Vi købte to bøger. Matematik på b niveau til 1. og 2. g. Bøgerne kom hurtigt og sammen med købet fik vi en måned fuld adgang til online platformen. Bøgerne er gode opslagsværker og de er i brug og d... Näytä lisää
Man burde tage de matematik bøger, der udleveres på gymnasier og erstatte dem med Mat med Lassens bøger. Så ville man få en reel chance for at lære og forstå matematikken. Kæmpe tak til dig Victor Las... Näytä lisää
Virkelig fantastisk kundeservice, meget hurtig levering og meget lærerige bøger. Mine to døtre som læser mat på B niveau på hf er meget begejstrede og synes at bøgerne (1. G og 2. g) er virkelig brugb... Näytä lisää
En virkelig forståelig og god matematikbog. Har brugt 1. Og 2.g bøgerne til Matematik B. (Er selv talblind), men har en klar bedre forståelse af matematikken nu! Det fedt når der er eksempler på en... Näytä lisää
Jeg hjælper unge, der har svært ved matematikken gennem mine egne matematikbøger. Jeg har nemlig selv haft svært ved matematik, så derfor ved jeg også hvordan det skal forklares, før man forstår det
Voltvej 1, sal 2th, 2605, Brøndby, Tanska
- viktorlassen@matmedlassen.dk
- matmedlassen.dk
Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Kæmpe hjælp med de bøger
Kæmpe hjælp med de bøger. Kan anbefales
Super god service
Vores datter er meget glad for…
Vores datter er meget glad for bogsamlingen og bruger dem i hver matematiktime.
Det gik som du havde skrevet
Det gik som du havde skrevet, så alt perfekt
Jeg tror den bliver god at støtte sig…
Jeg tror den bliver god at støtte sig til.
Særdeles brugbar
Har købt bogen som lærer, men har ikke brugt den endnu.
Men jeg har kigget den igennem og den ser særdeles brugbar ud. Har allerede noteret nogle ting, som jeg vil sige videre til mine elever.
Super gode bøger
Min søn i 1.g har meget glæde af bogen.. købte sættet med alle tre bøger (1-3. g) og sparede en del.
GODE bøger!!
Det fedt når der er eksempler på en formel med tal og forklaring, så man selv kan tage inspiration når man skal lave sin opgave!!👌🏼
En super god bog som min datter…
En super god bog som min datter allerede er helt vild med.
Det er virkelig en god bog som illustrerer tingene på en væsentlig bedre måde end læreren.
Stor hjælp.
Matematik for 2.g er givet som gave til mit barnebarn, da han virkelig har svært med mat. generelt. Han tog godt imod bogen og en af vennerne ville også gerne låne den. Så mon ikke det bliver en succes? Mormor har hjulpet på vej
God hjælp
God hjælp til forståelse af matematik. Pålidelig og hurtig service.
Hurtig levering
Hurtig levering. Hurtigt svar fra kundeservice vedr. spørgsmål til bøgerne.
Nemt og forståeligt
Gør det nemt at genopfriske mat A så man hjælpe sin datter i gym
Nemt at forstå
God bog. Meget lettere at forstå end lærebøgerne
Meget tilfreds ☺️
Super hurtig forsendelse, og en virkelig stor hjælp i preparation til min matematik eksamen.
Har du brug for lidt ekstra støtte til matematikken, kan jeg klart anbefale disse bøger. 🙌
Vi købte to bøger
Vi købte to bøger. Matematik på b niveau til 1. og 2. g.
Bøgerne er gode opslagsværker og de er i brug og det er online platformen også. Min søn ville ønske, at vi havde kendt til Matmedlassen for lang tid siden. Han fik systemet anbefalet af en klassekammerat som pludselig var meget mere aktiv i undervisningen.
Victors bog er en kæmpe hjælp…
Victor gør matematik mere overskueligt og har rigtig gode og brugbare forklaringer i sine bøger. Bedste formelsamling jeg har haft til min HF.