Medcontrol Systems Arvostelua

TrustScore 1.5/5 tähteä

1,5

Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Yritys on vastannut

Saanut 1/5 tähteä

Telefon +48 796 601 573 nie odbierany mail infoATmedcontrol.pl nie odpowiadany szybki kontakt medcontrol,pl/kontakt-medcontrol nie odpowiadany a ceny w niemieckim sklepie dosecontrol,de o 50%... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Yrityksen tiedot

1. Lääketieteellisten laitteiden valmistaja

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Automatyczne i elektroniczne dozowniki leków MedControl zaprojektowane specjalnie dla pacjentów z chorobami przewlekłymi, osób starszych i osób z upośledzeniami pamięci lub wzroku

Yhteystiedot

Kaikki arvostelut

1 arvostelu kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 1/5 tähteä

Scum, z firma nie ma kontaktu, brak urzadzenia

Nie dostalam urzadzenia do tej pory, przesylka zostala wyslana na niewlasciwy adres, a z ta firma nie ma prawie kontaktu, nie ma nr telefonu, na maila odpowiadaja po kilku dniach, nie wyobrazam sobie korzystania z urzadzenia, od ktorego ,niezawodnego dzialania zalezy zycie mojej mamy, pochodzacego z firmy z ktora nie ma kontaktu w razie problemow. Edit: firma potrafi ma chec odpowiadac na opinie alw z jakichs niejasnych powodow nie ma ochoty odpowiadac na zapytania klientow. Prosze opowiedziec na mojego maila, prosze podac telefon kontaktowy. Mija tydzien a moja przesylka nie dotarla. Dostaje jakies fikcyjne nr przewozowe. Scum.

29. heinäkuuta 2026

Szanowny Kliencie,

Dziękujemy za Twoją opinię.

Odpowiadamy na wszystkie pytania klientów, tak jak robimy to teraz w Twoim przypadku, na bieżąco i bez opóźnień, i z pewnością nie pozwalamy klientom czekać dniami.
Wszystkie dane kontaktowe są czytelnie przedstawione w sekcji „Kontakt” na naszej stronie internetowej.

Z przyjemnością pomożemy Ci w rozwiązaniu Twojego problemu, ale nie otrzymaliśmy żadnego zamówienia na Twoje nazwisko ani żadnej wiadomości e-mail od Ciebie na naszą firmę.

Team MedContol

Not worth

It has been months since I've been trying to either get a refund or a replacement dispenser. They keep coming up with excuses, blaming the courier for the delay. I even sent the dispenser back at my own expense to the address they provided, but no one has ever accepted the package. Sometimes they promise a refund, while other times they deny any responsibility. To make matters worse, they abruptly hung up the phone on me, and they were very impolite. The dispenser stopped working after a very short time. If I could, I would give 0 (or minus) stars.

29. syyskuuta 2023

reklamacje

Witam.
Uwaga bardzo nierzetelna firma, brak kontaktu telefonicznego, nie respektowanie reklamacji, brak możliwości zwrotu.

25. kesäkuuta 2023

Dzień dobry,

Dziękujemy za recenzję Państwa.

Recenzja jest trochę pospieszną, ponieważ Pan nie napisał do nas wcześniej, jak chciał by rozpatrzyć reklamację.

Obecnie nie mamy kontaktu telefonicznego dla Polski, wszystkie zapytania obsługujemy mailowo i nie pracujemy w niedziele, w dzień kiedy Pan oczekiwał kontaktu.

S poważaniem,

MedControl Polska

Saanut 1/5 tähteä

brak jakiejkolwiek obłsugi a ceny sztucznie zawyżone

Telefon +48 796 601 573 nie odbierany
mail infoATmedcontrol.pl nie odpowiadany
szybki kontakt medcontrol,pl/kontakt-medcontrol nie odpowiadany
a ceny w niemieckim sklepie dosecontrol,de o 50% niższe!!!
płacisz 2 razy więcej za polskie nakładki, bo nic więcej nie otrzymujesz (gwrancja działa tak samo, a polska obsługa to śmiech na sali)
BTW na aliexxpress te same urządzenia są znacznie tańsze!

21. huhtikuuta 2023

Szanowni Państwo,

Dziękujemy za opinie!

