Saanut 5/5 tähteä

Echt leuk en mooi/degelijk gemaakt! Onze zoon kreeg de busy board ruimte voor zijn derde verjaardag, ook ideaal om mee te nemen in de auto straks op vakantie. Educatief verantwoord, maar met wat creat... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

De eigenaar is vriendelijk, professioneel en heeft duidelijk een passie voor kinderen en hun ontwikkeling. Hij denkt mee, geeft goed advies en staat altijd klaar voor vragen. Onze kinderen zijn dol... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Afgelopen week heb ik de activiteiten kubus aangeschaft bij Mauzek en ben er zeer tevreden mee! Mijn zoontje van 3 vindt hem geweldig!!

1. Lasten lelukauppa

Yrityksen kirjoittama

Mauzek is een belichaming van onze visie om de ontwikkeling van kinderen te verrijken door middel van speels leren. Wij geloven dat elk kind uniek is en zijn of haar eigen tempo heeft in het ontdekken van de wereld. Daarom streven wij ernaar om met ons uitgebreide assortiment van Montessori-geïnspireerd speelgoed, een omgeving te creëren waarin kinderen op natuurlijke wijze kunnen groeien en leren.

4,9

1 tähti

Activiteiten kubus

19. maaliskuuta 2026

Top!

Super snelle levering, heel degelijk speelgoed. Goed voor uren leer- en speelplezier.

1. helmikuuta 2026

Heel leuk speelgoed

Heel leuk speelgoed, uniek. Mijn kinderen vinden het busy board geweldig!
Bos graag.

31. tammikuuta 2026
Mauzek-logo

Vastaus yritykseltä Mauzek

Hi Kim, wat leuk dat je je ervaring deelt! Zou je ‘Bos’ naar support@mauzek.com kunnen mailen? Dan hebben we het juiste mail adres voor het verhalenboekje!

Saanut 5/5 tähteä

Super speelgoed en service!

Meervoudig leerzaam speelgoed (motoriek, oog-hand coördinatie, letters & cijfers leren, enz enz). Ik kreeg het veel cadeau voor de 3de verjaardag van mijn zoontje. Eén onderdeeltje ging los en zonder moeite kreeg ik een nieuwe, met instructies. Top service dus ook!

16. marraskuuta 2025

Cadeau neefje

Ik heb voor de verjaardag van mijn neefje “Mauzek Busy Board Bos - Activiteitenboek - Nederlands” gekocht. Ik ben helemaal tevreden over de levering en het product. De kleine man is er erg blij mee (mag me nu zijn favoriete oom noemen).

Echt een aanrader!!!

25. marraskuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin