2,8

Keskitasoinen

TrustScore 3/5 tähteä

04.02.2026 bestilte vedklyver

04.02.2026 bestilte vedklyver. 09.02.2026 oppdatert status sendt - uten forsendelsesinformasjon. Hva den er sendt med aner jeg ikke.
tar kontakt med dem men det er forvirrende de har 2 firmanavn: MN Fritid A/S og/eller Max Fritid A/S. Finner flere telefonnummere men stort sett er at man ender opp med tidsbrudd eller at de har så mange innkommene telefoner at du må ringe igjen senere. Sendte mail til post-mnfritid. no uten svar - sendte etter å ha snakket med Klarna til post-maxfritid.no - da fikk jeg et automatisk mail med et saksnummer.
Så har nå sendt avbestilling og opprettet sak hos Klarna.
Firma fremstår svært useriøse, svarer ikke på mail eller telefor og er du så heldig at du får svar - får du ingen informasjon. STYR UNNA Tror ikke de har sendt noen vedklyver til meg.

26. helmikuuta 2026

Retur- Max Fritid sender feil retur kode

Retur- Max Fritid sender feil retur kode. Benytter angreretten ved tilsendt feil vare i posten og får beskjed om at jeg kan returnere varen med tilsendt retur kode. Når jeg er på butikken for å returnere varen, virker ikke koden og nå være feil da der er kun tall og ikke bokstaver. Jeg mistenkte det var feil fordi koden ikke virket i appen og jeg svarte ned en gang om dette, så det ikke skulle bli bomtur til posten. Fikk ikke svar fra max Fritid på dette og dro på posten, koden var feil. Sendte ny mail og venter på svar så jeg forhåpentligvis får returnert varen og ikke kaster bort mer tid på dette

7. tammikuuta 2026

Max Fritid har ingen reell…

Max Fritid har ingen reell returordning. Sjekk nøye vilkår for retur på nettsiden- dersom du finner noe som helst. De blander begreper som retur og angrerett helt bevisst, slik at kunden blir nødt til å benytte angrefrist, og dermed dekke returfrakt. Jeg som kunde måtte benytte angreretten, med instruksjon om å sende varen i retur med Posten-Norgespakke, selv om de selv sender på billigste måte med Postnord. Betalte 436,- for å sende et sykkelstativ i retur, der de har feil i annonseringen. Bruksanvisning i pakken opplyser andre mål enn det nettsiden/annonsen viser. Arrogant kundeservice- dersom du i det hele tatt får svar. Jeg har sendt direkte forespørsel om å få dekket retur, men dette unnlater de å svare på.

25. kesäkuuta 2025

Tipp topp

Tipp topp. Jeg kjøpte flere sett med Silwa glass. Super pris og rask levering. Veldig fornøyd- også med meldinger underveis som gir god status fra bestilling, plukk og til overlevert PostNord. Fikk varene på 2 dager og de var godt innpakket.

26. kesäkuuta 2025

Sykkeltrekk til bobil

Jeg kjøpte et Sykkeltrekk til bobil i fjor. Hindermann med glidelås hele veien rundt. Var veldig fornøyd med det, men da jeg skulle ta det i bruk i år, var det svakheter i glidelåsen så den sprakk.
Jeg sendte inn en reklamamasjon med bildedokumentasjon, og to dager etter fikk jeg beskjed om at et nytt er på vei. Veldig bra og rask service. Tusen takk.

26. kesäkuuta 2025

Svarer ikke på…

Svarer ikke på reklamasjoner/garantispørsmål. Autosvar via mail om mottatt mail, men ingenting skjer.. Har sendt mail 2 ganger via forhandler, null reaksjon. 1mnd. siden første mail var sendt. Handle hos andre!

11. kesäkuuta 2023

I bought a satellite dish worth 150…

I bought a satellite dish worth 150 Euros from this reputable Norwegian company, but the seller honestly said that this antenna is not suitable for Turksat, and paid all the payments to my account. I definitely recommend buying from this company

20. maaliskuuta 2022

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili