Meget professionelt tilgang til kursets indholdt. Underviser, Mette er helt fantastisk med masser af gode historier fra “real live” som man kan huske i lang tid. Fantastisk forplejning både morgenm... Näytä lisää
Generelt er det en meget positiv oplevelse at besøge MBK A/S. De ansatte lever op til mine forventninger om at være dybt professionelle samtidig med, at de både har et smil på og bruger humoren. De... Näytä lisää
Et fremragende og meget inspirerende kursussted. Spændende lokaler med masser af kunst og sjove indslag, der hele tiden sætter hjernen i gang og gør humøret højt. God forplejning og rar atmosfære. Me... Näytä lisää
Jeg deltog i kurset "Projektleder med gennemslagskraft", som jeg fik et meget stort udbytte af. Det var tre intense dage med fuldt nærvær, fordi der var analoge alternativer til de powerpoints, man el... Näytä lisää
- Ura- ja koulutuspalvelujen tarjoaja
- Aikuiskoulutus
- Kurssi
- Tietokonekurssi
- Koulutuskeskus
- Henkilöstökonsultointi
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
MBK udbyder kurser i kommunikation og tilbyder skræddersyede kurser for virksomheder og private.
Om MBK
Pilestræde 61, 1., 1112, København K, Tanska
- 3543 4474
- mail@mbk.dk
- mbk.dk
Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja
Muut katsoivat myös näitä

inspirende 2 dage
God stemning, god underviser, afvekslende dag mellem teori og undervisning, nyttig og brugbar viden til den svære samtale, gode refleksioner og feedback fra underviser.

Levende og praksisnært
Levende, praksisnært og givende kursus i den svære samtale. At få koblet teorier på modeller og redskaber til brug i praksis, giver meget med hjem fra dagene.

meget professionel
jeg har lært meget på kursus. Jeg har fået nøgle gode værktøj, som jeg kan bruge i mine hverdage

Vastaus yritykseltä mbk.dk
LinkedIn-kursus med Jesper Holme…
LinkedIn-kursus med Jesper Holme Nielsen var noget af en øjenåbner. Meget af hvad jeg troede jeg vidste om LinkedIn, viste sig at være forkert. I dag er jeg langt bedre klædt på, og kan i øvrigt se effekten...
Jeg kan kun anbefale ham og MBK.
Og har du ikke været forbi deres lokaler før, så har du noget tilgode. Det er simpelthen umuligt at løbe tør for ideer og inspiration på det sted.
Lærerig og spændende oplevelse
Fantastiske rammer og dygtig vedkommende undervisningen, som nemt kan overføres til egen praksis.

Vastaus yritykseltä mbk.dk
Laura var en rigtig god underviser
Laura var en rigtig god underviser, og meget inspirerende.

Vastaus yritykseltä mbk.dk
Verdens klasse, kursus og underviser
Vi skulle deltage i stress håndterings kursus. Det er nok det bedste kursus jeg har været på. Vi havde Laura som underviser. jeg har aldrig selv prøvet at blive så opslugt af en underviser, hun kunne virkelig få hele holdet med og alle var 100 % med hele vejen i gennem. Der til vil jeg sige at de omgivelser man får undervisning i, er hyggelige og der er virkelig tænkt over små deltaljer som kopper, dekorationer på væggene. Det er ikke sidste gang jeg er på kursus der.

Vastaus yritykseltä mbk.dk
Godt og brugbart kursus med en dygtig…
Godt og brugbart kursus med en dygtig og nærværende kursusleder.

Vastaus yritykseltä mbk.dk
MBK har virkeligt flotte kursuslokaler
MBK har virkeligt inspirerende og flotte kursuslokaler i centrum af København.
Meget nemt at komme dertil og de har endda parkeringspladser i huset.
Virkelig god, personlig og fleksibel service, som gør at man føler sig meget velkommen.
Forplejningen er helt i top hele vejen igennem – kan varmt anbefales.

Vastaus yritykseltä mbk.dk
Super kursus med nyttig information
Det var et rigtigt godt kursus med godt indhold og en god kursusinstruktør.

Extraordinær positiv oplevelse
Al kontakt med MBK, har simpelthen været så ekstremt serviceminded, og løsningsorienteret.
Lige gyldigt hvem i organisationen jeg var i kontakt med - både før, under og efter vores 2-dages mødeseminar - har det været nemt og positivt, og mere end jeg forventede.
Det er en extraordinær oplevelse.
Lyse lokaler, spændende kunstfyldt indretning, skøn forplejning under møder og virkelig servicemindede ansatte.
Vi kommer helt sikkert igen

Vastaus yritykseltä mbk.dk
Sophie var en fornøjelse at blive…
Sophie var en fornøjelse at blive undervist af på kurset konflikthåndtering og kommunikation.
Sophie havde emner med fra det virkelige liv og en stor viden om emnet.
Sophie var virkelig god til at lytte, gennemtænke og komme med konstruktive svar.
Stor ros herfra.

Anbefales
God beliggenhed for kursus og virkelig fantastisk indretning. God underviser og materialet var også yderst brugbart.

super godt præsentationskursus
super godt præsentationskursus, og fedt det var 3 dage, vi fik virkelig øvet og fik nogle gode redskaber som blev bygget på lidt efter lidt.

Vastaus yritykseltä mbk.dk
Et fint kursus i kommunikation i skønne…
Et fint kursus i kommunikation i skønne omgivelser.