Ville egentlig gerne give endnu flere stjerner. De har intet mindre end verdensklasse kundeservice. En pakke til mig var forsinket. Jeg opdagede det ikke selv, men Me & Eliza holdt øje og gav mig besk... Näytä lisää

5-stjerner 🌟🌟🌟🌟🌟 Klart mit foretrukne sted at shoppe tøj👌🏻🩷 Elsker deres Instagram, som giver virkelig god inspiration til tøj til hverdag og fest🌸. Hjemmeside er overskuelig og god servic... Näytä lisää

Bestilte nogle sko mandag den 2. januar og modtog dem allerede tirsdag den 3. januar. Desværre passede skoene ikke, og de blev sendt retur onsdag den 4. januar. Allerede fredag den 6. januar havd... Näytä lisää

Yderst flot service Min pakke var blevet sendt frem og tilbage for dernæst at blive kasseret af distributør. Jeg ringede til butikken , hjælpen var klar med det samme også selvom de ikke havde fåe... Näytä lisää

1. Naistenvaateliike

Me & Eliza er et univers af de lækreste kollektioner fra modeverdenen, hvor du blandt andet finder et skønt udvalg af kjoler, bluser, bukser, sko, accessories og tasker, som vi har udvalgt fra de største brands fra ind og udland. Hos Me & Eliza håndplukker og udvælger vi et lækker udvalg til dig, så din garderobe bliver fyldt op med nye og unikke styles.

4,9

Erinomainen

TrustScore 5/5 tähteä

Super tilfreds

Super tilfreds, hurtig levering, hurtig svar ved kontakt til kundeservice, søde medarbejdere.

30. syyskuuta 2022

Hej Susanne
Tak for de meget fine ord og anmeldelse, det betyder alverden 🙏🏼
Du ønskes en glædelig jul 🎄

4. syyskuuta 2022

Hej Bente
Hvor er vi glade for at høre at du har været tilfreds med leveringstiden - Rigtig skøn dag til dig ♡

Skøn butik/webshop 😊

Fine varer, stort men overskueligt udvalg, gode beskrivelser af tingene og helt OK priser 😊 Handler her helt sikkert igen 😊

1. syyskuuta 2022

Hej Malina
Sikke en fin anmeldelse og det betyder meget at din oplevelse hos os har været god og overskuelig 👏🏼
Du ønskes en dejlig jul 🎄

Varme anbefalinger herfra

Fin hjemmeside, lækkert tøj. Lynhurtig levering - bestilte torsdag middag og havde alle de fine varer fredag middag. Nem returnering.

Hej Bodil.
Tusind tak for at tage dig tiden til at skrive så fin en anmeldelse. Vi sætter enormt meget pris på din støtte!
Ha' en skøn eftermiddag 💜

Super hurtig levering.

Hej Janni.
TUSIND tak for din 5-stjernet anmeldelse, det betyder meget for os og vi er glade for at høre, at du var tilfreds.
Må du få en skøn eftermiddag 💜

Hurtig levering

Hurtig levering - god information undervejs

Hej Pia.
Tusind tak for din anmeldelse og ordre. Det betyder så MEGET for os og vi vil ønske den en rigtig skøn eftermiddag ♡

Hurtig behandling af ordren

Hurtig behandling af ordren. Venlig og imødekommende kommunikation. Dejligt med returlabel i pakken.

Vastaus yritykseltä Me & Eliza

Hej Line. Tusind tak for din 5-stjerne anmeldelse ☀️ Din støtte betyder rigtig meget for os!
Du ønskes en fantastisk mandag♡
Thilde // Me & Eliza

Jeg ELSKER min kjole og mine øreringe…

Jeg ELSKER min kjole og mine øreringe og leveringstiden var super kort, så jeg er meget tilfreds 😃

1. elokuuta 2022

Hej Karina
Hvor er vi glade for at høre, at du er blevet glad for dit køb. Det gør os virkelig glade og din støtte betyder meget ♡
Rigtig dejlig dag til dig ☀️
Thilde, Me & Eliza

Super god og hurtig levering

31. heinäkuuta 2022

Hej Stine
1000 tak for dine 5 ⭐️, det betyder RIGTIG meget for os!
Du ønskes den bedste dag ☀️
Thilde, Me & Eliza

Nemt at bestille og fik pakken ret…

Nemt at bestille og fik pakken ret hurtigt. :)

4. heinäkuuta 2022

Hej Ulla
Tusind tak for din anmeldelse - Det betyder meget for os, at du har taget dig tid til at skrive ♡
Ha' en skøn dag☀️

Super hurtig levering

Super hurtig levering - dog lidt længere respons tid med tilbagebetaling. Det kunne godt været hurtigere - men alt i alt en god købsoplevelse.

4. heinäkuuta 2022

Hej Linda
1000 tak for din anmeldelse og vi er glade for at du har haft en god oplevelse ved at handle hos os🌸
Vi tager det med respons tiden af behandling af retur på vores skuldrer og vil gøre vores bedste for at blive endnu bedre.
Du ønskes den bedste sommer ☀️

Hurtig levering 👍😄

2. heinäkuuta 2022

Hej Chanett
Tak for de 5 stjerner, det betyder rigtig meget for os ⭐️
Vi er glade for at høre at du er tilfreds med vores leveringstid.
Ha' en dejlig sommer 🌸

Jeg er vildt imponeret!

Jeg er vildt imponeret!
Bestilte mine varer fredag eftermiddag kl. 15.00 og modtog dem lørdag kl. 10.00.
OG … elsker mit nye sæt tøj🤩

18. kesäkuuta 2022

Hej Bettina
Tusind TAK for at tage tiden til at skrive så fin en anmeldelse ⭐️ Det betyder så meget for os og dejligt at høre at det hele passede!
Rigtig dejlig sommer til dig ☀️

5. toukokuuta 2022

Hej Gitte
1000 tak for din anmeldelse og de 5-stjerner! Vi er glade for, at du er tilfreds med vores leveringstid ⭐️
Ha' en fantastisk sommer ☀️

Hej Majbrit
Tusind tak for din anmeldelse, det betyder meget for os, at du har taget dig tid til det!
Du ønskes den bedste sommer ☀️

Super hurtig levering

Super hurtig levering. Skønt!

2. toukokuuta 2022

Hej Sanne
1000 tak for din anmeldelse og 5 stjerner! Det betyder meget for os, at du har taget dig tid til at anmelde.
Rigtig skøn sommer til dig ☀️

1. toukokuuta 2022

Hej Rikke
Tusind tak for din anmeldelse ⭐️ Det betyder meget for os, at du er tilfreds med vores levering.
Rigtig dejlig sommer til dig ☀️

Altid en god oplevelse

Altid en god oplevelse. Masser af flotte smykker og tøj, finder altid noget.

1. toukokuuta 2022

Hej
Tusind tak for at tage dig tid til at skrive så fin en anmeldelse. Det betyder meget, at du finder dig inspireret os hos ⭐️
Ha' en fantastisk sommer ☀️