Vi er fire veninder, der gerne vil sige tak for en fantastisk og hyggelig oplevelse hos Me & My Box. Personalet var ikke kun skønt og professionelt, men også utroligt opmærksomme og imødekommende, par... Näytä lisää
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Yritys on vastannut
Udover vanvittig seje smykker så ekstrem god kundeservice! Jeg oplevede at en af mine vedhæng gik i stykker - fik svar på min mail samme aften og der blev sendt nyt afsted dagen efter (uden betaling)... Näytä lisää
Spændende og forskellige boxe. Rigtig god pris. Glæder mig til hyggelige krea timer med mine piger 🩷🩷 Sød personlig hilsen vedlagt 😍 Hurtig levering. Kan varmt anbefales 📿💍
Yrityksen tiedot
Yrityksen kirjoittama
Hos os finder du DIY smykkeboxe fyldt med flotte vedhæng, lækre perler, hoops, kæder, låse mm.
Yhteystiedot
Roskildevej 150, 2500, Valby, Tanska
- shop@meandmybox.com
- meandmybox.dk
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
Dejligt sted
Dejligt sted, de er super søde og hjælpsomme. Havde min 8 årige søster med og de var rigtig gode til at hjælpe både mig og hende med at lave vores øreringe. Stort udvalg af flotte perler. Virkelig god oplevelse!

Vastaus yritykseltä Me & My Box
Fedt sted at være kreativ
Hyggelige omgivelser og stort udvalg af flotte perler. Fedt sted at lade kreativiteten udfolde sig

Fantastisk smykke aften
Så hyggeligt at være til smykkeaften. Hvor man fik fantastisk hjælp til at få lavet de fineste smykke. Det bør man prøve.

Vastaus yritykseltä Me & My Box
En virkelig god oplevelse!
En virkelig god oplevelse!! Vi havde købt undervisning med og det var i den grad pengene værd. Christina var rolig og tålmodig med os. Der var masser af materialer at vælge imellem, og vi kom ud med en god oplevelse og lysten til at komme igen :) Tak for en dejlig eftermiddag <3

Vastaus yritykseltä Me & My Box
Smart alternativ til færdiglavede smykker
Top service, hyggeligt lokale, fair priser og høj kvalitet. Min kæreste og jeg lagde et smut forbi Me & My Box og lavede hver en halskæde. Smart alternativ til at købe færdiglavede smykker. Anbefaler alle at tage forbi deres workshop!

Vastaus yritykseltä Me & My Box
Meget hyggelig atmosfære og god hjælp
En hyggelig og varm oplevelse i smykkecaféen.
Min datter og jeg havde nogle hyggelige timer i smykkecaféen, hvor produkter og service var helt i top. Vi har planlagt, hvad vi skal bestille hjem fra webshoppen og hvornår vi skal på besøg igen.

Hyggeligt og børnevenligt
Besøgte Me and my box i dag med min søn på 5. Det var lidt et sats, da jeg ikke vidste om han kunne samle sig om at lave perler og om vi ville være til gene hvis han pillede ved ting osv., men vi blev taget så mega godt imod og fik enormt god service. Det var virkelig en rar oplevelse og vi følte os meget velkomne. Vi er klar til at komme tilbage en anden gang. Kan bestemt anbefales både til børn og voksne.

God og hjælpsom kundeservice
Altid hurtig levering til Sønderjylland🙂
Fantastisk god, imødekommende og hjælpsom kundeservice som respondere hurtig ved evt. henvendelser og hjælper hvis der skulle opstå spørgsmål og problemstillinger. Har købt diverse materialer og boxe hos jer af flere omgange til min datter og gør det gerne igen🙂

Handler gerne igen
Super hurtig handel, varen perfekt. Med en personlig hilsen med tak for handlen, det kan jeg virkelig godt lide :)
Meget personlig og fin pakke
Virkelig fedt!
Altid super hurtigt service, og så er produkterne mega fede, holdbare og smukke. Min datter på 12 elsker dem. Og vi kunne sagtens købe os fattige i jeres fantastiske produkter.

Vastaus yritykseltä Me & My Box
Det er super hyggeligt at modtage…
Det er super hyggeligt at modtage pakker fra jer 😃 personlig hilsen og flot indpakning.

Butik ligger IKKE på…
Butik ligger IKKE på adressen.......hvor er det provokerende når man kører efter den.

Trustpilot-kokemus
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.