Jeg elsker at strikke i Mayflower Easy Care🤗 Dejligt blødt garn i høj kvalitet, som kan maskinvarkes ved 40 gr. Så derfor har jeg igen købt garn online ved Mayflower. Som altid hurtig levering og g... Näytä lisää
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Det hele fungerer rigtig fint når jeg bestiller hos Mayflower, det gør det hver gang. Hurtig levering og fuld tilfredshed.
Super hurtig levering - bestilt lørdag eftermiddag og modtaget mandag middag - af noget garn, jeg glædede mig meget til. Jeg skal strikke et tubetørklæde og håndledsvarmere til gave, og prøvede for f... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Yrityksen tiedot
Yrityksen kirjoittama
Mayflower er en verden af kvalitetsgarn, tilbehør og flere hundrede gratis strikke- og hækleopskrifter. Lækre kvaliteter af både uld, bomuld, acryl og alpakka.
Yhteystiedot
Erhvervsparken 22, 9700, Brønderslev, Tanska
- shop@mayflower.dk
- mayflower.dk
On vastannut 52 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 48 tunnin sisällä
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
Lynhurtig levering
Lynhurtig levering. Absolut en god oplevelse. Kan anbefales.

Vastaus yritykseltä Mayflower
har modtaget bomuldsgarn af en god…
har modtaget bomuldsgarn af en god kvalitet mvh .Lis Egegaard

Vastaus yritykseltä Mayflower
Billigt garn og hurtig levering
Billigt garn og hurtig levering. God hjemmeside

Vastaus yritykseltä Mayflower
God service og hurtigt levering
Nu har jeg efterhånden handler der nogle gange og har fejlagtigt ikke skrevet en anmeldelse.
Jeg har et par gange haft skrevet en e-mail til kundeservice og har lynhurtigt fået en nyttig hjælp.
Jeg har altid fået de varer som jeg havde bestilt, aldrig fejl i min bestilling. Udover det har jeg aldrig handlet et sted som har så hurtig en levering. Alt i alt synes jeg det er et fantastisk sted at handle.

Super hurtig levering
Super hurtig levering, og altid dejligt garn

Super hurtig levering
Super hurtig levering. God kvalitet. Hjemmesiden er nem at finde rundt i.

Jeg strikker Merle cardigan
Jeg strikker Merle cardigan, den er langsom at strikke men jeg tror at den bliver god

Vastaus yritykseltä Mayflower
Når der ikke er garn nok i kittet
Når mAn bestiller et strikkekit, regner man med, der er garn til trøjen, når man overholder strikkefastheden. Nej, jeg så hurtigt problemet …men ved opringning viste det sig, at der ikke var mere af den følgetråd, som jeg skulle bruge. Og jeg fik så et bundt af den anden tråd. Der er ikke garn nok til at lave halskanten, og jeg er nu i gang med at fixe det UDEN garn nok. Øv. Det er ret svært

Vastaus yritykseltä Mayflower
Rigtigt godt sted at handle og en fin…
Rigtigt godt sted at handle og en fin kundeservice.
Lige pt strikker jeg nr 8 af Taormina.
Lækkert garn,der holder sig uroligt godt i brug.
JE

Hurtig levering ved bestilling
Hurtig levering ved bestilling, bestilte søndag havde pakken med garn mandag.

Vastaus yritykseltä Mayflower
Dejligt gar at sidde med/dejligt at strikke med…
Dejligt gar at sidde med/dejligt at bruge og ja forhandleren gør sit.

Ærgelig oplevelse
Købte 10 nøgler “just cotton” for kr 60,00 og sikke noget usselt garnet skiller ad når man hækler med det. Så det tilbud er et virkelig dårligt tilbud. Man kan også købe garn for billigt. Øv øv øv garnet var lige til skraldespanden

Vastaus yritykseltä Mayflower
Mayflower er et super godt sted at…
Mayflower er et super godt sted at handle. Har kun gode oplevelser med både kvalitets varer og hurtig levering. Desuden har de altid et godt tilbud

Det er for dårligt.
Skrev til Mayflower og ville høre om flaskegrøn Bumbo Acryl garn, hvor man evt, kunne købe det. Det svarer man ikke på…Det er for dårligt.

Vastaus yritykseltä Mayflower
Hold da op hvor har mayflower…
Hold da op hvor har mayflower opgraderet kvaliteten og udvalget siden jeg strikkede/ hæklede en lang nederdel i 1976, der på den tid var højeste mode, lidt ligesom nu med bedstemor firkanterne. Nyder at handle hos jer. Mvh Gitte

Vastaus yritykseltä Mayflower
Det er utrolig hurtigt og nemt at få…
Det er utrolig hurtigt og nemt at få fat i garnet. Tak for det.

Vastaus yritykseltä Mayflower
Garnet kom hurtig og levede op til mine…
Garnet kom hurtig og levede op til mine forventninger

Vastaus yritykseltä Mayflower
Nem bestilling og hurtig levering

Vastaus yritykseltä Mayflower
Jeg bruger for det meste bomuldsgarn…
Jeg bruger for det meste bomuldsgarn eller bomuldsblandinger i mine værker. Jeg laver mange farverige værker, og jeg kan altid finde de farver i mayflowr. For det andet, når jeg bestiller, får jeg det på en dag, du er fantastisk. ❤️😊❤️😊❤️

Trustpilot-kokemus
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.