Me & the Met Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,6

Alle pakker er fint pakket ind og med søde hilsner. OG der er altid behagelige, empatiske svar på spørgsmål. Dette ses ikke ofte!!!

Har handlet hos jer flere gange og denne gang bliver heller ikke den sidste. Gode priser, hurtig levering og rigtig god kundeservice 😊

Bestilte en kjole, der ikke passede og returnerede den derfor. GLS begår en fejl, der betyder, at kjolen igen lander hos mig efter et par uger. Me and The Met sørger for at sende en ny returlabel u... Näytä lisää

Super skøn, lækker og helt fantastisk shop som er nem at finde rundt i. Masser af super fede trends, lækre mærker, styles og kvalitet. Jeg er overrasket over hvordan du, trods at dette er en online sh... Näytä lisää

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Kaikki arvostelut

0 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Fantastisk koncept med levering og super service !!

Har nu handlet der er par gange - og jeg må sige, at det har virkelig været nogle gode handlesoplevelser !! Helt i top!! Super service!! De er kommet med varerne hurtigt - nærmest indenfor 2 t !! Svaret hurtigt på SMS og mail. Jeg er imponeret!! Og vil helt klart handle mere med dem !

11. heinäkuuta 2018

Jeg kan kun anbefale at handle hos …

Jeg kan kun anbefale at handle hos MeAndTheMet. Jeg har aldrig før oplevet så god en respons på mail henvendelser, og hurtig ekspedition.
Jeg købte en skøn taske kl 14, og fik den leveret personligt på min adresse kl 17:30 samme dag, og i super flot indpakning med sløjfe.
Helt fantastisk kundeservice/oplevelse !!

29. joulukuuta 2017

Dårlig service og kvalitet

Jeg bestiller d. 10/10 et par Toga Pulla støvler, og modtager få dage efter et par meget slidte støvler. Jeg har formentligt fået en udstillingsmodel, for da jeg kontakter dem, siger de, at de ikke har flere par tilbage i min størrelse. Det er bare ikke i orden at sælge slidte støvler til fuld pris! Jeg får at vide, at de vil kontakte Toga Pulla for at sende et nyt par til mig, og at de vil vende tilbage inden ugen er omme. Det sker ikke, og jeg er selv nødsaget til at kontakte Me & the Met. Der går yderligere dage før de vender tilbage til mig og sender et nyt par. Jeg modtager så det nye par, som også ser slidte ud. Jeg kontakter igen Me & the Met og får at vide, at alle deres støvler er slidte, og det vil derfor ikke hjælpe at bytte dem. Me & the Met burde oplyse på sin hjemmeside, at støvlerne er slidte og ikke tage fuld pris for dem! Jeg vil råde alle til at købe støvlerne et andet sted, da de selv siger, at alle deres støvler er sådan og det ikke vil hjælpe at bytte dem. Som køber burde man altså kunne forvente en god og rimelig stand, når støvlerne er så dyre! Det er virkelig uprofessionelt at "feje" ens kunder væk på den måde, og fralægge sig alt ansvar. Nu står jeg her næsten en måned efter med at par mangelfulde støvler, som jeg endnu ikke har taget i brug, da jeg ikke ved, hvad jeg skal stille op med dem.

5. marraskuuta 2017

Fantastisk oplevelse!

Bestilte et par Toga Pulla støvler onsdag aften sent og modtog fredag morgen - fantastisk firma 😍 Bestiller helt klart her igen!

22. syyskuuta 2017

Perfekt køberoplevelse

Jeg bestilte et par støvler omkring kl. 17 som landede i den anden ende af landet (Aalborg), næste dag klokken 12! Støvler som desuden var til laveste pris jeg kunne finde. Absolut intet at sætte en finger på. God indpakning og nem mulighed for returnering (som dog ikke vil blive benyttet).

2. maaliskuuta 2017