Niestety kontakt telefoniczny nie był w tym czasie czynny, należy zawsze wysłać email na konto mailowe info@medcontrol.pl, na które regularnie odpowiadamy
Jeżeli Państwo życzy kupić dozownik na nasiej stronę niemęckiej dosecontrol.de, tak jest to rzeczywiste możliwe, cenny są porównywalne, ale dozowniki są w niemęckiej wersji.

W przypadku zakupu dozownika poza Unią Europejską, nie otrzyma Państwo polskich szablon do dozowania i instrukcji obsługi, europejskiej gwarancji 2 lata i koszt wysyłki jest znacznie wyższy.

MedControl Polska

Saanut 5/5 tähteä

Automatyczny dozownik do leków

Automatyczny dozownik do leków świetnie się sprawdza. Już nie muszę się martwić, że tata zje niewłaściwe leki, za dużo albo wcale. Kupiłam wersję podstawową i to wystarcza. Początkowo nie mogłam się dodzwonić, ale w końcu dostałam wiadomość o przerwie świąteczno-noworocznej, szkoda ze tej informacji nie było na stronie. Jednak cierpliwość się opłaciła. Polecam!

15. tammikuuta 2023

Zerowy kontakt telefoniczny

Zerowy kontakt telefoniczny. Nikt nie odbiera telefonu.

18. joulukuuta 2022

Szanowni Państwo,
próbowałeś się z nami skontaktować poza naszą działalnością. Prosimy zawsze wysyłać do nas e-maile i czekać kilka godzin na reakcję, a nasi koledzy zawsze odpowiedzą.
Dziękuję za zrozumienie!
Z wyrazami szacunku,
Team MedControl

Prośba

Próbuję dodzwonić sie do firmy w Cieszynie , ale nikt nie odpowiada.
Może ktoś pomoże w nawiązaniu kntaktu.
mam problem techniczny z dozownikiem.

27. heinäkuuta 2022

Zbyt cichy alarm

Zbyt cichy alarm, starsze osoby ( dwojka moich Rodzicow nie slyszy alarmu pomimo ze siedza obok urzadzenia).
Koncepcja urzadzenia super, alarm do poprawy!!!! Powinien miec glosnosc przynajmniej zblizona do tekefonu.

18. heinäkuuta 2021

Szanowny Kliencie,

Dziękuję za opinię Państwa.

Na urządzeniu można wybrać jeden z trzech typów alarmu. Siła alarmu została zaprojektowana z myślą o osobach starszych.

Jednakże zawsze przypominamy naszym klientom, że nasze urządzenia nie są odpowiednie dla użytkowników niedosłyszących, który mogą mieć problem ze słyszeniem dźwięku.

Team DoseControl

Świetny produkt

Świetny produkt, chociaż dźwięk mógłby być głośniejszy.
Ale w ogóle doskonały pomysł. i Dobrze wykonany produkt.
bardzo szybka dostawa.
POLECAM.

12. heinäkuuta 2021

super sprawa ten dozownik

super sprawa ten dozownik! polecam, wygodne i poki co bezawaryjne urządzenie
jedynie co bym zmienil to etykiete bez czerwonej przerwy (w trybie 3 razy dziennie) bo nie zawsze uzupelniam mamie w tym samym czasie.

24. huhtikuuta 2021
Saanut 5/5 tähteä

Kupiłam dozownik elektroniczny na leki…

Kupiłam dozownik elektroniczny na leki - po kilku miesiącach użytkowania mogę powiedzieć, że to super sprzęt dla osób o kiepskiej pamięci jeśli chodzi o przyjmowanie i dawkowanie leków. Osoba nie może zażyć dodatkowej dawki np z wieczora bo wszystkie komory oprócz 1 są zablokowane. Koszt zakupu bardzo duży ale warto - spokój i bezpieczeństwo najwazniejsze.

4. tammikuuta 2021

Szczerze polecam

Szczerze polecam. Szybki kontakt ze sprzedawcą umożliwił dokonanie trafnego wyboru. Elektroniczny dozownik na leki to po prostu kosmos a przesyłka dotarła z prędkością światła w stanie nienaruszonym.

28. joulukuuta 2020

Trustpilot-kokemus

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin