Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Jeg kan varmt anbefale Maxer.dk. Som både personlig træner og fysioterapeut har Robin hjulpet mig fantastisk efter en alvorlig knæskade jeg fik for to år siden. Han tilpasser altid øvelserne, hvis nog... Näytä lisää
Yrityksen tiedot
Yrityksen kirjoittama
På Maxer.dk har det siden 2010 handlet om styrketræning, kost, smerter, sundhed og meget mere. På Maxer finder du mere end 400 gratis videoer, artikler og podcasts, som hjælper dig med at opnå de resultater, du ønsker. Uanset om du træner for styrke, muskelmasse, vægttab eller noget fjerde. Vi tilbyder personlig træning, smertebehandling, holdtræning og vanecoaching på Vesterbro i København. Derudover holder vi workshops i hele landet om løfteteknik, smerter, mobilitet og træningsprogrammer. Hvis det er vigtigt for dig at din personlige træner, vanecoach eller fysioterapeut har fagligheden i orden og samtidig møder dig empatisk i øjenhøjde, så er Maxer det rette valg for dig.
Yhteystiedot
Eskildsgade 5, 3, 1657, København V, Tanska
- +4524224943
- jacob@maxer.dk
- maxer.dk
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
Fri!
5 år med indgribende smerter efter ulykke og 1 skulder operation, utallige (!) behandlingsforløb hvor alt blev prøvet og reelt betød ingen progression. (Tak til PFA for at hælde +50000 kr i mig, men intet virkede)
Svaret lå hos Maxer/Jacob med udgangspunkt i styrketræning målrettet mig i min situation, meget fint understøttet af samtaleforløb, som aldrig blev 'terapeutisk'. Jacob har været utrolig god til at 'læse' mig og agere det trygge rygstøtte med at kunne læse mig fysisk og psykisk for at nå til hvor jeg er nu. -Jeg er først og fremmest 'Fri' - ikke af smerter, men meget mere smertefri, meget mere bevægelig, enormt stærkere og med det en tro på, og kendskab tilmin krop . Et rigtigt godt sted at være når man som jeg er 56 og gerne vil stærkt videre i den anden halvdel af mit liv 😉
Det var et godt genoptrænings forløb…
Det var et godt genoptrænings forløb med Robin. Vi fik etableret et genoptrænings forløb der var tilpasset mig og min hverdag. Det har gjort en stor forskel for min skade og jeg har fået nogen redskaber til at håndtere samt behandle min skade fremover.
Klar anbefaling
Jeg har pga. mange smerter i ryggen gået i et forløb hos Jacob/Maxer i cirka et år og har været utrolig tilfreds. Jeg har oplevet stor lydhørhed, professionel vejledning og konkrete redskaber, som har hjulpet mig meget i hverdagen. Jeg fik min motivation til træning tilbage og stod et klart bedre sted efter endt forløb. Jeg kan varmt anbefale Maxer til andre, der søger et seriøst forløb omkring smertehåndtering.
Efter et godt onlineforløb ved Jacob
Efter et godt onlineforløb ved Jacob, vil jeg klart anbefale ham. Han er meget nærværende og lyttende, og der fuld fokus fra ham hele vejen igennem.
Konstruktiv feedback, optimeret program og ingen smerte i skulder
Har trænet 4 gange om ugen i 2 1/2 år. Startede ud med en online coach som hjalp mig fint i gang med at ændre madvaner og få lagt et program. Jeg kontaktede Maxer fordi jeg gerne ville have finpudset mine øvelser, få maksimalt udbytte af min træning og forsøge at undgå skader som jeg har haft ind imellem i mine skulder. Har fået super behagelig og konstruktion feedback på min træning og optimeret mit program. Derudover er mine smerte i skulder væk. Stor anbefaling herfra.
Jacob er en ekstrem dygtig træner og…
Jacob er en ekstrem dygtig træner og samtidig utroligt godt selskab. Kan på det varmeste anbefaler ham - både mht træning og skader. Jeg har trænet med ham fast i de sidste 6 år.
Super forløb med Robin.
Super godt forløb med Robin. God tilgang til kroppen, smerter og skader som hjalp mig med at komme effektivt i gang med træning trods en drillende skulder. Har et godt afsæt til selv at køre videre efter 2 måneders forløb.
Klar anbefaling herfra!!!!
Super kompetent og behagelig!
Jeg har haft online træning med Robin. Super kompetent og behagelig! Jeg kan kun anbefale ham som træner.
Jacob var også virkelig rar og ville rigtig gerne hjælpe mig i den rigtige retning. Jeg kan bestemt anbefale Maxer.
Smerteforløb
Jeg har gennem flere år døjet med knæsmerter efter en meniskskade, samt tilbagevendende rygsmerter. Dette har ført til indskrænkning af min bevægelsesfrihed, samt begrænset min fysiske udfoldelse i de aktiviteter jeg nyder, bl.a styrketræning og løb. Jeg har opsøgt mange forskellige behandlere for at bedre mine smerter, men uden stor virkning. Derfor ville jeg prøve en ny tilgang, som jeg vidste at Jacob arbejdede med og havde gode resultater med. Forløbet har fuldstændigt ændret min egen forståelse af smerter og skader og givet mig større nuancering, selvom jeg selv er uddannet anæstesilæge. Dette har haft kæmpe betydning for min genoptræning og der hvor jeg står nu. Jeg føler mig ikke længere begrænset i min fysiske udfoldelse og har genoptaget de ting jeg holder af på et niveau jeg ikke har haft i rigtig mange år. Jacob er fagligt meget dygtig, men besidder også gode menneskelige egenskaber, hvor man føler sig hørt, forstået og meget tryg. Jeg kan kun anbefale Jacob til andre der måtte føle sig fastlåste og fortabte i en smerteproblematik!
Jeg havde en god oplevelse og godt…
Jeg havde en god oplevelse og godt forløb hos Jonas! Som er super professionel og meget dygtig til at bruge sine evner som fysioterapeut og personlig træner.
Dygtig, nærværende og helhedsorienteret
Jeg har været rigtig glad for mit forløb hos Robin Jauer. Jeg har både fået helt konkret og brugbar vejledning i øvelser, til at afhjælpe mine kroniske lændesmerter, og samtidig har jeg fået sparring på et mere helhedsorienteret syn på smerter og krop.
Robin er dygtig til at kombinere det praktiske træningsarbejde med en forståelse for, hvordan det fysiske og psykiske hænger sammen. Han har hjulpet mig med at se smerter i et mere helhedsorienteret perspektiv og givet mig redskaber til at arbejde med både krop, vaner og tankemønstre i hverdagen.
Jeg kan varmt anbefale Robin til andre, der ønsker en kompetent og nuanceret tilgang til træning og smertehåndtering.
Fra irriteret baglår til nye personlige rekorder
Da jeg i sin tid begyndte at træne hos Jacob/Maxer, havde jeg i knap fem år haft tilbagevendende irritation i baglåret. Fysioterapi og forskellige genoptræningsstrategier baseret på den viden, jeg selv havde tilegnet mig, havde i bedste fald periodisk en effekt.
Hos Jacob møder man ikke hurtige løsninger og magiske løfter, men en nuanceret, evidensbaseret forståelse af kroniske smerter og deres ophav. Og en befriende mangel på simple svar og forklaringer. Gennem bl.a. større øvelsesvariation, løbende udfordring af mit smertebillede og -adfærd, fokusstyring og en gradvis udfordring af baglåret er jeg i dag et sted hvor jeg løber og træner tungt uden baglåret er en begrænsning.
Jeg har nu været klient hos Jacob/Maxer i to år. Det seneste halvandet år har mit primære fokus været squat, bænkpres og dødløft. En bedre træningsplanlægning, øget variation i øvelsesvalg, intensitet og volumen samt en mere hensigtsmæssig periodisering har betydet, at jeg oplever færre småskavanker og har bedre strategier for håndtering, når de endelig opstår. Det er værd at bemærke, at jeg i dag som 50-årig tangerer mine tungeste løft igennem tiden.
Forløbet har selvsagt givet mig langt mere end blot træningsprogrammer. Den løbende sparring spænder fra detaljeret feedback på teknik og håndtering af belastninger til træningsplanlægning.
Samlet set har samarbejdet med Jacob givet mig en større indsigt i smertehåndtering, styrketræning og belastningsstyring.
Jeg kan på det varmeste anbefale Jacob og Maxer til alle, der ønsker en evidensbaseret, reflekteret og langsigtet tilgang til træning og smertehåndtering.
Trænings- og smerteforløb med Jacob
Jeg har gennemført et forløb med Jacob i forbindelse med en hel del smerter og spændinger i kroppen, der påvirkede min hverdag og træning. Efter at have gået længe med ubehag, fandt jeg med det samme glæde i timerne med Jacob. Både med alsidige, sjove og udfordrende øvelser og hans åbenhed og interesse i at lære mig og mine vaner at kende. Jeg har lært mig selv bedre at kende, i forhold til hvad min krop har brug for. Jeg anbefale et forløbet, hvis man ligesom mig har døjet med smerter længe, men uden at kunne finde noget med tilstækkelig virkning.
De bedste anbefalinger!
Både Jacob og Karoline var helt fra start opmærksomme på mit behov i forhold til personlig træning og sted i livet, og jeg har følt mig i virkelig gode hænder hos Karoline. Det var et forholdsvist kort forløb, men gav mig lige nøjagtig den (selvkærlige!) vej tilbage til træningen som jeg havde brug for. Mine varmeste anbefalinger.
Intelligent og menneskelig træning
Jeg har trænet hos Jacob i snart 4 år. Jeg startede for at optimere min teknik i squat, bænkpres og dødløft og for at blive stærkere, men forløbet har udviklet sig til langt mere end klassisk styrkeløft.
Undervejs har der været perioder med skader, og her har Jacob vist en helt særlig evne til at tilpasse træningen ikke bare til min krop men også til mit liv. Jacob er ekstremt fagligt dygtig, professionel og samtidig et helt fantastisk menneske. Han ser mennesket bag træningen, er empatisk, sjov og har en virkelig god humor, som gør selv de hårde træningspas motiverende. Samtidig formår han at skubbe mine grænser på en tryg og respektfuld måde, så jeg udvikler mig. Jeg har også deltaget i hans workshops, som har givet mig meget viden og indsigt.
Jeg har en aftale med Jacob om, at han skal holde mig i gang og få mig til at løfte tungt, selv når jeg engang bliver 80 år.
Jeg kan på det varmeste anbefale Jacob til alle, der ønsker seriøs, intelligent og menneskelig træning på et meget højt niveau.
Jeg har gennemført et personligt…
Jeg har gennemført et personligt program med Jacob Beerman. Det har været et utrolig professionelt og kvalificeret forløb. Jacob formår at personliggøre og skræddersy et program, der matchede mine ønsker og samtidg udfordre mine antagelser om hvilke øvelser jeg kunne, og ikke kunne lave pga tidligere skader. Det har klart rykket min tilgang til styrketræning og jeg har fået fornyet motivation og værktøjer. Jeg kan kun anbefale Jacob til dig der ønsker en personlig træner der er behagelig, ambitiøs og ved hvad han taler om. 5 stjerner herfra. vh Bo, København
Jeg er superglad for mit igangværende…
Jeg er superglad for mit igangværende forløb hos Karoline, som både er min VaneCoach i forbindelse med et større vægttab og personlige træner i forbindelse af styrketræning, og det er vildt fedt at man kan kombinere de to 😄 Man får uvurderlig hjælp, som er den helt rigtige blanding af personlig og professionel 🤩
Fremgang uden tilbagegang
Jeg har efterhånden styrketrænet en del år, men uden den store fremgang de seneste år. Det har Jacob ændret. Jeg har trænet med Jacob i snart et lille års tid. Han er faglig og professionel - og balancerer at vise forståelse og samtidigt udfordre en i de tankemønstre, der kan stå i vejen for fremgang.
Forløbet har so far budt på mange opture:
- Fx er det nærmest første gang, at jeg har trænet 6 måneder uden skader og setback.
- Jeg har tidligere aldrig formået at løfte en vægt, jeg har failed i samme session. Det har Jacob ændret på.
- Min teknik i de tre løft er blevet hæderlig. Og jeg havde ellers opgivet at komme til at squatte bare nogenlunde.
- Jeg er naturligvis blevet større og stærkere - både generelt og i de tre store løft.
- Men måske vigtigst af alt, så gammel-mands-pruster, jeg ikke længere, når jeg skal op fra sofaen og lignende hverdags-situationer, hvor kroppen plejede at brokke sig :)
Utrolig kompetent
Utrolig kompetent, venlig, lyttende og udfordrende med et afsæt i mig :) Jacob er et omvandrende træningsbibliotek, som han kyndigt dykker ned i, hvad enten det handler om at opbygge rå styrke eller forebygge eller genoptræne efter skader.
Jacob og Maxer siden 2023
Jeg har haft fornøjelsen af at træne fast med Jacob siden 2023, og jeg kan kun varmt anbefale ham og Maxer og ser frem til et fortsat samarbejde.
Mine primære mål, da jeg første gang tog kontakt til Jacob, var styrke i squat, bænk og dødløft samt at få bugt med knæsmerter, som jeg havde døjet med i flere år. Det tog ikke mange træninger med Jacob, før der var forbedringer i knæet med ændringer i min teknik, supplerende øvelser og øget viden om smerte. I dag har jeg ikke haft knæsmerter i to år. Hvis et nyt skadesproblem skulle opstå, er jeg ikke i tvivl om, at jeg nu har redskaberne til at håndtere det selvstændigt - også inden det for alvor bliver slemt. Samtidigt er styrken i min squat, bænk og dødløft kun gået op. Jeg løfter væsentligt pænere end før, og jeg har større muskelmasse på samme kropsvægt.
Dertil har Jacob håndteret alle forespørgsler, som jeg har smidt efter ham: øget mobilitet, genoptræning efter pludselig operation, sammensætning af styrkeløft og løb, kostvejledning, tilpasning af træningen til travle hverdagsperioder og mange flere.
Om Jacobs tilgang til træningen kan jeg generelt sige, at der bygges op omkring 'the basics'. Selvom det synes selvindlysende, er 'the basics' med hårdt arbejde, progression over tid og fokus på kost og restitution bare fundamentet, og Jacob har med stor nuance cementeret vigtigheden heraf og motiveret mig til at lægge de ekstra procent her med gode resultater til følge. Jacob behøver ikke quickfixes eller mærkelige øvelser, som agerer blikfang på sociale medier, fordi Jacob hviler i sin store faglighed og erfaring og evne til at tilpasse sin kommunikation og løsninger til lige netop dig.
Trustpilot-kokemus
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.