mooie koffer gekocht, alles prima. Helaas op de tweede reis begaf de rits het, Net binnen het jaar garantieperiode. Pas na deze periode gemeld en toch direct een nieuwe koffer ontvangen. Dat is echt een geweldige service!

23. syyskuuta 2025

Super stoomreiniger en klantenservice

Vorig jaar november een stoomreiniger voor onze bank etc gekocht. Zeer tevreden mee. Gebruiken hem vaak. Helaas ging er 1 van de opvang bakken stuk. Na een mailtje met foto van het defect opgestuurd. Kreeg meteen een super keurig voorstel van ze. Voor alleen de verzendkosten sturen ze een nieuwe bak op. Eindelijk een bedrijf wat weer wel de focus legt op klantvriendelijkheid. Zeer zeker een aanrader ook mbt de producten die ze leveren

23. syyskuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Media Evolution slecht bedrijf, adverteerd met artikelen die je niet kunt bestellen.

Op website van 2dehands adverteert Media evolution BV met een Ryer Tapijtreiniger / Vlekkenreiniger voor 49,95 Na wat zoeken kom je bij Bol.kom terecht, en daar staan alleen nieuwe voor 89,95 en deze tweedehandse is niet te vinden terwijl er 25 voorradig zouden zijn. Slechte advertentie slecht bedrijf om het zo moeilijk te maken voor consument. Daar moeten ze het toch van hebben. Ik ga gewoon iets bestellen bij een bedrijf dat wel solide is.

8. heinäkuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

RYER Tapijtreiniger werkt top!

De RYER Tapijtreiniger Plus heeft mijn verwachtingen echt overtroffen. Vlekken die ik er met de hand nooit uit kreeg (chocolade, pastasaus), verdwenen na één keer er overheen gaan. Het is makkelijk te gebruiken en heeft een goed resultaat. Je ziet meteen verschil, het vieze water dat je opzuigt laat dat wel zien! Dit lijkt me ideaal voor mensen met huisdieren of kinderen. Een aanrader als je je tapijt of bank weer fris wilt krijgen.

25. kesäkuuta 2025

COOK-IT Keukenmachine

Sinds ik de COOK-IT Keukenmachine heb, bak ik bijna elke week iets lekkers: brood, cake, koekjes… alles lukt perfect. Hij is krachtig, handig in gebruik en ik wil in de toekomst zeker meer van COOK-IT proberen!

11. kesäkuuta 2025

Super tevreden

Ik had hulp nodig bij het kiezen van het (voor mij) best geschikte apparaat en ben super blij met de hulp die ik van Media Evolution hebben gekregen! Vanaf het eerste contactmoment werd er goed geluisterd naar mijn wensen en behoeften. Het team was vriendelijk, professioneel en dacht met me mee. Dankzij hun inzet en expertise is mijn aankoop soepel en zonder stress verlopen. Ik voelde me gehoord, en dat maakte voor mij het verschil. Ik raad Media Evolution van harte aan!

19. kesäkuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Goedemorgen allemaal wilde even iets…

Goedemorgen allemaal wilde even iets zeggen over dit bedrijf.had een stoomreiniger daar maar was ruim na de garantie tijd stuk gegaan kan gebeuren,
Maar met dit bedrijf contact gezocht kreeg ik toch een heel lief voorstel voor een andere voor maar liefst de helft van de prijs met nog een extra vloerdoek.daarna nog extra stang bij besteld hoefde ik alleen verzends kostende betalen.dat noem ik eens cervice.
Ook hel mail verkeer verliep netjes en vlot.
Dank je wel hier voor selma

25. kesäkuuta 2025

Top klantenservice!

Ik kocht voor mijn dochters verjaardag een metaaldetector, maar helaas ging deze snel kapot. Door drukte vergat ik hier lange tijd over te mailen, maar daar deed de klantenservice totaal niet moeilijk over. Er werd direct een nieuwe metaaldetector opgestuurd, omdat reparatie van de oude lange tijd kon duren. Mega blij met het vriendelijke contact en de fantastische klantenservice die ik heb ontvangen!

15. toukokuuta 2025
Saanut 2/5 tähteä

Ik heb een vlekkenreiniger ryer…

Ik heb een vlekkenreiniger ryer ultimate gekocht maar hij deed het na 2 keer gebruiken al niet meer valt de hele tijd in storing krijg ook geen contact met jullie over dit probleem ik zit nu dus al paar maanden met een kapotte machine er wordt gewoon niks aan gedaan nu heb ik 170 euro weggegooid

10. huhtikuuta 2025

Extremely Disappointed

I am writing to express my extreme disappointment with the blinder I purchased . Clearly and concisely described the issues with the product, including specific defects or problems i encountered.To make matters worse, your company's handling of my complaint has been completely unacceptable. I contacted customer service on regarding this issue. Each time, I was met with long delays and a frustrating back-and-forth communication process that seemed designed to avoid actually resolving the problem. Instead of addressing the defects in the product, i representatives repeatedly tried to push for a refund, which does not resolve the issue of the defective product.
I am writing this review to warn other potential customers about the poor quality of the product and the complete lack of support provided by seller nor the customer service. I strongly advise against purchasing this product.

Regards

2. tammikuuta 2025

Sapcentrifuge ging stuk

Sapcentrifuge ging stuk.
Vervangende centrifuge tegen portokosten ontvangen.
Kwam in plastic zak van TEMU.
Nog geen 3 weken later sapcentrifuge wederom kapot.

10. helmikuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin