Sender efterfølgende reklame til ens email uden mulighed for at afmelde sig. "Kære Rasmus, Vi vil gerne minde dig om, at dine optjente bonusser hos Viking Pizzaria via Meal4u.dk snart udløber! G... Näytä lisää
Det er nemt og intuitivt at bestille via hjemmesiden. Man kan endda fjerne posen, hvis man slet ikke ønsker at betale for en pose. Dejligt. Og hvis der skulle være noget galt, så kontakter de dig auto... Näytä lisää
Fik maden 1 1/2 time for tidligt. Hvor der kun var 1 person hjemme til varmt mad. Buddet ville ikke have maden med retur og der måtte være sket en misforståelse. Ringede til forretningen, hvor... Näytä lisää
Pizza, Burger, Pitabrød, Pasta og meget andet fastfood bestilles nemt og hurtigt på https://www.meal4u.dk
Herstedøstervej 27A, 2620, Albertslund, Tanska
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 25 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Hurtig og præcis levering direkte til hoveddøren. Ligeledes mad i rigtig god kvalitet. Kan klart anbefales!
Stor ros herfra.

Vastaus yritykseltä Meal4U ApS
Mega hurtig levering, og de opfyldte alle ønsker jeg havde om maden i min kommentar. 5/5, bestiller igen inden snarest :)

Vastaus yritykseltä Meal4U ApS
Har brugt bestillingsplatformen for første gang i dag og fik den bestilte mad fra Antoni Pizza & Grillbar i Frederikssund til aftalt tid. Det bliver ikke sidste gang. Nem bestilling og betaling og så endda usædvanlig velsmagende og rygende varm mad!
What’s not to love?

Vastaus yritykseltä Meal4U ApS
Pizzaen var våd og den engelske bøf var så tørstegt, at den ikke var værd at spise, så sidste gang vi bestiller der.

Vastaus yritykseltä Meal4U ApS
Klagede over sen levering, men blev først svaret dagen efter, og da med en total negligering/bagatellisering. Langt under et forventeligt kundeserviceniveau.

Vastaus yritykseltä Meal4U ApS
Købte med levering fra leverandør mindre end 1.5 km fra mit hjem. Desværre var min levering formodentlig den sidste i rækken - for maden var helt kold da den blev leveret.
Må jeg foreslå at buddet ikke medbringer flere ordre, end at alle får leveret varm mad. Mad var formodentlig ok hvis den var leveret varm, derfor 2 stjerner i stedet for 1.

Vastaus yritykseltä Meal4U ApS
Bestilte mad fra et pizzaria der stod markeret som “gratis levering”. Efter jeg allerede har ventet i en halv time ringer pizzeriaet til mig og presser mig for at betale 70 kr i levering. Ender med at må acceptere det da jeg ellers slet ikke ville få noget mad.
Jeg sender derefter en mail til meal4you omkring episoden og de håndterer sagen dybt uprofessionelt og mener det er helt i orden hvad pizzeriaet gør og ønsker ikke at rette denne fejl på deres hjemmeside.

Vastaus yritykseltä Meal4U ApS
Vi har bestillt mad til vores børn for afhentning i vores lokal pizzeria i Birkerød men bestillingen endte et sted i Rødovre hvor de selvfølgelig ikke kunne hente den. Bestillingen blev gjort på pizzeria's hjemmeside, hvor man tydeligt kunne se navnet og det hele. Vi har ringet til Meal4U kort efter for at høre hvad det var sket og fik at vide at det muligvis var et glitsch med google som sendte vores bestilling videre til en anden pizzeria. Vi fik også lovet at pengene bliver overført tilbage. Det er desværre ikke sket, så 370 dkk helt ud i luften. Vi kommer aldrig mere at bruge platformen.

Vastaus yritykseltä Meal4U ApS
Skrev i kommentar feltet, bad om en sprød pizza, desværre blev det nærmest modsat. 180 kr for mad hvor pizza'en var uduelig og fritterne smagte forskellige ting, fisk, kylling, pomfrit.
Man skulle tro der var højere standart for mad, men nogle er åbenbart ligeglade.

Vastaus yritykseltä Meal4U ApS
God service. Tilbyder at man kan fjerne ingredienser fra pizza, det kan man ikke i alle portaler (kommer også an på spisestedet). Lavt administrationsgebyr ift andre bestillingsportaler.
Det trækker ned at man ikke får en mail når bestillingen er gennemført eller hvis spisestedet angiver et andet leveringstidspunkt and det bestilte. Vi oplevede at spisestedet havde accepteret orden med angivet ønsket leveringstidspunkt (og pengene blev trukket fra kontoen), men efterfølgende angav spisestedet et leveringstidspunkt der var 1,5 timer senere. Dette fik vi ikke en notits om via mail. Vi måtte selv hente maden i stedet for at få det bragt ud. Vi brugte meal4u hjemmesiden og ikke app.