Mecindo.se Arvostelua 2 472

TrustScore 4/5 tähteä

4,1

Saanut 5/5 tähteä

Mecindo har ett bra och brett utbud av inom många olika områden (hemmet, matvaror, hud och hårvård, kläder m.m). Många bra ekolgiska varor med stor variation av varumärken. Som exempel på en favorit k... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Efter att min reklamation hanterats och jag fått tillbaka pengarna är jag supernöjd. Trist att varorna gick sönder i leveransen, men det är självklart svårt med så mycket och tunga glasflaskor. Tack f... Näytä lisää

Saanut 2/5 tähteä

Gjorde en beställning där det saknades några varor (flera av samma sak). Mejlade till kundtjänst, fick inget personligt svar men ett om att min retur var behandlad och fick då pengar tillbaka. Då jag... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

Mycket bra förpackat Då jag köpt produkter i glasflaskor så hade man packat i en kraftig låda med rejält med bubbelplast. Bästa packningen jag fått!! Har fåt trasiga glasflaskor ett antal gånger från... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

6. Verkkoapteekki

Tietoja yrityksestä Mecindo.se

Yrityksen kirjoittama

Mecindo

Vårt mission är att göra det enklare och billigare för svenskar att köpa hälsokost, kosttillskott och andra hjälpmedel till hemmet. På mecindo.se erbjuder vi ett brett sortiment av:

Kosttillskott

Vi erbjuder mängder av bra vitaminer och mineraler från välkända varumärken och tillskott av hög kvalitet.

Medicare

Vi erbjuder ett stort sortiment med produkter som fokuserar på hälsa och förebyggande omvårdnad. Du hittar produkter såsom blodtrycksmätare, olika krämer, insulinpennor och många fler produkter.

Hälsokost

Mecindo har även ett brett sortiment av smakrika, ekologiska och glutenfria produkter från varumärken såsom Urtekram, Pukka och till de allra minsta även Ellas kitchen.

Mecindo.se

Beställningarna skickas med 2-4 arbetsdagars leverans.

Kundservice

Du kan kontakta oss via e-post info@mecindo.se Man-Tor: 8.30-15.30 och Fre: 8.30-14.00.

4,1

2 tähteä
1 tähti

Saanut 2/5 tähteä

Unbelievably bad customer service

Unbelievably bad customer service. Although Rå Hygge Coffe products are very good but of course not made by this company.
I have waited for days for respons on NOT received items in my order and also they have charged postal feel and denied even after foto proof and have now changed it to match what they claimed earlier!!

29. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Mecindo.se

Hej Gloria, tack för din recension, även om en ⭐ gör lite ont.

Thank you for your review.

We are sorry to hear that you feel disappointed with our customer service. That is certainly not the experience we want to offer our customers.

We appreciate your positive comment about the Rå Hygge Coffee products. These items are part of our assortment, but as you mention, they are not produced by us — we simply retail them. However, the service you receive is our responsibility, and we truly regret if we did not meet your expectations.

We would very much like to look into what happened and see how we can make it right. Please feel free to contact our customer service directly so we can help you further.

Mary, Mecindo.se

Saanut 1/5 tähteä

Chochocolate but when it arrived in bits

Ordered chocolate but when it arrived, it was in bits. Bad packing, even though I paid for extra packing.

31. maaliskuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu

Vastaus yritykseltä Mecindo.se

Hej Declan, tak for din anmeldelse selvom den ene ⭐gør ondt.

Jeg er ked af den oplevelse du har haft af Mecindo - og vil derfor i kontakt med dig, så vi kan se om vi kan finde en løsning der kan rette op på din oplevelse. Vi vil altid gerne blive bedre, og derfor vil vi gerne høre fra dig igen.

Ud fra de oplysninger jeg kan se her på Trustpilot, kan jeg desværre ikke finde din ordre. Du må meget gerne kontakte mig via kontaktformularen på Mecindo.dk, så vi kan se hvad der skete i forbindelse med dit besøg på Mecindo. Jeg håber du kan afse tid til at besvare vores henvendelse. Henvis gerne til Mary og Trustpilot. Kopier evt adressen på anmeldelsen ind i din besked til os.

Vi håber at høre fra dig igen!

Mange hilsner

Mary, Mecindo.dk

Saanut 1/5 tähteä

Andra gången på raken som varorna gått…

Andra gången på raken som varorna gått sönder och läckt ut i paketet.
Gått i retur direkt.
Tar man betalt för sina förpackningar så borde det vara bättre packat.

25. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Mecindo.se

Hej Marita, tack för din recension, även om en ⭐ gör lite ont.

Jag är ledsen över din upplevelse hos Mecindo! Därför kontaktar jag dig nu för att se om vi kan hitta en lösning som gör dig glad och ger dig en bra upplevelse.

Utifrån den information jag kan se här på Trustpilot kan jag tyvärr inte hitta din order. Vänligen kontakta mig via kontaktformuläret på Mecindo. så att vi kan se vad som hände under ditt besök på Mecindo. Jag hoppas att du har möjlighet att ta dig tid att besvara vår förfrågan. Hänvisa gärna till Mary och Trustpilot. Kopiera evt. in adressen till recensionen i ditt meddelande till oss.

Vi hoppas på att höra från dig igen!

Vänliga hälsningar

Mary, Mecindo.se

Saanut 4/5 tähteä

Bra överlag

Bra sortiment, ofta förmånliga priser på varor och positivt bemötande. Nöjd med det mesta jag beställt därifrån, ofta hög kvalitet.

20. maaliskuuta 2026

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin