Jeg elsker at strikke i Mayflower Easy Care🤗 Dejligt blødt garn i høj kvalitet, som kan maskinvarkes ved 40 gr. Så derfor har jeg igen købt garn online ved Mayflower. Som altid hurtig levering og g... Näytä lisää

Det hele fungerer rigtig fint når jeg bestiller hos Mayflower, det gør det hver gang. Hurtig levering og fuld tilfredshed.

Super hurtig levering - bestilt lørdag eftermiddag og modtaget mandag middag - af noget garn, jeg glædede mig meget til. Jeg skal strikke et tubetørklæde og håndledsvarmere til gave, og prøvede for f... Näytä lisää

Hold da op hvor har mayflower opgraderet kvaliteten og udvalget siden jeg strikkede/ hæklede en lang nederdel i 1976, der på den tid var højeste mode, lidt ligesom nu med bedstemor firkanterne. Nyder... Näytä lisää

1. Lankatukku

Mayflower er en verden af kvalitetsgarn, tilbehør og flere hundrede gratis strikke- og hækleopskrifter. Lækre kvaliteter af både uld, bomuld, acryl og alpakka.

4,3

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

On vastannut 52 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 48 tunnin sisällä

Mayflower leverer VAREN på alle områder

Mayflower er altid trygt at handle med. De har gode tilbud og hurtig levering. Og ikke mindst: god kvalitet uanset pris👍👍👍

10. toukokuuta 2025

Hej Tove
TAK for den flotte anmeldelse🤩🙏

Hurtig levering

Hurtig levering, men opskriften er svær at tyde ,vil i maile den igen ,da min printer var løbet tør for blæk.

10. toukokuuta 2025

Hej Else
Tak for din anmeldelse og de 5 stjerner🤩
Du kan sagtens downloade (og printe) opskriften igen via det link, du har modtaget på mail. Ellers så kontakt endelig vores kundeservice på shop@mayflower.dk eller på telefon 77 34 12 00, så hjælper vi😊

Virkelig lækkert garn.

Virkelig lækkert garn.
Garnet udgår, så købte godt ind. 39 nøgler, der blev leveret dagen efter bestilling. Garnet overgik min forventning til kvaliteten, så jeg er mere end tilfreds.

1. toukokuuta 2025

Hej Inge
Det er virkelig dejligt at høre - tak for din anmeldelse🙏
Mayflower

Gode priser og hurtig levering

Gode priser og hurtig levering. Dygtig kundeservice med hurtig og præcis svar.

12. toukokuuta 2025

Hej Zsuzsanna
Tusind tak for 5 stjerner og de søde ord😍
Mayflower

Mayflower leverer kvalitet hver gang

Mayflower leverer kvalitet hver gang. Super garn kvalitet og hurtig levering

7. toukokuuta 2025

Hej Jytte
Tusind tak for at dele din oplevelse🙏 Det er virkelig dejligt at høre, når den gode kvalitet og hurtige levering bliver sådan værdsat af vores kunder💖

Hurtig levering.

Hurtig levering.
Jeg havde næsten ikke trykket send før jeg fik en ordrebekræftelse på min garnbestilling og at fragt firma sendte en sms at varen var meldt til dem.

3. toukokuuta 2025

Hej Tea
Mange tak for din fine anmeldelse - det er dejligt at høre, hvor nemt og hurtigt, det går med levering af varer fra vores webshop👍🤩

God og hurtig service

God og hurtig service. Garnet er af fantastisk kvalitet

5. toukokuuta 2025

Hej Cathja
Du skal have tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner🤩

Hurtig levering

Hurtig levering, garnet leve op til kvalitet og farve

28. huhtikuuta 2025

Hej Marianne
Det er vi super glade for - mange tak for din anmeldelse🤩
Mayflower

Hold op jeg kan kun være tilfreds

Hold op jeg kan kun være tilfreds, billigt og fint til kolonihavehækling, og det går lynende stærkt, fra bestilling, til jeg har garnet.
Tak for Jer🌸🌸🌸

30. huhtikuuta 2025

Hej Marianne
Mange TAK for den flotte anmeldelse🙏💖

Hurtig levering

Hurtig levering, garn og farver lever op til forventning

24. huhtikuuta 2025

Hej Anne Marie
Det er dejligt at høre - tusind tak for din anmeldelse🤩

Garnet er fint

Garnet er fint, dog med for mange sammenføjninger. Der går noget garn til spilde, for ikke at få knuder og dobbelt strik i hele strikketøjet. Irriterende at finde en knude halvvejs igennem pinden.
Lisbeth Larsen

7. huhtikuuta 2025

Hej Lisbeth
Mange tak for din anmeldelse - vi er glade for, at du kan lide vores garn😊 Det er altid ærgerligt med knuder, men desværre er det umuligt helt at undgå, fordi en garnproduktion er meget kompleks. Hos Mayflower har vi et kvalitetskrav på maks. 3 knuder pr. nøgle, mens standarden i branchen lyder på 5 knuder. Vi bestræber os dog altid på at undgå/minimere knuder.

Hurtig service

Jeg er ved at hækle nogle flotte tæpper og det er noget dejligt garn 😊

23. huhtikuuta 2025

Hej Peter
Tusind tak for de 5 stjerner - og rigtig god fornøjelse med tæpperne😊

Mayflower

Dejlig hurtig levering det kribler…

Dejlig hurtig levering det kribler altid i fingerne når jeg har bestilt garn i nye farver efter at komme igang

16. huhtikuuta 2025

Hej Inge
Den fornemmelse kender vi godt🤩 Tusind tak for de 5 stjerner.

Fungere fint

Fungere fint
Nem at bestille kom hurtig

3. huhtikuuta 2025

Mange tak for anmeldelsen👍😊

Hurtig handel

Elsker at handle her.
Det går hurtig fra man bestiller til man har det.
Altid gode vare

12. huhtikuuta 2025

Hej Lis
Det er super dejligt at høre. Tak for de 5 stjerner🙏🤩

Super service

Super service. Et bredt og godt udvalg af garner, tilbehør og opskrifter .

7. huhtikuuta 2025

Hej Helle
Det glæder os meget - tusind tak for din fine anmeldelse😍

Små håndarbejder er populære

Under coronaen begyndte jeg ar strikke gæstehåndklæder, og jeg strikke ind imellem spm mundservietter. Dejlige små nemme håndarbejder til gaver. Og de er populære.

11. huhtikuuta 2025

Hej Lydia
Mange tak for de 5 stjerner! Skønt at høre, hvordan dine små projekter skaber glæde både for dig og for andre🌸