Yrityksen tiedot

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia

Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.

Saanut 5/5 tähteä

Jeg skriver meget sjældent anmeldelser

Jeg skriver meget sjældent anmeldelser, kun hvis noget er meget dårligt eller hvis servicen har været rigtig god.
I dette tilfælde er det heldigvis det sidste. Vi har haft en forsikringssag hos gf, som har sendt MD byg ud, da vi havde problemer med vores køkkenbrønden. Hele vejen igennem er vi blevet informeret om hvad de har gjort og hvad de har opdaget undervejs. De har endt med at grave den gamle køkkenbrønd op og lave nye rør til kloakken. De har efterladt arbejdet med at lappe et hul i vores sokkel (pga. Gammelt kloakdæksel lå der), rydde pænt op igen og så græs på den gravede. Vi har været mere end tilfredse og kan kun anbefale deres arbejde vedrørende kloakservice.
Mange tak for hjælpen.

21. maaliskuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Vi har tidligere anvendt MD BYG både i…

Vi har tidligere anvendt MD BYG både i vores tidligere og nuværende hus - og med godt resultat. Da vi købte nyt hus forrige år fik vi pudset vægge, sat klinker op og fuget samt udbedret en vandskade i en udvendig mur.
Og de står ved, hvad de laver. Vi opdagede en sætning og revner mellem i den udvendige mur, og der var ingen slinger i valsen, da vi kontaktede dem herom.
I løbet af kort tid stillede MD BYG med en murer, der udbedrede skaden til vorte fulde tilfredshed.
Vi kommer til at benytte dem igen næste gang vi skal have lavet murerarbejde.

21. heinäkuuta 2023
Saanut 1/5 tähteä

inkompetent leder

da vi købte hus sidste år i sommeren. skal alle døre og vinduer skiftes, vi valgte velfac, en serie uden hængsler, og som samarbejde med md-byg. vi få deres byggemester Dan ud, der måler op, kommer med et tilbud, vi retter frem og tilbage og informeres med, at når alt er kommet, vil der gå en god uge, så ville de være færdige, alt startede godt. så kom elementerne hjem ca. 8 uger senere, og derfra gik alt ned af bakke.
2 forkerte terrassedøre, på trods af vi havde fortalt hvad vi ønskede, ingen vejledning i at vis man fik med lås, hvilket han anbefalede, ville der komme synlig hængsler på terrassedøren, den åbnede også forkert, den anden døre var også med åbning forkert og sidepartiet i den anden side end hvad vi ønskede. Dan prøve at skylde skylden på velfac, om at de lavede om på hans tegninger. Dan fortæller han bestiller de 2 nye døre næst kommende hverdag, men vi starter om med at skifte de øvrige ting.
dagen de skal starte, møder der ingen op kl.7. selv om at vi 2 uger inden fortalte at vi havde en aftale den mandag. der ringes til Dan kl.10 der vil han ringe tilbage 5 min efter. 2 timer senere ringes der igen til ham. han ønsker at rykke opstarten til onsdag, det siger vi nej til da vi har taget fri og det hele passede ind i vores skema, der kommer så 2 håndværkere dagen efter.
onsdag bliver hoveddørene skiftet, MEN de har meget svært ved at få den ene hoveddør til at passe, så de kontakter arbejdsskiver og informere os efterfølgende om at Dan vil komme og kontrollere den om fredag. Dan kommer ikke for han havde ikke lovet at komme.
da håndværkerne er færdig med de elementer der var, aftales at vente med fugemanden, da han ønsker at gøre det samlet. Dan kommer så til en kontrol, i uge 35, hvor vi spørger indtil hvor langt de 2 terrassedøre er. han vil følge op på det når han komme tilbage på kontoret. vi høre så ikke noget.
vi har på dette tidspunkt ca. 8 uger senere (september) kontaktet velfac, omkring det dårlige samarbejde med md-byg, og fortæller hvordan tingene har været forgået på nuværende, vi afholder møde, i uge 41. med velfacs udekørende konsulent, der bakkede os op, og tog kontakt til md-byg. vi sender også en lang mail til Dan om det dårlig forløb og ønskede det skal forbedres. under dette møde med velfac, finder vi også ud af at Dan har løget os lige op i hovedet. fortæller han har bestilt de 2 døre, men det viser han faktisk havde glemt det i 2 måneder. så vi skal vente yderlige 2 måneder med at få 2 terrassedøre.
i mellem tiden på de 4 måneder, har vores hoveddør drillet, der kommer flere håndværkere og prøver at justere den, men uden hel. der bliver til sidst lavet en reklamation fra md-byg side, og velfacs tekniske service kommer og kigger på den. 5 min senere dur hoveddøren.
da vi til sidst har fået alt skiftet. kommer betalingen,7.5 måned senere. vi beder om en kompensation, men det ønsker Dan ikke, han mener at de 2 døre der var forkerte, var vores kompensation, på trods af at vi aldrig har lavet fejlen. det vil vi ikke acceptere, så vi tager igen kontakt til velfac, der derefter vil tage sagen op til ledelse. vi ende med at få kompensation.

kort fortalt, md-byg kan på ingen måde anbefales. ingen råd og vejledning, radio tavshed i flere uger, dårligt samarbejde og vil ikke stå ved sine fejl. håndværkerne der udføre arb. kan man dog ikke sætte en finger på.

