MAYSON Cosmetics Arvostelua

1 460
TrustScore 4/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Voor mij geen wimperextensions meer. Deze wimpers zitten er binnen een paar minuten op en zitten makkelijk twee/drie weken bij mij. Douchen geen enkel probleem, hitte was ook prima te doen. Ik heb de... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Die Wimpern sind sehr leicht anzubringen! Ich benutze sie schon sehr lange, aber in letzter Zeit ist mir sehr Stark aufgefallen das die Qualität etwas nachgelassen hat! Was mich sehr stört ist das man... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Ich hatte nach fast einem Jahr Studio lashes einen "Wimpernunfall"wobei so gut wie nix mehr von meinen ohnehin wenigen und dünnen eigenen Wimpern übrig blieb.Ich hatte quasi eine "Wimpernglatze"Un... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Heb ook al andere merken geprobeerd, niets zo goed als de wimpers van Mayson. Handig in gebruik en voelen fijn aan, geen irritaties of naar gevoel. Ze blijven minsten 1 week goed zitten, zelfs na het... Näytä lisää

1. Kosmetiikkamyymälä

Yrityksen kirjoittama

Innovative beauty, designed to impress. ❤️ At MAYSON, we value efficiency and find simple ways for our customers to look beautiful

Hyvä

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kaikki arvostelut

(1 460)

644 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Bin absolut enttäuscht

Bin absolut enttäuscht! Die Verpackung ist das letzte. Die Hälfte der gekauften und bezahlten Wimbler klebte bereits. An dem Plastikfenster der Verpackung, als ich sie bekam. Sind also unbrauchbar. Da kann ich mein Geld auch gleich zum Fenster rauswerfen. Ich glaube nicht dass mich das, was vom Inhalt übrig geblieben ist jetzt noch überzeugen wird. Das wird wohl mein erster und letzter Kauf dort sein.

9. heinäkuuta 2026

Mayson’s magnetic lashes…game changer♥️

I ordered Mayson’s magnetic lashes before my first round of chemotherapy today, so I could practice with them and get used to wearing them. And wow… what an absolute game changer. ❤️

They’ve given me so much comfort during a time when everything feels uncertain. Being able to still look a little like myself means more than I can put into words.

The lashes are easy to trim if needed, and there are so many beautiful styles to choose from. I started with just one box, but I loved them so much that I ended up ordering six more in different styles (and even doubles of my favorites, just so I’d always have an extra pair).

The magnetic eyeliner is amazing too. It’s so easy to apply, and I can put my lashes on in no time.

Now I’m actually looking forward to my next order, and I don’t have to worry about losing my lashes during chemo. Thank you, Mayson, for creating something that helps people like me feel beautiful and confident, even on the hardest days. ❤️

9. heinäkuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Zeer teleurstellende ervaring met MAYSON.

Maandenlang erg tevreden geweest over de Fluffy Press On Lashes en het merk zelfs aanbevolen aan vriendinnen en collega’s. Vanwege aanbiedingen hebben wij ook samen besteld. Helaas is de kwaliteit van de lijmlaag inmiddels veranderd.

De wimpers blijven bij ons nu maximaal 1 dag goed zitten, terwijl ze voorheen tot wel 7 dagen mooi bleven. Ze verschuiven snel en de volgende ochtend plakken onze ogen zelfs aan elkaar door de lijm. Ook is de lijm zelf erg moeilijk te verwijderen, zelfs met de bijbehorende remover. Dit probleem hadden wij voorheen nooit.

Ik heb dit uitgebreid gemeld bij de klantenservice en foto’s gestuurd van eerdere bestellingen en de meest recente bestelling, waarop het verschil in de lijmlaag duidelijk zichtbaar is. In een eerdere e-mail bevestigde MAYSON zelf dat de lijmlaag is gewijzigd en dat de oude versie niet meer beschikbaar is.

Toch bleef een passende oplossing uit. Er werd alleen vervanging met dezelfde gewijzigde lijmlaag aangeboden of een standaardretour waarbij ik zelf de retourkosten zou moeten betalen.

Na ruim een maand contact opnemen wordt er helaas niet meer inhoudelijk gereageerd op mijn klacht.

Ik vind het erg jammer dat een bedrijf zo omgaat met trouwe klanten. Ik had verwacht dat er serieus naar deze klacht gekeken zou worden en dat er een passende oplossing zou worden geboden...

8. heinäkuuta 2026

Fijne producten

Fijne producten. Ik gebruik nu de presh on lashes. Zijn makkelijk aan te brengen. Dit is de eerste keer dat ik ze draag dus hoelang ze goed blijven zitten kan ik nog niet beoordelen maar ik ben tot nu toe heel positief.

8. heinäkuuta 2026

✨ STOP scrolling..

✨ STOP scrolling... you NEED to try these! 👀

I've been wearing Mayson Press-On Lashes for over a year now... and honestly, I can't live without them! 🤍

✔️ No mascara.
✔️ No smudging.
✔️ Wake up looking put together.
✔️ Pool? ✔️ Sauna? ✔️ Still looking fabulous!

The better you take care of them, the longer they last. In hot weather or if you cry a lot (hello, salty tears 🥹), they might not last quite as long. But mine usually stay gorgeous for 7–10 days! 😍

They're so easy to apply... literally easy peasy!

Trust me... once you try them, you'll wonder how you ever lived without them! 🌟

5. heinäkuuta 2026
Saanut 3/5 tähteä

Das anbringen war super einfach…

Das anbringen war super einfach allerdings, kleben , die unteren Wimpern mit dem Klebeband zusammen...beim blinzeln kleben sie also jedes mal fest...das ist sehr unvorteilhaft und macht das tragen der Wimpern sehr unangenehm. Habe sie wieder abgemacht und somit umsonst Geld ausgegeben.

Schade

4. heinäkuuta 2026

Favulous

Despite the mentioned breach of the guidelines, the lashes are fabulous and beautifull. Very easy to bring on, max 5minutes and with me they stay on for at least 2 weeks. Not tried longer yet. Have my 4th pair used now.
Really recommended.

28. kesäkuuta 2026

Slechte wimpers & klantenservie

Slechte wimpers? Blijven helemaal niet zitten en gaan jeuken aan ogen. Vervolgens contact opgenomen met klantenservice om te retourneren maar krijg ik allemaal domme vragen. Nu bijna 2 weken later nog steeds niks gehoord! Niet een aanrader

24. kesäkuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin