Jeg elsker at strikke i Mayflower Easy Care🤗 Dejligt blødt garn i høj kvalitet, som kan maskinvarkes ved 40 gr. Så derfor har jeg igen købt garn online ved Mayflower. Som altid hurtig levering og g... Näytä lisää

Det hele fungerer rigtig fint når jeg bestiller hos Mayflower, det gør det hver gang. Hurtig levering og fuld tilfredshed.

Super hurtig levering - bestilt lørdag eftermiddag og modtaget mandag middag - af noget garn, jeg glædede mig meget til. Jeg skal strikke et tubetørklæde og håndledsvarmere til gave, og prøvede for f... Näytä lisää

1. Lankatukku

Mayflower er en verden af kvalitetsgarn, tilbehør og flere hundrede gratis strikke- og hækleopskrifter. Lækre kvaliteter af både uld, bomuld, acryl og alpakka.

4,3

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

On vastannut 52 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 48 tunnin sisällä

Lynhurtig levering

Lynhurtig levering. Absolut en god oplevelse. Kan anbefales.

12. elokuuta 2025

Hej Susan
Tusind tak for de 5 stjerner og din søde anbefaling🙏🤩
Mayflower

Billigt garn og hurtig levering

Billigt garn og hurtig levering. God hjemmeside

Hej Susanne
Det er vi super glade for at høre - tusind tak for de 5 stjerner💖🤩
Mayflower

God service og hurtigt levering

Nu har jeg efterhånden handler der nogle gange og har fejlagtigt ikke skrevet en anmeldelse.
Jeg har et par gange haft skrevet en e-mail til kundeservice og har lynhurtigt fået en nyttig hjælp.
Jeg har altid fået de varer som jeg havde bestilt, aldrig fejl i min bestilling. Udover det har jeg aldrig handlet et sted som har så hurtig en levering. Alt i alt synes jeg det er et fantastisk sted at handle.

17. elokuuta 2025

Hej Nina
Tusind tak🙏 Din flotte anmeldelse betyder utroligt meget for os💖

Super hurtig levering

Super hurtig levering, og altid dejligt garn

8. elokuuta 2025

Hej Lisbeth
Det er vi virkelig glade for at høre - tusind tak for din anmeldelse👍💖

Super hurtig levering

Super hurtig levering. God kvalitet. Hjemmesiden er nem at finde rundt i.

6. elokuuta 2025

Hej Belinda
Det er vi meget glade for at høre🤩 Tusind tak for din feedback💖

Jeg strikker Merle cardigan

Jeg strikker Merle cardigan, den er langsom at strikke men jeg tror at den bliver god

Hej BIrthe
Tusind tak for de 5 stjerner🙏 Og rigtig god fornøjelse med projektet🧶💖
Mayflower

Når der ikke er garn nok i kittet

Når mAn bestiller et strikkekit, regner man med, der er garn til trøjen, når man overholder strikkefastheden. Nej, jeg så hurtigt problemet …men ved opringning viste det sig, at der ikke var mere af den følgetråd, som jeg skulle bruge. Og jeg fik så et bundt af den anden tråd. Der er ikke garn nok til at lave halskanten, og jeg er nu i gang med at fixe det UDEN garn nok. Øv. Det er ret svært

Hej Britta
Tak for din feedback💖 Det var meget uheldigt, at den farve i følgetråden, som du skulle bruge et ekstra nøgle af, var udgået i mellemtiden. Vi er meget kede af det ekstra besvær, det har givet. Heldigvis har du fået udfordringen løst på virkelig flot vis, kan vi se på det billede, du har været sød at sende til os af den færdige jakke.
Mayflower

Rigtigt godt sted at handle og en fin…

Rigtigt godt sted at handle og en fin kundeservice.
Lige pt strikker jeg nr 8 af Taormina.
Lækkert garn,der holder sig uroligt godt i brug.
JE

12. elokuuta 2025

Hej Jonna
Tusind tak for den fine anmeldelse - det er dejligt at høre💖 Taormina er bare et fantastisk garn - blødt, lækkert og slidstærkt🧶🤩

Hurtig levering ved bestilling

Hurtig levering ved bestilling, bestilte søndag havde pakken med garn mandag.

3. elokuuta 2025

Hej Anna Marie
Tusind tak for at dele din oplevelse her😍 Det betyder utroligt meget!

Ærgelig oplevelse

Købte 10 nøgler “just cotton” for kr 60,00 og sikke noget usselt garnet skiller ad når man hækler med det. Så det tilbud er et virkelig dårligt tilbud. Man kan også købe garn for billigt. Øv øv øv garnet var lige til skraldespanden

9. elokuuta 2025

Hej Betina
Tak for din feedback. Vi er kede af din dårlige oplevelse med Just Cotton og vil opfordre dig til at skrive til vores kundeservice på shop@mayflower.dk og reklamere over garnet. Det skal selvfølgelig ikke skille ad, når man hækler med det, og det er bestemt heller ikke noget, vi ellers oplever, og vi har solgt rigtig meget af netop Just Cotton.
Just Cotton er et billigt og godt alternativ til vores klassiske Mayflower Cotton 8/4. Skal det bruges til beklædning eller finere håndarbejde, anbefaler vi vores klassiske Mayflower Cotton 8/4, som der står i beskrivelsen af Just Cotton.
Mayflower

Mayflower er et super godt sted at…

Mayflower er et super godt sted at handle. Har kun gode oplevelser med både kvalitets varer og hurtig levering. Desuden har de altid et godt tilbud

1. elokuuta 2025

Hej Dorthe
Du skal have mange tak for din fine anmeldelse - vi er utroligt glade for de 5 stjerner for god kvalitet og hurtig levering🙏⭐ TAK💖

Det er for dårligt.

Skrev til Mayflower og ville høre om flaskegrøn Bumbo Acryl garn, hvor man evt, kunne købe det. Det svarer man ikke på…Det er for dårligt.

29. heinäkuuta 2025

Hej Johnie
Vi er kede af at høre, at du har haft en uheldig oplevelse - Vi kan se, at vi har svaret dig tilbage både pr. mail og telefon for at besvare din henvendelse angående den flaskegrønne Bumbo Akryl via din formular.

Vi vil meget gerne hjælpe dig, så vi håber at høre fra dig igen, hvor du kan skrive til os direkte på info@mayflower.dk eller telefon 98 82 14 88🧶
Mayflower

Hold da op hvor har mayflower…

Hold da op hvor har mayflower opgraderet kvaliteten og udvalget siden jeg strikkede/ hæklede en lang nederdel i 1976, der på den tid var højeste mode, lidt ligesom nu med bedstemor firkanterne. Nyder at handle hos jer. Mvh Gitte

2. elokuuta 2025

Hej Gitte
Tusind tak for dine 5 ⭐
Tusind tak for din skønne besked – hvor er det dejligt at høre!
Vi er glade for, at både kvalitet og udvalg lever op til dine forventninger 💖🧶– det betyder meget for os. Og vi sætter stor pris på, at du nyder at handle hos os.
Rigtig god fornøjelse med dine kreative projekter🤩
Mayflower

Det er utrolig hurtigt og nemt at få…

Det er utrolig hurtigt og nemt at få fat i garnet. Tak for det.

24. heinäkuuta 2025

Hej Bente
Tusind tak for den flotte anmeldelse, det sætter vi stor pris på🙏
Og skønt at høre det hele gik op i en højere enhed ⭐🧶

Som hurtig og god service

Som hurtig og god service

24. heinäkuuta 2025

Hej Bente😊
Vi er meget glade for at kunne hjælpe hurtigt og give en god service 🤩
Mayflower

Jeg bruger for det meste bomuldsgarn…

Jeg bruger for det meste bomuldsgarn eller bomuldsblandinger i mine værker. Jeg laver mange farverige værker, og jeg kan altid finde de farver i mayflowr. For det andet, når jeg bestiller, får jeg det på en dag, du er fantastisk. ❤️😊❤️😊❤️

25. heinäkuuta 2025

Hej Nunu🥰
Tusind tak for din søde besked – det varmer virkelig! ❤️
Det glæder os at høre, at du er glad for vores bomuldsgarn og farveudvalg – og ikke mindst at du får dine ordrer hurtigt.🧶