7. lokakuuta 2022
Saanut 5/5 tähteä

Nye vinduer og døre samt facadebeklædning

Jeg brugte firmaet til udskiftning af alle døre, vinduer, ovenlysvinduer (til Velfac) og facadebeklædning (til Hardieplank).

Firmaet kom først ud og lavede en grundig gennemgang, og vejledte om forskellige løsning. Opgaverne var ikke lige til, da der tidligere var lavet nogle underlige løsninger, hvilket krævede en del tilpasning.

Tilbuddet var konkurrencedygtig, ift. til de andre tilbud jeg har modtaget.
Medarbejderne var super flinke, dygtige og løsningsorienterede.
De konstruktionsmæssige udfordringer blev løst visuelt og byggeteknisk rigtigt godt.

Jeg kan varmt anbefale MD Byg! Og jeg er meget glad for mine nye vinduer, døre og flotte facadebeklædning :-)

26. marraskuuta 2021

MD byg

Har haft MD byg, Michael Boye til afslutning af Mosaikgulv i badeværelse og igen med perfekt udført arbejde, som man kun kan anbefale til andre. Top kvalitet.
Erik Schwartz

6. tammikuuta 2020

Super godt firma

Har haft dem i forbindelse med en forsikringsskade og har været yderst tilfreds med dem. De har virkelig gjort et godt stykke arbejde og de overholder deres aftaler.
Super gode medarbejder og ledelse.

Linda Bayat

22. huhtikuuta 2018
Saanut 2/5 tähteä

Dårlig styring - dårlig kommunikation

Vi har købt et lille, gammelt sommerhus i mursten i Gribskov kommune. Huset havde markante sætningsskader – det ene hjørne var sunket 15 cm.

Der skulle udvides ved at flytte den ene væg 2 meter ud og samtidig skulle tegltaget følge med ved at indsætte stikspær og valme taget over udvidelsen. Der skulle også støbes terrændæk i halvdelen af det gamle hus samt de nye 12 kvm.

Vi fik tilbud samlet på tømrer/tag og murer/fundament fra 3 virksomheder der kunne disse ting:
En ”udenbys” og to lokale fra Gribskov. Vi valgte lokale MD-byg ApS som havde en pris i midten , men havde et detaljeret tilbud og kunne starte 10. august 2015 når piloteringen var udført (”alle projekter er færdiggjort inden ferien så vi har både murer og tømrer klar”).
Entrepriseaftalen var uden dagbod.

10. august 2015 stiller kontakten fra MD-byg med en fremmed murer – som i øvrigt ikke havde tid før i september. I begyndelsen af september ansatte vi en professionel byggeledelse i håbet om at den samlede byggetid (fastsat af MD-byg til 3 max 5 måneder) kunne overholdes.

MD-byg ApS’s chef Michael virker som en reel og faglig kompetent håndværker, men ledelse af vores projekt var lagt i hænderne på en u-dygtig medarbejder:
Ingen tidsplan fra MD-byg er overholdt, kommunikation betød somme tider total radiotavshed i uger og evnen eller viljen til at styre den eksterne murer var ikke til stede. At der yderligere blev entreret med en murer som fagligt ikke stod til en podieplads afrunder billedet.

Det detaljerede tilbud vi fik fra MD-byg betød også at der pludselig kom 30 timer ekstra til opretning af bjælker og spær – det stod nemlig ikke i tilbuddet. Hvordan man ville bygge videre på et hus der er sunket 15 cm uden opretning forstår vi ikke – men sandt nok , det stod ikke i tilbuddet.

Er der fejl på bygherreside ? Ja, blandt andet at bygningstegningerne ikke var optimale, det var målsatte myndighedstegninger. Der havde heller ikke været landmåler til at afsætte udbygningen. Det er nok derfor mureren kunne bygge en udvidelse der var 6 cm bredere end den oprindelige mur - og muren på den anden side af huset.

Hvordan er det så gået alt i alt:

På 9 månedersdagen (10. maj 2016) var der afleveringsforretning og på 10 månedersdagen opgav vi at vente på den sidste detalje fra mangellisten – vi rettede det selv så vi kunne få malet. Det er i værste faldt 6-7 måneders forsinkelse på et beskedent projekt.

MD-byg har leveret tag/tømrerarbejde som er upåklageligt, mens murer/støbearbejde , styring og kommunikation er til dumpekarakter.

16. elokuuta 2016
Oma-aloitteinen arvostelu

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili

Trustpilot-kokemus

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin