2,1

Välttävä

TrustScore 2/5 tähteä

L*rte Website

Jeg gik ind på denne website og så skete der det at jeg kom ind på den, men det var ikke det hele! Fordi der jeg var inde på den så jeg Vladamir Putin, og han sendte mig til Rusland, hvor jeg flygtede til Ukraine men så kom president zelensky og reddede mig, og nu skriver jeg denne besked under et bur fordi russerne er ovenover mig,

13. helmikuuta 2025

LUK MATTIP NED

I spillet med 10 tabellen så når man for forkert, så taler damen grimt til en, og siger det er ikke en gættekonkurrence, og taler virkelig grimt til en, efter det her blev jeg virkelig ked af det og har siddet inde i mit skab lige siden, og grædt

9. syyskuuta 2025

mattip er ikke en god måde at lære matematik på

i deres fysiske hæfter er der stavefejl og matematikken giver ingen mening
når man skal udregne noget i gram så ville de have dig til at skrive i kilo, og når man prøver at læse deres instruktioner, så står der "at selv at sejle" hvilket enhver idiot kan rette til at få det til at give mening.
deres hefter er sygt dårlig kvalitet, og deres digitale spil giver heller ingen mening

6. toukokuuta 2025

1 øko citron, saft og skal herfra
150 g flormelis
Fremgangsmåde
Dej 1
Pisk smør, flormelis, sukker og vaniljesukker, til det er luftigt. Pisk et æg i dejen ad gangen og derefter en æggeblomme ad gangen. Bland hvedemel og bagepulver sammen, sigt det i dejen og rør rundt. Rør citronsaft og fintrevet citronskal i dejen.

Dej 2
Rør marcipan og sukker sammen, til det er helt ensartet, og rør derefter smør i. Rør et æg i ad gangen, til dejen er ensartet. Rør dejen i dej 1.

Kom dejen i en smurt springform på 24 cm i diameter beklædt med bagepapir i bunden.

Bag kagen i en forvarmet ovn ved 170 grader varmluft i ca. 45 minutter, til den er gennembagt

Citron glasur
Riv skallen af citronen og lad den lufttørre på et stykke køkkenrulle i en time, mens kagen bager og køler af.

Pisk flormelis med citronsaft til en hvid og tyk glasur. Fordel citronglasuren på den afkølede citronmåne og drys til sidst med den lufttørrede citronskal.

1. tammikuuta 2024

server error

siden virker ikke når der er flere der kommer ind på siden der står bare server error og man bliver også bare smidt ud

19. huhtikuuta 2024

HJÆLP

HJÆLP

min hjerne har lyst til at slå af, det er så f*cing kedeligt og min sexistiske vikar er så ligeglad. hun vil bare have os til at lave alt matematik pisset. jeg har bare lyst til at gå ind på y8 og dræbe mig selv.

PS jeg skriver dette i timen

PS vi har hende også for dansk lige efter matematik så ja.

9. helmikuuta 2022

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili